SHE TURNED HER CAN'TS INTO CANS AND HER DREAMS INTO PLANS

2012-02-29 @ 23:59:46 Filed in: Häst
Kommentarer: 1
I måndags sov jag halva dan, trött som bara den efter kanske en eller två timmars sömn på tåget. Gick till stallet och pussade på min lilla trollunge. Vi tog en mysig barbacka tur ut i skogen och jag kom helt plötsligt att tänka på hur underbart det var att bara rida rakt ut i skogen hemma och med jone så jag bestämde mig för att göra det. Det kändes dock lite riskabelt att inte följa någon stig alls eftersom jag verkligen inte kan skogarna här så vi följde någon liten stig, kom ut på en grusväg efter ett bra tag och var tydligen i Högåsa. Vart nu det ligger. Det visade sig att det inte alls var så jättelångt från där jag tänkte att vi skulle komma ut, vi behövder bara  korsa några lägdor så kom vi fram till elinvägen. Den ridturen tog nästan två timmar, och så otroligt mysigt det va!


Igår red jag ut med Frida, Tove och Ellen fast Tove vände efter ett tag... Vi red en liten tur i skogen och sen var allt lerigt. Det är dessutom ungefär som april här, idag tränade jag i t-shirt och vi grillade till halv elva på kvällen. Igår skrittade jag av i t-shirt, hade tygskor, gjorde i ordning hästen ute, stod ute och smörjde och gick med uppdragna ärmar och uppknäppt jacka till sju på kvällen i stallet. Härligt med vår men vart tog vintern vägen? Jag har haft ungefär fyra veckors riktigt vinter den här vintern, inte okej!!

så här fin var trollis idag innan träningen. han hoppade föresten som bara den och sköt mig ur sadeln en massa! :D

I slutet av mars åker jag och mamma förmodligen mot italien på bröllop. Helt underbart det med. Sen hämtar vi nog upp cålle på hemvägen och så är jag hemma hela april hoppas jag. Dit är det bara typ fyra veckor, sen är  vi hemma ungefär fyra veckor och sen är det bara sex veckor tills vi slutar. Alltså 14 veckor till sommarlov! Det är ju ingenting nästan. Då drar vi till italien igen. Men så bra! Fast oj så jag kommer sakna trollis...


Jag gillar vårat nya schema föresten. Så otroligt mycket bättre än i höstas! Och från och med nästa vecka har vi dessutom sovmorgon på fredagar.

Så bra allting var just nu kände jag. Och osammanhängande. Jaja. Nu ska jag sova. Godnatt.

VEM FAN BEHÖVER LYCKOPILLER

2012-02-27 @ 13:03:40 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0


AND THERE'S NO WAY TO EXPLAINE IT THERE'S NO WAY TO TELL ANYONE

2012-02-27 @ 12:58:38 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
söndag 26 februari.


åkte till persåsen med pappa, småbröderna, lillkusinen, två farbröder, ena farbrorns tjej och hennes tre barn för att åka bob. det var perfekt före, härligt väder och en underbar dag! vi kraschade flera gånger var, jag blev bland annat utprejad i nätet två gånger och ner i ett stort hål en gång. blåmärken över hela knäna, bena och säkert flera andra ställen också men det är det så värt! när vi kom hem tog jag en tur upp mot vikkojan med skotern och sen åt vi ostkaka och kladdkakemuffins. halv elva åkte jag och pappa mot östersunds tågstation och halv tolv satt jag på tåget mot stockholm och linköping.

jag har haft ett helt otroligt underbart lov med massa underbar människor och om jag har räknat rätt och allt blir som det är tänkt är det bara fem veckor kvar tills jag kommer hem!

DU JAG TROR VI FLYGER RAKT IN I SOLEN

2012-02-27 @ 12:48:02 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
lördag 25 februari.


vi åkte till härliga bydalen. jag åkte bräda för första gången på ett år och det gick helt okej bra. på eftrmiddagen bytte jag till skidor för att kunna åka lite mer riktigt också.
tyvärr blåste det lite för mycket för småbröderna uppe på toppen så det blev inte så mycket skidåkning därifrån men det var en underbar dag ändå.

JAG VILL ALDRIG GLÖMMA JAG VILL KOMMA IHÅG ALLTIHOP

2012-02-27 @ 12:41:34 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
fredag 24 februari.


vi åkte på en härlig skotertur igen.
det var härligt väder men blåste ganska mycket så vi åkte bara upp på fjället en liten stund.
sen åkte vi hem igen.
på kvällen åkte jag till linnea
vi åt god mat, kollade på high school musical och hade roligt.

I WISH THAT JUST FOR ONE DAY EVERYONE WOULD SAY EXACTLY WHAT THEY WANTED TO SAY

2012-02-27 @ 12:24:19 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
torsdag 23 februari.


var till tandläkarn klockan ett och gick efter det till myrviken och hälsade på igen. där är det alltid lika roligt!
det hamnade semla över hela golvet och över hela rebecka också.
alice var tuff i linneas kläder.
fredrik var,, fredrik.
sen blev alice en häxa också.
alla barnen åkte hem och jag väntade ett tag till på bussen in till stan för jag skulle till pappas jobb och få massage.

YOU ALMOST FEEL ASHAMED THAT SOMEONE COULD BE SO IMPORTANT THAT WITHOUT THEM YOU FEEL LIKE NOTHING

2012-02-27 @ 12:15:14 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
onsdag 22 februari.


på tisdagen följde jag med josefin på wargen för att hälsa på där och träffa lite kompisar. sen tog jag bussen hem. på onsdagen tog jag och pappa en underbar skotertur upp till arådalen och tillbaka. helt otroligt underbart var det trots ganska mycket blåst uppe på fjället.
usch, hata mobilbilder men dom här bildern har jag i alla fall redan lagt upp för några dagar sen. det va dom bilderna som inte ville stå upp. fint va det i alla fall, mobilen förstör bara allt.

YOU MISS THE SMALL THINGS THE MOST

2012-02-27 @ 12:08:55 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
måndag 20 februari.


på söndag kväll åkte jag och pappa till brunflo på årsmöte, jag sov i mommas lägenhet och pappa jobbade. på morgonen åkte jag med pappa till myrviken och hälsade på där. sen tog jag bussen in till stan igen för att äta middag hos michan
för den här söta lilla skiten hade fyllt år och vi firade henne med god mat och två efterrätter!
en tårta med extra extra mycket choklad. mumigt!
och chokladmousse.
den här saran var också där!
sen var vi mätta och belåtna och hamnade såhär på nåt tokigt sätt. det här är saras bild. jag och josefin gick hem till henne, kollade på big brother med emilia och somnade.

NOMATTER WHERE WE ARE WE'RE ALL UNDER THE SAME SKY

2012-02-27 @ 11:49:20 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
söndag 19 februari.


på söndagen åkte jag, mamma, albin, axel och aston till persåsen. det var mest bara jag, axel och aston som åkte och det var inte det bästa föret men det var superbra ändå! vi åkte både bob
och skidor. det gjorde hyfsat ont i foten med slalompjäxor, men det var det värt!

HOME IS WHENEVER I'M WITH YOU

2012-02-27 @ 11:46:31 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
lördag 18 februari.


på kvällen kom alex, robin, gabbe, daniel och mattias till torpet. vi kollade på film och alex och robin spelade trädgårdsyatzy, inomhus. vi spelade uno också, jag vann såklart!
jadu, vad ska man säga egentligen? ni är mina bästa vänner och jag tycker om er allihopa så otroligt mycket!
vi kollade på bland annat bilar två (BÄSTA), bilar, dumma mig och lejonkungen. nånstans där mitt i lejonkungen somnade jag.

FUNNY HOW WE TRY TO MOVE ON AND AT THE SAME TIME HOLD ON

2012-02-27 @ 11:37:30 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
lördag 18 februari.


jag åkte hem med pappa på morgonen och då var det dags för sundinsrännet. både mamma, axel och aston skulle åka och dom var taggade allihop. aston har så fina spidermanbindningar på sina skidor också.
albin ville inte åka men han följde med och hejade ändå.
han bygde en snögubbe istället som fick låna astons skidor i väntan på starten.
mamma åkte först, hon var duktigt men tyckte tydligen inte att det gick så bra själv.
gabbe var där och hejdade på sin mamma och sina småbröder han med
och martina var kranskulla.
alla var superduktiga, stora som små.
det här är egentligen bara en fuskbild från när aston värmde upp men så här såg det i alla fall ut när han gick i mål. den riktiga målgången har jag på film.
när vi kom hem satte jag mig på skotern och tog en härlig tur på den. nästan lika underbart som att rida faktiskt. men bara nästan.

I HAVE A LOT OF THINGS THAT I WANT TO SAY BUT I CHOOSE NOT TO SAY THEM

2012-02-27 @ 11:27:47 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
fredag 17 februari.


ja, tåget var ju massa försenat. det började redan i stockholm där jag fick vänta i nästan tre timmar. sen åkte jag buss mellan ljusdal och ånge också och när jag äntligen kom till östersund var jag ungefär två och en halv timme försenad. linnea och josefin satt i alla fall där och väntade på mig och vi gick till max för jag hade inte ätit på hela dan. vi pratade och skrattade en massa och dom berättade bland annat hur dom hade blivit lurade på 15 kr av en gammal gubbe fast dom trodde att dom bara var snälla. väldigt tokigt. sen gick vi hem till josefin, kollade på film och hade det mysigt.
linnea och josefin somnade i soffan och vi gick och la oss inte allt för sent.

BASICALLY WHAT WE HAVE HERE IS A DREAMER SOMEBODY OUT OF TOUCH WITH REALITY WHEN SHE JUMPED SHE PROBABLY THOUGHT SHE'D FLY

2012-02-27 @ 10:51:47 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
Nu sitter jag på rummet på sörgården igen efter tio timmars tågresa. SJ är lite roliga, när man absolut inte vill ha några förseningar för man vill hem så fort som möjligt, då fixar dom så mycket förseningar och tjorv som det bara går. När man däremot inte har någonting emot att vara hemma nån timme längre, ja då är allt precis i tid.

Jag har väl sovit en eller två timmar högst inatt så jag är glad över att vara ledig hela dagen. Lär väl somna när som helst känns det som. Tänkte i alla fall att jag skulle börja ladda upp lite bilder och filmer från lovet.

AND I, I SHOULD BE FLOATING BUT I'M WEIGHTED DOWN BY THINKING

2012-02-26 @ 22:07:21 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0

SHE COMES IN COLORS EVERYWHERE SHE'S LIKE A RAINBOW

2012-02-26 @ 18:20:22 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
gammal gammal film. ett år sen kanske? bästa lilla skithästen yra jag saknar dig otroligt mycket 
gillar hur smidig jag är när jag hoppar upp.

WHILE I'M OFF CHASING MY OWN DREAMS SAILING AROUND THE WORLD PLEASE KNOW I'M YOURS TO KEEP

2012-02-26 @ 18:15:12 Filed in: Personligt
Kommentarer: 2
En riktigt härlig dag i persåsen med alla småbröderna, pappan, lillkusinen, två farbröder, ena farbrorns tjej och hennes tre barn! Vi krachade flera gånger allihopa :) Tog en tur på skotern när jag kom hemma också och nu är det väl kanske dags att packa. Tåget går 23.33.

Bilder och filmer från veckan kommer nog imorgon, hade tänkt att jag skulle försöka fixa den på tåget.

I'LL GO BUT I KNOW I'LL THINK ABOUT YOU EVERY STEP OF THE WAY

2012-02-25 @ 20:34:32 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0

IT FEELS LIKE A THOUSANDS EXCLAMATION POINTS IN MY HEART AND ONE BIG QUESTION MARK CONSTANTLY CONSTANTLY CONSTANTLY ON MY MIND

2012-02-24 @ 16:06:17 Filed in: Personligt
Kommentarer: 2

DET HÄR ÄR ATT KOMMA HEM

2012-02-24 @ 15:54:14 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
Har precis kommit hem efter en härlig dag på skotern och sitter i soffan med småbröderna. Mysig värre!

TELL ME THERE ARE PLACES ON MY SKIN THAT LOOK EXACTLY LIKE THE SKY

2012-02-24 @ 09:35:37 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
Laddar för en till skotertur, den här gången inte riktigt så långt och äppelskrutten, lillkusinen och farbror får också följa med.

För att klaga lite så har jag väldigt ont i kinden, man känner inte riktigt hur hårt man biter när man är bedövad. Jag fick massage igår också, det var riktigt skönt!

Ikväll åker jag till hackås, imorgon till bydalen och på söndag till persåsen. Ett helt perfekt avslut på lovet!

IT'S WHEN YOU'RE LIKE MORE THAN FRIENDS BUT NOT REALLY

2012-02-22 @ 21:44:26 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0

WITH THE WIND IN YOUR HAIR AND THE SUN IN YOUR EYES YOU KNOW YOU BELONG HERE

2012-02-22 @ 21:28:16 Filed in: Personligt
Kommentarer: 1
nu fick bilderna faktiskt ligga ner för jag orkar inte bråka med dom.

Idag har jag och pappa suttit på skotern i sex timmar ungefär. Vi åkte först till gräftåvallen men vände ganska direkt och bestämt oss för att åka till arådalen. Det blåste ganska mycket upp på fjället men oj så fint det va! Tyvärr har jag bara usla mobilbilder och det är knappt så jag vill lägga upp dom för dom förstör mest bara. Vi stannade i alla fall i arådalen och fikade ett tag innan vi åkte vidare. Dom tre milen från arådalen mot svenstavik var helt otroliga! Vi hann knappt hem innan vi vände och åkte för att hämta grabbarna på skolan, vi tog skotern dit också.

En underbar dag hade jag i alla fall!

ALL I KNOW IS I WANNA STAY RIGHT HERE WITH YOU AS LONG AS I POSSIBLE CAN

2012-02-22 @ 00:26:43 Filed in: Häst
Kommentarer: 0

ALL I WANT TO SAY IS "LET'S GET TROUGH THIS BULLSHIT TOGETHER" BUT I JUST DON'T KNOW WHAT YOU'D SAY BACK

2012-02-21 @ 23:32:15 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0

MEN OM JAG TAR MIG FRÅN EN SVIKEN DRÖM OCH HIT IGEN SÅ KANSKE JAG KAN KÄNNA MENINGEN MED TYSTNADEN

2012-02-21 @ 22:08:22 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
jag har saknat min lilla biffbiff. jag tror däremot inte att han har saknat mig lika mycket. han är mycket den där katten, men gosig, det är han inte. stackarn han ser ju helt livrädd ut!

Hade en mycket bra dag igår på myrviken och sen middag med michan, sara x2 och josefin. Sov hos josefin och emilia och idag följde jag med josefin till wargen. Sen åkte jag hem igen och har bara tagit det lugnt. Ätit lite semla och så där. Idag blir första natten som jag sover hemma, lite konstigt faktiskt. Imorgon håller jag tummen för bra väder för då ska jag och pappa köra skoter heeeeeela dan! På lördag åker jag förhoppningsvis till bydalen och åker bräda, yeeeees!

LET US LAY IN THE SUN AND COUNT EVERY BEAUTIFUL THING WE CAN SEE

2012-02-19 @ 21:34:36 Filed in: Personligt
Kommentarer: 1
Efter att städat och sagt hejdå till mina fina vänner imorse åkte jag, mamma och grabbarna till persåsen. Vi åkte bob ett bra tag och sen åkte vi lite skidor också. Att trycka ner en inte helt läkt krossad fot i ett på slalompjäxor är kanske inte det skönaste som finns men oj så värt det! Åkte hem och åt lax och sen åkte jag och pappa på årsmöte i brunflo.

Nu sitter jag i mommas lägenhet där jag ska sova inatt. Pappa kommer och hämtar mig halv nio imorgon och då åker vi till ope för att hämta lite ved och sen åker jag till myrviken och hälsar på där. Efter det tar jag bussen in till stan igen för att äta middag med michan, josefin och sara och sova hos josefin för på tisdag ska jag följa med henne till wargen :)

Nu ska jag mysa ner mig i soffan framför två och en halv män ett tag innan jag ska hoppa in i duschen och sen sova.

JAG GÅR GÄRNA VILSE JUST I NATT

2012-02-18 @ 17:48:56 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
Har spenderat större delen av dan i oviken på sundinsrännet och hejat på mamma, axel och aston. Dom var duktiga allihopa och när alla hade fått sina priser åkte vi hemåt. Väl hemma tog jag en tur på skotern, UNDERBART!!!!

Nu ska jag ta och gå ner till torpet och vänta på mina fina vänner som snart kommer dit för att kolla på film :)

YOU MIGHT FIND OUT THAT THE THINGS YOU HATE SO MUCH MIGHT BE THE VERY SAME THINGS YOU'LL MISS WHEN THEY'RE GONE

2012-02-18 @ 10:35:02 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
Började gårdagen med frukost på skolan och gick sen till stallet och pussade på mitt lilla troll. Tog bussen in till linköping och sen tåget till stockholm.Väntade i stockholm i två timmar och när tåget till östersund äntligen skulle gå sköt dom på avgången först 5 minuter, sen 10 minuter och efter det en halvtimme. Till slut fick vi hoppa på i alla fall och det visade sig att det va en vattenkran som hade stått på i den vagnen jag skulle sitta i så det hade varit översvämning och hela golvet var blött.Till slut kom vi i alla fall iväg och det kändes som en hel evighet innan vi kom till ljusdal. Där bytte vi till buss och satt i den i nästan två timmar till ånge. Sen var det bara en timme kvar till östersund.Två timmar senare än tänkt kom jag äntligen fram och trffade världend bästa Linnea och Josefin på stationen. Vi gick till max och åt och sen gick vi till Josefins lägenhet, pratade, skrattade, kollade på film och somnade i soffan.
I morse hämtade pappa mig och vi åkte hem till fina månsåsen! Idag ska jag kolla på mamma och grabbarna när dom åker sundinsrännet, köra skoter och baka kladdkakemuffins. En bra dag!!!

NEVER LET THE FEAR OF STRIKING OUT KEEP YOU FROM PLAYING THE GAME

2012-02-17 @ 01:58:45 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
A på svenskaprovet och matteprovet gick ganska bra det också. Det tog däremot väldigt lång tid så jag hann inte äta nån lunch utan gick direkt till idrotten och det provet gick skitdåligt. Jag fick i alla fall ett D men jag fattar inte riktigt hur. Sen hann jag äta lite pasta innan jag gick iväg för att bygga bana och sen hoppa. Det gick bra, Cålle var jättefin och jag red ganska bra också. Däremot såg det tydligen inte så snyggt ut, men det skiter väl vi i. Det går framåt nu i alla fall! Loa skrev i protokollet att jag har för djup sits och det vet jag att jag måste träna på. Han skrev också att jag är följsam och det är alltid lika roligt att höra! :D


Efter ridningen fick hästen nya skor och sen fixade jag stallet. Var klar runt sju nån gång och orkade inte gå tillbaka till boendet så jag stannade i stallet och väntade på att jag skulle kunna fodra. Sen var det riktigt gott med mat! Nu är allt packat och klart tills imorgon, i stort sett. Och tåget mellan ljusdal och ånge är inställt så där ska jag åka buss. Lycka till skulle jag vilja önska mig själv! Det blir spännande att se hur lång tid det tar innan jag kommer hem och på hur många olika ställen jag hinner hamna fel.

I CAN'T FALL ASLEEP BUT I SURE CAN DREAM

2012-02-16 @ 09:35:33 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
Taggar svenskaprov om några minuter och efter det matteprov. Efter lunchen tar vi ett idrottsprov också och sen får vi ju inte glömma kunskapsprovet i eftermiddag. Den här gången hoppar vi 1.05 och om jag rider som i tisdags och hästen inte är så tittig så ska det nog gå riktigt bra.

Imorgon sitter jag på tåget mest hela dan och sen väntar en supervecka hemma med massor av skoter och förhoppningsvis lite skidor också!

hjärtat 

FORGET THE RISK AND TAKE THE FALL IF IT'S WHAT YOU WANT IT'S WORTH IT ALL

2012-02-14 @ 17:44:18 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
En så fin lite häst jag har!! Han hoppar som bara den nu. Idag hoppade vi lite lägre för att bygga upp vårat självförtroende för vi vet ju att vi kan hoppa ganska så högt och just nu är det avstånden, backandet och flytet som är problemet. Så vi hoppade en ganska så lång bana på 1 meter - 1.10 ungefär tror jag. Han var otroligt fjantig i början och stannade på flera hinder vilket jag blev lite förvånad över eftersom han inte har hållt på så på så länge. Men när han kom igång gick det riktigt bra och vi har faktiskt inte glömt hur man rider framåt! Vi behövde bara bli lite påminda om hur man gör. Tyvärr hann vi inte hoppa så mycket, vilket han nog hade behövt. Men på torsdag är det kunskapskontroll och då hoppar vi 1.05 och det ska gå otroligt mycket bättre än förra gången!

världens världens bästaste!

JAG SAKNAR DET SOM INTE FINNS OCH SPRIDER UT MIG SJÄLV I VINDEN

2012-02-14 @ 12:29:11 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
Det känns bra, väldigt bra med tre prov på torsdag. Biologiredovisningen är i alla fall gjord och det gick ju faktiskt bra. Högsta betyg sa hon, men med Babbsan vet man ju aldrig riktigt känner jag.

Och idag ska jag bara rida framåt framåt framåt! Inte bromsa en enda gång. Behöver verkligen lära mig det igen nu.

finaste bästaste vackraste älsklingen jag är så glad att jag har dig 

du får mig att flyga när jag bara faller faller faller

2012-02-13 @ 10:25:25 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
En liten film från banhoppningsträningen. Trollis var superduperfin men vi får inget riktigt flyt och vi hittar inte den där känslan.
För det första är det ju bra om man rider frammåt. Sen är det ju jättebra om man rider hela tiden, speciellt när hindret kommer snabbt ur sväng. Och så fattar jag inte varför jag har börjat vända ifrån hindrena när vi kommer lite fel. INTE OKEJ!

maybe one day i'll wake up and everything wont be so fucked up

2012-02-10 @ 23:26:42 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
Taggar pay and jump imorgon på sjögestad. Det fick bli en 1.20 och vi kämpar för att få en lika bra runda som på clinicen. Bästa hästen fixar det lätt som en plätt bara jag sköter mig.


Annars händer inte så mycket. Min fot gör ont men är mycket bättre i alla fall. Tycker att den kan återgå till att vara helt normal mycket snart. Ryggen dödar mig också. Usch vad ont det gör. Maja ska få massera när hon kommer tillbaka tycker jag och blir det inte bättre får mamma massera när jag kommer hem. Idag är det förresten precis en vecka tills jag kommer hem!


watch my wildest dreams come true not one of them involving you

2012-02-08 @ 21:35:59 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
Träningen igår gick ju skit i alla fall. Det började med att hästen tappade en sko, han var pigg (vilket i och för sig är bra), lyssnade inte riktigt bak, sparkade en massa, hoppade inte riktigt bra och jag red som en kratta. Vi trodde att det kanske stramade lite i benet eller nåt när han börjde det eftersom det har varit ganska så svullet så vi hoppade inte alls nå mycket.

Idag hade vi clinic för Johan Spetz. Med tanke på förra clinicen och gårdagens träning hade jag inga större förväntningar men det gick faktiskt jättebra! Uppvärmningen var riktigt bra (även om han säger väldigt lite om vad man ska förbättra och vad som är bra) och hästen hoppade fint när han väl kom igång lite. Tyvärr fick vi inte hoppa så mycket på grund av benet, men vi hoppade en runda på en bana på 1.20 ungefär. Han gick super och mest nöjd är jag faktiskt över att vi kom helt rätt och han hoppade jättefint på ett räcke med en bom i luften och lång anridning.

Johan var mycket bättre den här gången också. Han sa mer, var bättre på att berätta vad man skulle göra, vad man skulle förbättra och hur och han var bättre på att säga vad som var bra.

Tyvärr blev det varken bilder eller filmer idag men känslan var äntligen bra igen i alla fall!

SUPERHÄSTEN! (och dom otroligt charmiga stövlarna och den långa skogsmullemanen :D )

vi är stjärnstoff

2012-02-06 @ 23:41:50 Filed in: Häst
Kommentarer: 0

what doesn't kill you makes you stronger

2012-02-05 @ 18:22:55 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
Idag har trollis fått nya stigbyglar:

ponnytyglar för han har så kort hals:

(fast bruna)

och jag har köpt gröna muggar för 29 kr :D


Trollet var fin idag också, lite hängig i högertygeln och väldigt sprakig i galoppen men ändå fin. Att han är pigg är bara bra :D Förhoppningsvis kan vi hoppa lite på tisdag.

don't wait for the perfect moment just take the moment and make it perfect

2012-02-05 @ 18:15:34 Filed in: Tävling
Kommentarer: 0
Hästen är fin. Jag behöver lära mig att rida mer framåt.

och färglös som en tår blir jag utan dina andetag

2012-02-05 @ 00:13:50 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
Bästa hästen är inte halt längre och idag blev han riden för första gången på nästan en vecka! Jag trodde att det skulle bli en massa sparkar i galoppen och att han skulle vara livrädd för allt så som han betedde sig igår när jag gick med honom men han skötte sig riktigt bra. Han hängde sig lite i handen och fastnade lite i höger sida men annars var han riktigt fin. Han har slutat protestera och ifrågasätta om han måste jobba för det mesta och gör det bara direkt. Det känns bra.

Idag har hästarna stått inne hela dan också för att inte vattenkopparna skulle frysa. Stackarna..., Cålle fick gå ett ett tag på eftermiddagen ändå och det tyckte han var fint. Han är fortfarande rejält svullen i benet men det har blivit bättre så förhoppningvis är han helt bra snart :)

Imorgon slipper vi morgonfodringen också för Ellen är så snäll och fodrar innan hon åker på tävling :)

bästaste finaste vackraste

if people were rain i was drizzle and he was a hurricane

2012-02-03 @ 11:47:38 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
Ja, det händer inte så mycket just nu. Hästen är fortfarande halt så jag har inte så mycket att berätta om. Idag hade vi i alla fall sovmorgon till 10.50, gick till lektionen och läraren var sjuk så vi fick en uppgift och efter fem minuter hade vi slutat för dan. Helt okej skoldag faktiskt!

Nu ska jag skriva klart om vindkraften och sen ska jag göra den där uppgiften så jag får det gjort.

all i know is i don't know how to be something you'll miss

2012-02-01 @ 21:50:14 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
Hjärt- och lungräddning hela förmiddagen. Stackars dockorna säger jag bara, dom dog nog allihopa, eller i alla fall minst hälften av dom. Sen klippte vi hästar i skolstallet, hann äta några mackor och sen hade vi stalljour i skolstallet från fyra till sju. Gick iväg till hästen och tog hand om honom och pussade på honom såklart. Lilla skithästen, bli bättre fort! Nu är jag bara trött och less och jag orkar inte men jag måste plugga och duscha och sen ska jag sova!!

Imorgon har vi möte med fritid så då blir det ingen träning. Det gör faktiskt inte jättemycket för mig eftersom jag ändå inte har någon häst.

världens bästaste helt enkelt.

RSS 2.0