WE COULD BUILD A UNIVERSE RIGHT HERE THE WORLD COULD DISAPPEAR

2013-02-27 @ 23:24:00 Filed in: Coleburn, Häst
Kommentarer: 0
 
 
 
 
 
men ge inte upp
du ser det kanske inte nu
men det finns där
 

NYSS VAR JAG SPRUCKEN I VARJE SÖM NU ÄR JAG HEL SÅ VITT JAG VET

2013-02-27 @ 23:16:25 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
Gick hemifrån ungefär kvart över sju imorse och kom inte hem igen förns strax innan tio, förutom en sväng för att byta om. Hade dock ingen riktig svenska på varken morgonen eller eftermiddagen och ingen engelska. HÄRLIGT. Slutade jouren lite tidigare för att vi är så snabba och gick direkt till stallet, mockade, packade mat osv, myste med hästen i väntan på att ridhuset skulle bli ledigt, fodrade och red. Hästen var verkligen jättefin idag, gjorde fina galoppfattningar och galopperade på bra. 
 
Nu har jag ätit potatisbullar och chokladbollssmet och slängt mig i duschen utan varmvatten (tur att jag inte behövde tvätta håret idag). Imorgon väntar en likadan dag, förutom att hästen vilar så lär ju komma hem lite rimligare tid i alla fall.
 
 
 

NÅGRA BILDER FRÅN DOM SENASTE DAGARNA I BRIST PÅ ANNAT

2013-02-26 @ 20:50:49 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0


VÅGAR DU SÅ FÅR DU VARJE SKÄRVA AV MITT HJÄRTA

2013-02-26 @ 20:48:20 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0

Sov bort halva dan igår, kollade på scrubs och gick sen till stallet. Red hästen men efter att ha galopperat en gång i varje varv började jag må jätteilla och trodde att jag skulle svimma? Kan man få ett milt anfall av migrän? Malin va i alla fall otroligt jättesnäll och galopperade klart honom.

Idag har jag haft stalldag, kört Merlin och nästan dött på träningen. Har jag tidigare sagt att jag har hållet på att dö har jag ljugit. För Name idag va fan inte att leka med. I svängarna mellan hindrerna stannade hon och stod still och sparka bakut innan jag fick rida framåt igen. Varje gång hon rev sparkade hon bakut och rushade och sista hindret orkade hon inte riktigt hålla ihop mot så hon rev och blev lite sur, drog iväg i världens bockrepa längs hela långsidan och lite till och höll på att skicka mig rakt in i sargen. Jag klarade mig dock, hur det gick till vet jag inte riktigt.

Hade dessutom stalltjänst från fyra till sju och har suttit och städat ett förråd större delen av tiden. ROLIGT. Gick till stallet och nickade och har precis kommit hem, duschat och blivit klar med labrapporten och skickat in den. Tror det är dags för sängen nu, och lite scrubs såklart! Imorgon väntar skola från åtta till halv fem och stalljour från fyra till sju, plus att ridhuset är bokat till halv nio. Hur det här ska gå ihop sig kan man undra.


HÅLL OM MIG NÅNTING HOTAR KVÄVA MIG

2013-02-24 @ 23:57:07 Filed in: Häst, Personligt
Kommentarer: 0
Har knappt sovit någonting alls inatt, hostat tills jag börjat blöda näsblod och sådär. Har som tur är varit bra väder idag, vilket gjorde jobbdagen lite lättare i alla fall. Nu har jag så otroligt ont i ryggen och fötterna av dom där jävla skorna och jag har skavsår över hela fötterna. Myste lite med min trollunge när vi hade slutat och sen har jag bara varit hemma och gjort ingenting. Förutom att baka kladdkaka, äta kladdkaka och kollat på lite film. 
 
Nu är jag så otroligt trött så det finns inte, har precis stulit lite av Malins äckliga hostmedicin (lakrits, usch!) så förhoppningsvis får jag sova lite inatt i alla fall och om jag har tur kan jag sova lite imorgon bitti också.
 

TIO TUSEN METER ÖVER MARKEN SER JAG ALLT SÅ KLART

2013-02-24 @ 00:47:22 Filed in: Häst, Personligt
Kommentarer: 0
Somnade i korridoren igår (dock i en soffa) och när jag väl gick och la mig, nä då kunde jag inte sova. Klockan ringde sju imorse och det va inte så lockande att gå upp. Gick iväg till stallet där det inte va fodrat, slängde åt hästarna mat och satt på diverse skydd och täcken. Gick iväg till skolstallet och jobbade fram till 11 och våra hästar kom inte ut förns tio. HEHEHE BRA
 
Snällaste, bästaste Malin mockade och packade mat åt trollisen, så otroligt underbart. Red Cleo, som var pigg, och tog in alla hästar. Slutade runt halv fyra och då var det bara att ta in hästarna på sjögestad. Red trollisen och han var duktig. Märks att han har blivit mycket starkare i galoppen av galopprogrammet, nu orkar han galoppera i lugn, samlad galopp i låg form, även fast han fortfarande är lite ojämn och starkare i ena sidan.
 
Fick rida lilla fluffponnyn sen också, det va lite spännande. Hon är ca 136 cm i mankhöjd och alltså lika stor som Bella va. Jag har växt en aning på fem år för fan vad liten hon kändes. Helt otroligt. Men det va lite roligt. 
 
Nu är det väl dags för ännu en sömnlös natt, tack för det jävla hosta!!

JAG HAR INGEN ANING OM VAR VI KOMMER HAMNA MEN RESAN DIT ÄR UNDERBAR

2013-02-22 @ 21:35:50 Filed in: Häst, Personligt
Kommentarer: 0
Kom till slut fram till vreta igår, vid tolv ungefär, efter lite förseningar till Gävle men ett tåg som, som tur va, väntade på oss. Hann precis med sista bussen och kom hem till en sovande Frida och en väldigt glad Malin. Somnade i Jennifers säng runt två nån gång och vaknade strax efter av en jävla hosta. Gick och la mig och somnade ganska snart. 
 
Imorse vaknade jag nog ganska tidigt skulle jag tro, har inte sovit mycket i alla fall. Hade tydligen pratat med gamla konfaledaren imorse också, vilket jag inte har något minne av överhuvudtaget! LÄSKIGT. 
 
Började i alla fall dagen med att blöda näsblod, kollade på lite scrubs, gick iväg till stallet, pussade på trollungen, åt mat, sprang ikapp med bussen som körde ifrån oss, försökte få tag på skjuts men misslyckades, väntade på nästa buss, sprang på tåget, gjorde lite hemliga saker i Norrköping, gick på nästa tåg, sprang till bussen som vi missade, väntade på nästa buss, gick på ica och nu har vi precis ätit pizza. Vad som händer ikväll återstår att se, möjligen en film, lite chips och kanske en kladdkaka?
 
CHARMIGA

VÄNTAR OCH VÄNTAR OCH VÄNTAR

2013-02-21 @ 16:05:53 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0

Tycker om norrtåg och Sundsvall c som har gratis wifi! Bara 40 min tills tåget går mot Gävle, woho!

Och en jävla hostar har jag också,, blääää


JAG BLEV TRÖTT PÅ MIG SJÄLV JAG BLEV SÅ DESTRUKTIV

2013-02-21 @ 13:49:53 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0

Både övningskörde och åkte in till stan igår, åkte med pappan in på kvällen istället. Hann dessutom förbi i orrviken på vägen in och skickade iväg lillebror ut i skidspåret på tävling.

Kvällen spenderade jag i lungvik med Alex, Gabbe, Robin, Eric och Mattias. Vi kollade på film och somnade i soffan. Imorse åkte jag till Momman och lyckades somna lite där med (så hår det när man ligger och hostar hela natten) och kollade på skidåkning.

Nu har jag nästan precis satt mig på tåget mot Sundsvall där jag ska byta och åka till Gävle där jag också ska byta för att sedan åka till Linköping. Hoppas innerligt på att tåget inte är mer än en halvtimme sent för då vet jag inte hur jag tar mig hem.

Winnerbäck är min bästa vän just nu, Momman laddade upp med fikabröd, polly och trocadero och sociala ombes höra av sig!


SVERIGES FULASTE KATT?

2013-02-20 @ 10:41:05 Filed in: Personligt
Kommentarer: 3
 
 
 
 
jag lovar, det är nåt allvarigt fel på katten
haha han är nästan fulare än göte till och med!

DET ÄR DU SOM VÄLJER VEM DU ÄR

2013-02-20 @ 10:38:37 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
Va som sagt va på skidskytte i måndags och frös. Helt otroligt vad duktiga småbröder jag har! Själv stod jag och fyllde på magasinen, det va kallt om händerna.. Min mobil bestämde sig för dö precis när jag skulle ta kort på dom också, trots att den hade halva batteriet kvar. Nä, min mobil + kyla = inte bra. Blev bjudna på saft och macka sen också, det va mumsigt. 
 
 
Igår gjorde jag i stort sett ingenting. Bakade lite muffins som blev väldans goda, hade strömavbrott mellan 11 och 14, då kände det väldigt öde här utan internet och allt. Vid fyra tog jag bussen in till stan och spenderade sen kvällen med Josefin och Linnea. Dom är så bra. Eftersom dom går i skolan åkte jag med pappa hem från jobbet vid halv nio idag. Körde även idag från isvägen och hem och om jag inte åker in till stan idag också så ska vi nog ut och köra lite i eftermiddag. 
 
 
Nu hade jag tänkt fixa headern till klubbens hemsida, men mitt photoshop vägrar starta. Får väl se hur mycket jag orkar bråka med det, ger nog snart upp och kollar på scrubs istället och ger mig på det där senare idag när jag har lite mer tålamod...

WITH THE WIND IN YOUR HAIR AND THE SUN IN YOUR EYES YOU KNOW YOU BELONG HERE

2013-02-18 @ 16:22:03 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
Har spenderat förmiddagen på skotern med pappan, en tur upp till Grätåvallen, en fika och sen hem igen. Hade gärna kört lite mer men eftersom pappan jobbar inatt måste han sova lite också :) Och det har visst jag också gjort.. 
 
Ikväll följer jag med in till stan och kollar på när grabbarna tränar skidskytte, spännande!

YOU BETTER GRAB A HOLD AND HOLD ON FOR YOUR LIFE BECAUSE YOU DON'T GET LUCKY TWICE

2013-02-17 @ 22:04:59 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
Vaknade imorse av ett sms från Daniel om att han och Mattias skulle komma förbi med skotrarna. Dom körde dock vilse så jag och två av småbrödera fick ge oss ut och leta efter dom. Tillslut hittade vi dom ute på Rörösjön, ingen vet vad för äventyr dom har varit ute på ;) 
 
 
 
Bakade lite kladdkaka (en kladdig men god sådan), spelade pingvinspel, pratade osv. Sen kom även Jon-E på besök och vi stack ut med skotrarna ett tag. Jag har även fått pappas hemmalagade lax och potatisgratäng vilket va det godaste jag ätit på jag vet inte hur länge (sen senaste jag åt det typ). Något av det bästa med att vara hemma är nog att få hemagjord mat serverad direkt på bordet!

SKA DET VA KLADDKAKA SÅ SKA DET

2013-02-17 @ 15:01:41 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0


HEMMA I VÄRLDENS BÄSTA KAOS

2013-02-16 @ 21:17:12 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
Ja, senaste inlägget skulle ha publicerats vid två ungefär, då satt jag dock på inlandbanan mitt ute i skogen och hade ingen mottagning. Sen har min mobil varit lite död och så. Kom till Östersund vid sju efter ett jävla tutande på renar och bilar och älgar och jag vet inte allt vad han har tutat på. 
 
Blev mött av en söt äppelskrutt och fick en bamsekram och en himlans massa överraskningar bjöd dom på också. Bland annat har jag kört från isvägen och hem i min alldeles egna bil!
 

OM JAG TAR MIG FRÅN EN SVIKEN DRÖM OCH HIT IGEN KANSKE JAG KAN KÄNNA MENINGEN MED TYSTNADEN

2013-02-16 @ 21:09:41 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0

Blev helt chockad när klockan ringde kvart i sex imorse, packade det sista och drog iväg till stallet för att sätta på skydd och täcken på lite hästar. Hann pussa lite till på min trollunge också :)

Så sen klockan sju har jag suttit på bussar, i väntsalar och på lite olika tåg. Åkte nästan nyss från Mora med inlandsbanan, fem timmar ska jag sitta på det här tåget och tutar hela tiden gör han. Och det är inte lite det låter heller..!

Förresten märks det att man är mitt ute i skogen och åker tåg när all mottagning plötsligt försvinner. Feels like home.


DOM SÄGER ATT JAG SKITER I ALLT MEN DET SKITER JAG I

2013-02-15 @ 22:23:26 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
Att gå upp imorse va inte det roligaste jag har gjort, men det igck till slut. Matten gick ju inte jättebra, att det ska vara så jävla svårt att koncentrera sig?!
 
Efterlunch hade vi träningslära och träning, jag red Cleo. Det började väldigt bra med att hästen vägrade gå från stallet, såg spöken precis överallt, slängde sig, reste sig, sprang rätt över mig osv. Hoppningen gick väl ändå hyffsat bra, jag borde nog vara nöjd i alla fall. 
 
 
Galopperade trollis i ridhuset. Hade planerat att rida på slingan bara för att det är roligare, men eftersom hästen hade dragit av sig nästan hela skon fick jag, efter många om och men (fick gå hem och hämta min hammare, det va jobbigt), dra av den helt och hållet. Alltså ingen ridning på slingan, speciellt inte nu när det är en massa slask, jävlar vad halt det är på vissa ställen!
 


Nu har jag pussade min trollunge hejdå (vilket var jobbigare än jag förväntade mig), inte riktigt insett at jag har lov, ätit fredagspizza samt lite chips, gjort klart och lämnat in svenskan och blivit övergiven i köket. Imorgon går tåget 08.09 och jag måste ta bussen vid 06.56 och vänta på resecentrum i en timme. Blä på det. Sammanlagt ska det ta 10 timmar och jag hoppas att det inte tar en sekund längre tid. 
 
Hmm, kanske dags att börja packa och städa?

I DON'T DRINK LIKE EVERYBODY ELSE I DO IT TO FORGET THINGS ABOUT MYSELF

2013-02-15 @ 04:02:56 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0

Har haft en otroligt bra, men något spårad, kväll!! Haha, bara att tagga tre timmars matte om tre timmar och försöka sova lite.


OM DU VILL VINNA MÅSTE DU STARTA

2013-02-14 @ 18:37:00 Filed in: Häst, Personligt
Kommentarer: 0
 

 
 
 
 

THEY SAY THE BAD MEMORIES CAUSE THE MOST PAIN BUT ACTUALLY IT'S THE GOOD ONE THAT DRIVES YOU INSANE

2013-02-13 @ 23:50:38 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0

Känslan av att det för en gångs skull finns varmvatten när man duschar, underbart!

Nu blev jag dock pigg igen så tänkte försöka vara duktig och jobba på svenskauppgiften tills jag somnar. Ibland är jag duktig! (Men bara ibland)


EN VACKER DAG KANSKE VÄRLDEN FÖRSTÅR SIG PÅ OSS TVÅ

2013-02-13 @ 21:37:15 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
 
 
 
 

DU VÄLJER SJÄLV HUR LÅNGT DU VILL GÅ

2013-02-13 @ 21:34:27 Filed in: Häst, Personligt
Kommentarer: 0
Alltså den här dagen.., har inte gjort något vettigt överhuvudtaget känns det som. Har mest bara gått upp och ner för trappan, så motion har vi ju fått i alla fall. Har dessutom haft prov i entreprenörskap som jag kan meddela gick skit. Lyckades somna innan jag ens läst hälften av vad vi skulle läsa igår. Hade dessutom en värdelös engelskalektion som jag nästan önskar att jag hade kunnat sova genom och sen gick vi hem från svenskan och gick till stallet istället. Så nu blir det en hel del svenskaplugg, och egentligen lite annat plugg också men det lär ju inte hända...
 
 
Hästen galopperade idag, det blev dock lite stressigt, vet inte riktigt vart tiden tog vägen och helt plötsligt var det hoppträning. Fattar verkligen inte vart tiden tar vägen, helt plötsligt är klockan halv tio och man har inte gjort nåt, kommer på att man måste plugga men orkar inte och går och lägger sig istället. TUPISK!!

KOM OCH SLÅ SÖNDER MIN VÄRLD DET ÄR ALLT JAG BEGÄR

2013-02-12 @ 22:49:59 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
Förutom att ha ridit nivåtestet har jag idag även:
 
 
 
varit snygg med frida och kört lite trav
 
ridit malins häst medan hon red lilla fluffponnyn på slingan och galopperat jävel
 
Dessutom har Malin bjudit på pannkakor, jag har varit i stallet och hjälpt Frida med fodringen, vi har bakat kladdkakemuffinsar och vid halv tio ungefär insett att vi har prov imorgon. Hehe. Dessutom finns det inget varmvatten och jag har velat gå och lägga mig ungefär sen jag vaknade imorse. Jaja, bara att sätta sig och plugga och tagga att gå upp halv sju imorgon och duscha. 
 
Kämpa Ebba, kämpa, bara tre dagar till lov!

MADAME -07 RAMBO - IRCO MENA

2013-02-12 @ 22:45:18 Filed in: Häst, Ridpass
Kommentarer: 0
Idag hade vi nivåtest på eftermiddagen. Hade mot min vilja fått en skolhäst, tydligen en snäll en som jag tydligen kunde behöva. Börjar ridpasset med att nästan åka av för att hästen bockar. Aja, galopperade ett bra tag så hon fick springa av sig lite och då blev hon lugn och duktig. Hon tyckte att det va roligt att hoppa och det va ju bra. 
 
Jag tyckte faktiskt att det gick bra, långt över förväntan i alla fall! Det blev lite korsgalopp på nåt ställe som vi inte riktigt hann fixa och nåt halvt galoppsprång här och där, kombinationen blev ju inte så himla bra, hamnade fel, hon tog ett halvt galoppsprång till och kom jäätenära vilket gjorde att det blev väldigt långt inne i kombinationen. Jag låste dessutom min hand lite i början, antagligen på grund av att jag har blivit lite osäker och dessutom aldrig hade suttit på hästen förut och inte hade en aning om hur hon va. 
 
Fick dock samma poäng på henne på stilbedömningen som jag fick på Cålle sist. I och för sig hoppade jag och Cålle 1.15 och idag hoppade jag 90...
 
söt är hon i alla fall
 

VAD DET ÄR SKÖNT ATT INTE VETA SITT EGET BÄSTA

2013-02-11 @ 22:17:49 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
Lugn dag: istället för att gå till halv sex slutade vi vid tolv. Gick till stallet halv två nångång, galoppade lite på slingan, hästen var fjantig och tydligen livrädd för allt, speciellt sånt som han egentligen inte såg. Dock kom den läskig lastbil en gång som lät lite väl mycket vilket gjorde att han nästan hoppade rakt in i staketet. Smart häst. 
 
 
Skulle till gymmet men vi orkade inte riktigt ta oss iväg, så kollade på lite film istället, pratade och hade det bra. Vid åtta drog jag iväg till stallet för att fodra och på vägen tillbaka blev jag upphämtad av fritid med fler för att åka och handla. Nu ska jag nog ta och mysa ner mig i sängen med en film av något slag.

AMBITIONEN VAR ETT LÅNGSAMT GIFT

2013-02-11 @ 20:54:00 Filed in: Häst, Personligt
Kommentarer: 0
 
 
 
 
 

DO YOU KNOW HOW IT FEELS TO LET GO OF SOMEONE JUST FOR THEM TO BE HAPPY?

2013-02-11 @ 02:53:00 Filed in: Häst, Personligt
Kommentarer: 0
 
 
 
 
 

ATT GLÖMMA NÅGON MAN ÄLSKAR ÄR SOM ATT KOMMA IHÅG NÅGON MAN ALDRIG TRÄFFAT

2013-02-10 @ 23:48:00 Filed in: Häst, Personligt
Kommentarer: 0
 
 
 
 
 
 

SANT

2013-02-10 @ 21:05:36 Filed in: Personligt, pepp
Kommentarer: 0

DU SA ATT LIVET VAR NÅGOT ENKELT MEN JAG KUNDE INTE HÅLLA MED DIG

2013-02-10 @ 20:48:00 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
Hehe, ja det har inte hänt så himla mycket intressant här på senaste tiden. Trollisen galopperar på med sitt galopprogram varannan dag och i fredags fick jag inte tag på nån skolhäst till träningen så jag stod på backen. Är dock ganska trött på det här nu och vill komma igång på riktigt igen...
 
 
I fredag skulle vi till gymmet men hann inte dit innan det blev låst och fritid slutade. Istället satt vi och pratade en hel del, gick till affären och åt fredagspizza. I lördags sov jag knappt någonting alls från sju nån gång, gick upp vid nio ungefär och drog iväg till stallet där jag först galoppade lite på bästa trollungen och sen mockade och gjorde mat åt fem stycken hästar. Gjorde inte så mycket mer vettigt och avslutade dagen med lite filmer och mys.
 
 
Idag drog jag mig kvar i sängen till halv elva eller nåt, gick till stallet och mockade fem boxar, gick hem och åt lite lunch och hoppade sen in för Hilda och jobbade dom två sista timmarna i skolstallet eftersom hon inte mådde så bra. Gick direkt tillbaka till stallet och packade mat och gosade med min trollunge.
 
 
Nu har jag kollat på en film och tjockat mig med lite chips i väntan på att Frida ska komma hem så vi kan plugga matte. Har dock i stort sett gett upp på att hon överhuvudtaget ska komma hem nån gång så snart hoppar jag nog i duschen och går och lägger mig istället.
 

ATT FÖRSTÖRA FÖR SIG SJÄLV ÄR DET ENKLASTE I LIVET

2013-02-09 @ 00:28:00 Filed in: Häst, Personligt
Kommentarer: 0
 
 
 
 
 
 

2013-02-08 @ 21:29:02 Filed in: Häst
Kommentarer: 0

"Horses don't care about which trainer we follow, or which clinic
we went to, or what kind of tack we use. They care that we offer
them the best of who we are today...at this very moment...not the
best of who we want to be, or the best of who we used to be."

- Mark Rashid


VEM VET HUR LÄNGE VI HAR VARANDRA

2013-02-07 @ 22:20:10 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
DET HÄR är varför hästar är det bästa som finns. 
 

DET ÄR HÄR MAN VET VART STIGARNA GÅR

2013-02-07 @ 11:27:00 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
stal bilden från Jon-E bara för att den stämmer så himla bra

DANSA PÅ BOTTEN FÖR ATT NÅ TOPPEN

2013-02-06 @ 22:10:25 Filed in: Häst, Personligt
Kommentarer: 0
Började dagen med en svenskaredovisning för att sen springa iväg till stallet och åka till veterinären med bästaste hästen. Han skötte sig duktigt och veterinären och han som böjde trollis tycker tack vare Cålle numer mycket mer om araber. Hehe, inte så konstigt han är ju bäst! 
 
Kom tillbaka till skolan strax efter lunch, vrålhungrig. Hade som tur va entreprenörskap och hade inte så mycket att göra så åt en drickyoghurt och en chokladboll och sen gick vi till stallet och fixade klart där. Underbart! Slutade vid fyra ungefär, gick hem, åt lite, sov lite, gick på boendemöte och fick fika, gymmade i en timme duktiga som vi är, gick hem igen, blödde lite näsblod, pluggade lite och nu är det nog faktiskt dags att försöka sova.
 

RYSNINGAR

2013-02-06 @ 21:50:23 Filed in: Häst, pepp
Kommentarer: 0
 

SYNEN NÄR MAN SER NÅGON FASTTEJPAD PÅ EN LYKTSTOLPE MED SILVERTEJP

2013-02-05 @ 23:54:00 Filed in: Häst
Kommentarer: 0

KAOS

2013-02-05 @ 22:50:30 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
På eftermiddagen hade vi clinic för Johan Spetz och jag red Affe, vilket bara blev ett enda kaos liknande förra gången på Cleo fast jag satt lite lösare idag. Att jag inte åkte av minst fem gånger förvånade både mig, hästen, tränare och publik, men mest mig skulle jag tro. I början var han bara otroligt dryg, seg och stark. Han gick inte fram för skänkel, gick inte att flytta, tog inga förhållningar och gick knappt att stanna. När vi väl började hoppa däremot, då blev det fart på honom! Han bockade jävel kan jag säga, drog som bara den, speciellt efter hindrerna, vägrade få in två galoppsprång där det skulle var det osv. 
 
Att mjukna i handen innan hindret eller ge någon slags eftergift var ju bara att glömma, då var man körd efter hindret. Hamnade jag minsta lilla i framåtläge åkte jag ju direkt. Det blev ju överhuvudtaget inte så mycket ridning (vilket jag verkligen skulle behöva) utan mer en kamp mellan liv och död. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta, ville bara bryta ihop för jag kände att va fan ska det aldrig gå bra för nån gång, men samtidigt kunde jag ju inte låta bli att skratta åt allt kaos. Det braiga med alltihopa va ju i alla fall att jag fick ju en del tränig, så jag behövde ju inte gå till gymmet idag :)
 
Bjuder på en film och lite bilder, bara för att liksom.
 
 
 
 
 
 
 
Kollade på sista gruppen och gick hem och åt lite innan jag gick till min häst och fixade där. Ridhuset var uppbokat till nio och eftersom det är så jävla halt överallt så tog jag och Malin en liten skrittur runt skolstallen typ. Cålle hade av någon konstig anledning överskottsenerig och va rädd för allt, hoppade rakt upp i luften, stälde sig på bakbenen rakt upp i luften osv. Toker. Vi tog dessutom en liten galopp och det tyckte han var väldigt roligt. 
 
Nu hoppas jag på att det finns varmvatten så jag får gå och lägga mig nån gång, men ska väl inte hoppas på för mycket... Nä, denna dagen är jag mest bara glad att jag har överlevt..

O'diablo -07 Lambourghini - Algarve xx

2013-02-05 @ 22:35:03 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
Hade sto- föl- och unghästhantering på stalldagen idag och vi fick rida lite små söta unghästar. Jag fick rida Diablo, en fux på sex år som tydligen har varit skadad mycket och därför inte alls ligger i fas i sin utbildning. Han var väldigt stel i vänstersidan vilket dom tydligen trodde beror på nån skada eller liknande som dom inte vet vad det är. Han blev väl ändå lite hyfsat fin mot slutet, med tanke på att man inte "red" så himla mycket utan mest såg till att dom gick fram, hade stöd i tygeln och svängde där dom skulle.
 
Fick i alla fall trava över lite bommar, galoppera över en lite bomhög och sen galoppera över en liten bock på kanske 30 cm om ens det. Diablo va duktig och söt och jag tyckte faktiskt om honom, en av dom roligare skolhästarna att rida!
 

GLAD ATT JAG LEVER

2013-02-05 @ 17:44:52 Filed in: Häst
Kommentarer: 0


FIND A WAY TO FIT EACH HORSE NOT MAKE EACH HORSE FIT YOU

2013-02-04 @ 21:51:33 Filed in: Häst, Personligt
Kommentarer: 0
Imorse va det riktigt nära att jag sket i skolan och gick och la mig igen istället. Kämpade mig dock iväg tillslut och idag har faktiskt varit en bra dag. Hade lektioner i ett fram till lunch, och efter lunch hade vi ungefär två timmars rast innan idrotten så jag drog iväg till stallet och gjorde klart där och hann rida. Underbart! Hade teori på idrotten i en halvtimme ungefär. 
 
När vi kom hem somnade jag ett tag och sen drog jag och Elin iväg till gymmet och va där i en timme. Härligt! Klarade mig dock inte undanträningsvärken från i lördags/söndags som jag trodde och hoppade på så det är lite jobbigt att gå när jag har suttit stilla ett tag. 
 
 
Har i alla fall hunnit städa mitt rum och fått fika av fritid. Mums! Nu hoppas jag på att det finns varmvatten igen så jag kan slänga mig i duschen, plugga lite och sen sova. 
 
(min kudde har blivit helt röd efter att jag dumt nog gick och la mig med blött hår igår.. :( tummen ner på det)

LÄSTIPS

2013-02-04 @ 15:15:22 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
Relationen till sin häst
Vikten av att inte dela in sig själv i ett fack
 

BÄSTA TROLLUNGEN

2013-02-04 @ 15:01:47 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0

Två timmars rast = stallet klart och hästen riden!

Nu: idrott


MEN JAG TAR LIVET PÅ ALLT FÖR STORT JÄVLA ALLVAR

2013-02-03 @ 21:14:04 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0

Myser ner mig i sängen med lite överblivet groggvirke, kexchoklad och en film, nämligen scott pilgrim vs the world med bästa skådespelaren!


LÅT MIG TAPPA ALL KONTROLL FOLK HAR ÄNDÅ INGEN KOLL

2013-02-03 @ 20:24:40 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
Gick upp hyffsat tidigt igår och gick till stallet, skrittade en liten tur med Hilda och fixade allt. Sen gjorde vi inte så himla mycket förns på kvällen när vi tog vårt pick och pack och drog iväg till Fornåsa eftersom Jennifer och Hilda skule ha födelsedagsfest. Hade en rolig och bra kväll, har sovit ungefär en halvtimme inatt så nu är jag lagom trött. Har otroligt ont i fötterna efter allt dansande men har klarat mig undan den värsta träningsvärken. Dessutom har hela dagen idag gått åt till att städa och gud så vi har skurat! 
 
Nu ska jag slänga mig i duschn ( hoppas på att det finns varmvatten), kanske kanske försöka ta tag i nån skoluppgift och sen ska jag sova massor. 

SKYPAR MED BÄSTA SMÅBRÖDERNA

2013-02-03 @ 19:47:53 Filed in: Personligt
Kommentarer: 1
♥ saknar er kaosungar ♥

JAG ÖNSKAR BARA ATT VI VAR BRA FÖR VARANN

2013-02-02 @ 00:59:39 Filed in: Coleburn, Häst
Kommentarer: 0
vem vet hur länge vi har varandra så varför inte vara så lika som
möjligt under den tiden vi har kvar, rödtottar båda två
(ursäkta posen, ska föreställa en puss egentligen)

WHAT IS THE POINT OF BEING ON THIS EARTH IF ALL YOU WANT IS TO BE LIKED BY EVERYONE AND AVOID TROUBLE

2013-02-01 @ 23:35:04 Filed in: Häst, Personligt
Kommentarer: 0
Har ganska mycket problem med min dator, det är just nu den enda datorn på boendet som inte har något fungerande internet. Min mobil har som tur va för den börjat funka nu precis. Förhoppningsvis kommer den igång snart. Har denna fredag haft tre timmars matte, tränings- och tävlingslära, hoppträning på en stor skolunghäst, en timme i gymmet, en timmes dressyrpass på trollisen och lite pizzafredag för mig själv.
 
stjäl en bild på långmule-wendy av frida som tack för att jag får låna hennes dator

IBLAND ÄR EN LÖGN DET FINASTE MAN HAR

2013-02-01 @ 01:34:57 Filed in: Häst, Personligt
Kommentarer: 0
trötta särgårdenbor efter skola mellan 8.10-16.30 resulterar i detta...
Och idag fick hästen låna c-ponnyn i stallets fleecetäcke när vi skulle rida, och det satt näst intill perfekt! Vet inte riktigt vad jag ska tycka om det.. 

RSS 2.0