PRAKTIK SUGER

Upp vid fem, bussen vid sex och framme vid praktiken vid sju. Gjorde ungefär samma saker som igår, mockade en jävla massa, sopade, tvättade fönster, putsade, fick faktiskt göra iordning en varsin häst, sopade skritten, mockade lite mer, putsade, sprang med en treåring några gånger. mockade osv. Vi har dock varit två som har borstat på en häst och sen är det ju dom där stunderna när man står och gör ingenting. På eftermiddagen skulle vi klippa en häst så jag klippte och Malin typ kollade på och va sällskap. Hehe, ja men jaaaa. Jättebra. 
 
Vi har dock bestämt oss för att byta praktik, känner att det inte finns nog mycket att göra för att det ska ge någonting. Har ju hellre fullt upp hela tiden än en lugn praktik faktiskt, trots allt. Sen har jag ingenting emot att gå upp på morgonen, men att göra det för att stå där borta och sopa eller bara göra ingenting känns väldigt onödigt. Nästa vecka kommer det även två till praktikanter och då känns det verkligen inte som att det kommer finnas nåt att göra. 
 
Så imorgon har vi sovmorgon och ska ringa våran förhoppningsvis nästa praktikplats och kolla allt med dom. På torsdag är vi nog också lediga och jobbar ihop det på någon helg istället, för då ska jag in till körskolan på körlektion och förhopningsvis förbi banken och fick lite bankdosa och så kanske. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback