DAG TOLV - DET HÄR ÄLSKAR JAG MED MIG SJÄLV

2012-05-31 @ 22:36:28 Filed in: Personligt
Kommentarer: 1
Idag absolut ingenting. Gud vad himla värdelös jag har varit idag men större delen av dagen har jag faktiskt varit ganska glad ändå. Sen blev allt bara fel och det känns inte alls bra. Bläää, idag hatar jag mig själv.

DAG ELVA - MIN BÄSTA VÄN

2012-05-31 @ 22:32:00 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
Jag har så otroligt många fina vänner och jag hoppas att ni alla vet om att jag älskar er meen eftersom jag har väldigt mycket att göra just nu så är det här min allra allra bästa vän som jag aldrig i livet skulle klara mig utan:

DAG TIO - EN BILD PÅ MIN HANDSTIL

2012-05-31 @ 22:30:05 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0

COURAGE DOESN'T ALWAYS ROAR SOMETIMES COURAGE IS THE QUIET VOICE AT THE END OF THE DAY SAYING "I'LL TRY AGAIN TOMORROW"

2012-05-31 @ 01:20:20 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
Så himla hemskt jobbig och värdelös dag. Blöööööö. Skulle röjsåga i hagen men min röjsåg gick sönder så fick rensa ogräs på dressyrbanan istället, red inte riktigt bra på träningen och gjorde inget åt det vilket irriterade mig väldigt mycket. På slutet gick det ju bra i alla fall och det hela började med att jag höll på att åka av. Fast ändå inte. Sen hade jag stalljour och fick städa en massa mer. Fattar inte ens varför vi har det för dom har inget som vi kan göra. Vi halv sju var vi äntligen klara, Malin var snäll och skjutsade upp mig till ica så jag kunde ta ut pengar till hovslagaren, sen gick jag till stallet igen, mockade åt trollis och mockade hagen.

Nu är APL-rapporten på riktigt klar, biologiprovet sitter förhoppningsvis lite, hagen är mockad, all stalljour på skolan klar, packningen till Cålle påbörjad och all min tvätt tvättad.

Imorgon ska jag alltså bara göra klart drömstallet, tränings- och målplaneringen, städa rummet, rensa kylen, frysen, lådan och skåpet, packa alla mina grejer, packa alla Cålles grejer och lämna tillbaka alla skolböcker. På fredag ska jag mocka ur boxen och slänga ut en massa i stort sett helt nytt spån för vi får inte spara det och sen är jag förhoppningsvis klar för att lämna det här stället några månader. Det ska bli så väldigt skönt för jag är så trött på allt just nu och den här veckan har varit den värsta på riktigt riktigt länge. Fast jag kommer ju sakna alla korkade söta människor...

Nä, nu är jag bara less på allt och jag behöver verkligen sova!

på vreta sover man i korridoren i brist på annat

SOMETIMES THE DISTANCE IS TO MUCH I CAN'T ALWAYS HANDLE IT

2012-05-28 @ 23:30:08 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
Mentorstid och utvärdering av livskunskapen, ledig från svenskan, glee på engelskan, fick reda på hur otroligt dåligt det gick på nationella i matte och blev väldigt glad när jag insåg att jag kanske inte får det betyg jag förtjänar för att vi inte kunde få mer än C på alla Kurts prov i höstas, ritade nästan klart gården till mitt stall på hästkunskapen, somnade i Fridas säng, gick till stallet, hästen fick vila, jobbade på drömstallet fast det blev inte mycket gjort, satt i köket och pratade ett tag, jobbade lite mer på drömstallet och jag som skulle sova tidigt idag.

Nu är det faktiskt inte allt för mycket kvar på drömstallet, har en halv APL-rapport att skriva, en planch om TR att göra, en träningsplanering och ett stort biologiprov på torsdag. Ska dessutom hinna packa alla Cålle saker, både dom som han ska ha i Uppsala och det som han ska ha med hem sen, mina grejer som ska lämnas i Uppsala och hem senare i sommar, mina grejer som ska lämnas i Uppsala och med ner till Italien och mina grejer som ska med hem och till Italien. Vad då stressad?


DAG NIO - MINA FAVORITSKOR

2012-05-28 @ 09:00:00 Filed in: Personligt
Kommentarer: 1
världens bästa superman-converse jag älskar dom! (+ dom är från london!!!)tygskor är nog det bästa att ha i stallet jag älskar det! sen va väl vita skor kanske inte det bästa valet men det blev bara så. dom här får följa med till skolan ganska ofta också för dom är så lätta att få på sig. och så är dom sköna också.och mina älskade foppatofflor har jag haft i säkert minst fem år snart och dom är fortfaranade minst lika bra! dom funkar överallt, upp till ica, till stallet, rida ut i, när man ska bada, när man bara är ute på gården osv. jag skulle gå under utan dom.

FAN VAD SAKNADEN BRÄNNER I MIG JÄMT

2012-05-27 @ 23:12:09 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
Myser ner mig i sängen med bilar två och världens mest irriterande flugor. Blev otroligt väldigt jätteglad när jag kollade på schemat och vi hade sovmorgon imorgon. Insåg strax efter den glädjen att ja fortfarande kollade på den här veckan...., ingen sovmorgon men jag är i alla fall ledig från svenskan. En vecka kvar, KÄMPA!!!


SHE DESPERATELY SOUGHT CLOSENESS BUT WHEN SOMEONE CAME TO CLOSE SHE RAN

2012-05-27 @ 21:29:09 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
Eftersom köket ser ut som ett bombnedslag promenerade jag upp till ica och köpte godis, chips och vindruvor. Gissa vad besviken jag blev när hälften av dom jättegoda vindruvorna som såg helt perfekta ut va dåliga?! Nu måste jag rita gården till mitt drömstall och sen får jag se om jag hinner göra klart apl-rapporten eller drömstallet.

MAYBE IT'S NOT MY WEEKEND BUT IT'S GONNA BE MY YEAR

2012-05-27 @ 20:45:20 Filed in: Tävling
Kommentarer: 0
Det blev så att jag och Cålle åkte med Elin och Maja till Falerum i fredags efter orientering, brännboll och dressyrträning i värmen. Vi fixade hästarna och sen åkte vi till nån sjö där borta och träffade lite människor. På lördagen släppte vi ut hästar, fixade stallet, packade upp alla Elin och Majas grejer eftersom dom ska flytta hem (:( ) och så började dom packa upp och sortera kläder och så. På kvällen red vi hästarna och Cålle var fin. Han var lite jobbig i vänstersidan men blev bättre mot slutet. Vi lånade Nores lilla tredelade bett med fasta ringar och det gick han fint på. Får se om jag köper ett tvådelat eller ett tredalat med fasta ringar. Vi smörjde och packade alla grejer och i imorse bar det av mot Gamleby för tävling halv åtta. Elin startade Stalle i 1 m där han va felfri och 1.10 och Knaken i 1.10, Maja startade Nelly i 1.10 där hon kom trea och i 1.20. Jag och Cålle hoppade bara 1.20 idag.

Han va riktigt fin, hoppade jättefint och kändes väldigt bra. Resultatet var inte ritkigt lika bra däremot. Han stannade på trean pga en lite konstig sväng som jag borde ha varit noggrannare i och dessutom stod det en fyrhjuling utanför staketet som var viktig att kolla på så han fattade inte riktigt att det va ett hinder där. Jag borde ha märkt det men jaja..., Sen rev han sista också där det blev lite långt för honom så han blev lite flack. Jag är jättenöjd med honom men lite sur över resultatet, vi vill verkligen ha den där nollan nu!! Men han går så himla fint och har inte alls några problem med 1.20 så nollorna borde verkligen komma snart.

Nu är nästa tävling inte förns våran tävling 20-22 juli om vi inte hinner till Alsen 5-6 juli, vi får se hur när vi kommer hem från Italien och så. Hoppas på nolla på vårna tävling annars, det var där vi fick våran förra.


ser ni hans nya fina tävlingsskydd? han invigde dom idag och han tyckte dom va fina! :D
jag tyckte att det va jätteroligt att dom hade träd på banan och cålle tyckte att det va jätteroligt att banan va 120x70 m!
enda hindret vi faktiskt kom riktigt fel på va muren (därav det lite konstiga språnget) och enda hindret vi faktiskt va i (tror jag) va sista.


DAG ÅTTA - BLOGGFAVORITER

2012-05-27 @ 19:50:38 Filed in: Personligt
Kommentarer: 1
http://liinneafoto.blogg.se/
http://afacade.blogg.se/
http://spegelkaos.blogg.se/
http://ohhboy.blogg.se/
http://www.hippson.se/blogs/cissirules/index.htm
Jag är egentligen inte så himla mycket för att läsa bloggar oftast men dom här gillar jag i alla fall allihopa och sen läser jag också ganska många andra när jag orkar och har lust.

DAG SJU - DÅLIGA VANOR

2012-05-27 @ 19:40:45 Filed in: Personligt
Kommentarer: 1
- biter på naglarna, inte alls bra!
- äter alldeles för mycket godis, fast jag har fatkiskt varit riktigt duktig och nästan inte ätit något godis alls på nästan tre veckor.
- skuter lätt upp grejer vilket leder till att jag får stressa senare.
- måste ha allting precis som jag brukar ha det och allt ska göras i den ordningen jag brukar göra annars får jag panik.
- tänker och känner oftast alldeles för mycket.
- ibland är jag nog kanske nästan för envis för mitt eget bästa fast jag vet inte, det kanske på någt sett är bra ändå?

DAG SEX - DET HÄR SPRÅKET VILL JAG TALA FLYTANDE

2012-05-25 @ 09:00:00 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
Egentligen vill jag nog kunna nästan alla språk som finns men jag har nog alltid mest velat kunna italienska såklart. Hoppas på att jag kanske förhoppningsvis lär mig lite under sommaren!
150568_1694518452048_1510430250_3084694_3333351_n_large
305232_215476321854421_100001761639347_501835_1023126444_n_large
weheartit

LIFE IS WHAT HAPPENS WHILE YOU'RE BUSY MAKING OTHER PLANS

2012-05-24 @ 23:57:21 Filed in: Personligt
Kommentarer: 2
Började dagen med biologi, fortsatte med svenska där vi gjorde nationella muntliga. Det gick ju inte alls bra men nu är det i alla fall gjort... Sen hade vi matte och efter lunch biologiföreläsning på ungefär 4 timmar. Fast vi fick faktiskt sluta lite tidigare, efter ungefär tre timmar kanske men det låter mycket värre om man skriver fyra timmar. Gick ut och solade lite (har faktiskt fått lite färg på armarna och axlarna!) och åkte sen till hööks med Malin. Cålle fick en flughuva, flugspray (inte flygspray tyvärr) och nya röda tävlingsskydd (dom kostade faktiskt bara 150 kr så tyckte att det va dags att passa på). Jag drog också åt mig två par ridstrumpor för 39 kr, rosa och lite för små men eftersom alla mina snart är helt sönder tänkte jag att det kunde va bra att ha.


Sen gick vi till stallet. Jag, Elin och Maja skritta ut barbacka på våra fina hästar (fast vi galopperade lite också och Cålle hade roligt och försökte bocka. Han kan ju verkligen inte men han är så himla söt!) och dom hade blommor i håret (tränset). Mockade ut mer än halva boxen pga översvämningen och sen va klockan halv nio.
Vid tio tog jag, Ellen, Malin och Frida mopparna till Berg och jag och Ellen tog oss ett dopp. Det va riktigt varmt i vattnet och jag hade faktiskt kunnat bada ett tag. Men vi åkte tillbaka ganska snart och nu måste jag verkligen sova...DAG FEM - NÅGOT JAG VILL HA

2012-05-24 @ 23:46:05 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
åh jag vill ju egentligen ha så himla mycket fast när någon till exempel frågar vad jag önskar mig i födelsedagspresent eller julklapp kommer jag inte på ett dugg. Men jag vill ju faktiskt ha hur mycket som helst och jag skulle kunna göra en lista som skulle kunna bli en hel bok med alla grejer jag vill ha men jag orkar verkligen inte.

Så jag säger helt enkelt att jag föralltid vill ha världens bästa.


TA ETT DJUPT ANDETAG KASTA DIG UT

2012-05-24 @ 00:15:12 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
Körde finaste Apollo på förmiddagen (skolans finaste häst!!) åh det va så roligt :) På eftermiddagen hade vi clinic för Johan Spets och det gick faktiskt bra! Idag har vi haft så himla varmt så det har nästan varit för varmt, ungefär 23 grader har det varit. Vi satt oss ute och pluggade ett tag men vi kom inte så långt så vi gick på promenad i ungefär 2 timmar istället längs kanalen. Har haft lite panik över muntliga nationella i svenska som vi ska redovisa imorgon för jag kom på idag vad jag ska prata om och har nästan inte kommit på nåt att säga. Känns bra! Nu tror jag att det kanske i alla fall är okej, jag har nog för att prata i ungefär 5 min i alla fall.

Imorgon ska det bli lika varmt och på fredag ska det bli 24 grader. Sen är det varmt ända tills tisdag för då ska det regna. Det kan vi ju skita i. Idag är det 8 dagar till sommarlov och tills jag åker till Uppsala, 9 dagar tills jag kommer hem och 13 dagar tills vi åker till Italien!! Helt sjukt!!!


DAG FYRA - EN LÅT SOM VÄCKER MINNEN

2012-05-23 @ 09:00:00 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
alla dom här och många fler:
men minns det här

JAG FÖRLORAR BARA NÄR NÅGON LÄMNAS OBERÖRD

2012-05-22 @ 23:21:55 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
Idag är ingen bra dag.

Det började redan inatt när jag inte kunde sova, somnade halv två kanske och precis när jag hade somnat var det några som började banka och skrika precis utanför så då var jag tvungen att stänga fönstet så det blev jättevarmt. Sen försov jag mig lite också. Det började åska och verkligen spöregna och hela förmiddagen har vi haft nationella i matte och det gick ju sämst. Sen hade vi ingen engelska och det va i och för sig ganska bra. Så jag gick till stallet i shorts och linne (för då hade det blivit varmt igen) och det visade sig att hela vårat stall var översvämmat för att det hade regnat så mycket. Nu har vi som tur är fått en extra spånbal så imorgon ska jag väl slänga ut nästan allt spån. Tog med hästen på en promenad på en och en halv timme i skogen och det var väldigt mysigt! Hade stalltjänst och otroligt ont i fötterna och benen. tog en promenad på ungefär en och en halv timme igen runt i ljungsbro med Maja och Elin och det var också mysigt. Nu ska jag sova, imorgon har vi clinic för Johan Spets! Hej roligt och intressant inlägg.

DAG TRE - SAKER DU INTE VET OM MIG

2012-05-22 @ 22:55:42 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
Ehh, jag har faktiskt ingen aning men kan väl försöka komma på nåt.

- Jag är typ nästan perfektionist, men ändå otroligt slarvig av mig.
- Jag har nog väldigt hög smärtgräns.
- Jag är otroligt envis och ger aldrig upp. Inte ens om det gäller att öppa ett mjölkpaket.
- Mina favoritfilmer är bilar, bilar två och upp (och en massa mer disneyfilmer)
- Jag är ganska så barnslig av mig.
- Hela min dag kan bli förstörd om det inte går bra att rida och tvärtom så kan ett bra ridpass vända en usel dag till en otroligt bra dag.
- Jag vill så otroligt mycket men just nu kan jag inte göra något av det. Jag får helt enkelt vänta och stå ut i två år till.
- Jag är väldigt dåligt på att komma på sånna här saker.
- Och nu kommer jag inte på nåt mer intressant.DAG TVÅ - MITT RUM

2012-05-22 @ 14:48:18 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
det här passade ju ganska bra eftersom jag faktiskt har gjort om lite på mitt rum sen sist, satt upp lite nya tavlor och så.

WHATEVER MAY COME WHEREVER WE'LL GO I'LL ALWAYS BE WITH YOU

2012-05-21 @ 10:47:11 Filed in: Tävling
Kommentarer: 0
1 m

utan stigbygel wiiie1.10världens bästaste finaste

ETT MISSLYCKANDE BETYDER INTE ATT JAG ALDRIG KOMMER LYCKAS DET BETYDER ATT JAG FÅR ÖVA MER

2012-05-21 @ 10:32:31 Filed in: Tävling
Kommentarer: 0

1.10 - Han var helt otroligt fin och hade inga som helst problem med höjden! Däremot kom vi lite fel på tvåan och jag har inte riktigt listat ut vad som hände än, men han borde ha klarat det egetligen för vi kom inte så himla fel och han brukar kunna kravla sig över i 1.20 också. Han gjorde i alla fall nåt konstigt och började hoppa men ångrade sig och sen hoppade han nästan rakt igenom översta bommen. Det var ju väldigt synd eftersom han va så fin annars men jag är jättenöjd med dagen ändå!!

PAIN IS TEMPORARY QUITTING LASTS FOREVER

2012-05-20 @ 23:43:57 Filed in: Tävling
Kommentarer: 0

1 m - Han tyckte att det va väldigt roligt att hoppa lite lägre, inte behöva anstränga sig så jättemycket och bara har roligt. Vi satt upp ganska högt grundtempo och han va riktigt riktigt fin! Vi kom lite fel på tvåan och fyra, det är dom där himla räckena som vi måste träna på, men alla andra hinder kom han bra på, nästan lite stort på en del och det är då han hoppar som bäst. Vi gick in på en förstaplats och låg där från startnr. 13 till startnr. 43 eller nåt sånt av ca 50 starter. Surt, men vi slutade tvåa och fick en blå rosett. Ärevarvet va världens tråkigaste men det var ändå riktigt roligt att hoppa lite lågt igen. Både jag och Cålle behöver få det lite lätt och känna att vi faktiskt kan ibland.


Imorgon har vi halv studiedag och frivillig matte. Eftersom jag är klar med matten helt och hållet förutom nationella så tror jag att jag struntar i den. Börjar därför 13.10 och då har vi träning. Helt okej dag ju!

1.10 kommer det film på imorgon :)

DAG 1 - MIN FAVORITSERIE

2012-05-20 @ 18:33:39 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0I HOPE YOUR WIFI DIES BITCH

2012-05-20 @ 18:31:54 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
Testar väl, lär väl ge upp nån gång mitt i...
Dag 1 - Min favoritserie.
Dag 2 - Mitt rum.
Dag 3 - Saker du inte vet om mig.
Dag 4 - En låt med många minnen.
Dag 5 - Något jag vill ha.
Dag 6 - Det här språket vill jag tala flytande.
Dag 7 - Dåliga vanor.
Dag 8 - Bloggfavoriter.
Dag 9 - Mina favoritskor.
Dag 10 - En bild på min handstil.
Dag 11 - Min bästa vän.
Dag 12 - Det här älskar jag med mig själv.
Dag 13 - Såhär är jag i skolan.
Dag 14 - Det här får mig att gråta.
Dag 15 - En person som alltid gör mig glad.
Dag 16 - Mitt drömyrke.
Dag 17 - Bästa resan.
Dag 18 - Det här får mig att skratta.
Dag 19 - Det här gör jag aldrig om.
Dag 20 - Bästa filmen.
Dag 21 - Min första tanke när jag vaknade idag.
Dag 22 - Det här drömde jag om inatt.
Dag 23 - Såhär kommer jag vara som gammal.
Dag 24 - Vad ska mina barn heta.
Dag 25 - Mitt favoritställe.
Dag 26 - Någon jag vill träffa just nu.
Dag 27 - Barndomsminne.
Dag 28 - Min profilbild på Facebook.
Dag 29 - Dagens klädval.
Dag 30 - Bästa tidsfördrivet.

VI BRUKADE VARA VÄNNER MEN NU NÄR VI TRÄFFAS SÄGER VI BARA HEJ

2012-05-20 @ 00:13:18 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
Blixten McQueen-klockan är ställd på halv fem, jag är inte ett dugg trött och har alldeles för mycket energi. Senast jag åkte på tävling här nere somnade jag klockan fyra och gick upp halv sex och hade dessutom ungefär 40 graders feber. Imorgon slipper jag nog febern men jag är rädd för att det kommer ta ett tag innan jag somnar. Jag ska göra mitt bästa.

DON'T FORGET TO HAVE FUN

2012-05-19 @ 21:30:33 Filed in: Tävling
Kommentarer: 1
Taggar tills imorgon! Hoppas få med i alla fall en rosett hem, men vi satsar på två! (två gulblå? ;)) :D Jag och Frida går och fodrar hästarna vid 6, jajjemen!!

cålle stylar och står på ett ben istället för två!

THERE ARE SO MANY PEOPLE OUT THERE WHO WILL TELL YOU THAT YOU CAN'T WHAT YOU GOT TO DO IS TURN AROUND AND SAY "WATCH ME"

2012-05-19 @ 11:53:45 Filed in: Tävling
Kommentarer: 0
Nu ligger proppen ute och det är bara att anmäla! :) (tryck på bilden för att komma till tdb)
Däremot ändrade vi 1.50 klassen till 1.45 och Local Hero Cup Open går i klasserna 1, 5 och 12, inte 1, 5 och 14 :)

IF YOU CAN DREAM IT YOU CAN REACH IT

2012-05-19 @ 11:23:37 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
Hit ska ju jag någon gång i alla fall:
http://www.hippson.se/bildspel/hang-med-till-norco-usa-s.htm

GIVE IT ALL YOU'VE GOT NO MATTER WHAT

2012-05-17 @ 22:32:00 Filed in: Tävling
Kommentarer: 0
På söndag åker jag med Frida och Wendy till Boxholm för att hoppa lite och ha lite roligt. Frida hoppar 90 men dom är så snälla och väntar på mig, vilken otrolig tur jag har!! :D
1 m   13/49

1.10 m 20/24

Nu är vi dessutom anmälda till Gamleby, en 1.20 A:0, då jäklar SKA det gååå!!!!!

WINNERS DON'T QUIT AND QUITTERS DON'T WIN

2012-05-17 @ 21:58:44 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
charmig matchning, söt hästoch så bjuder vi på den här också:han är bäst! 

DU PATRIK ÄR DU OCKSÅ ARG? JA. VAD ÄR DET DÅ? JAG KAN INTE SE MIN PANNA

2012-05-17 @ 21:44:55 Filed in: Häst
Kommentarer: 0

Vi åkte som sagt till Stockholm där vi först kollade på lite hästar för att sedan gå och äta lunch. Jag åt sushi med Maja och Ellen.


sen gled vi runt där i stockholm med våra NIU-jackor.


Sen hälsade vi på på Hovstallet och Hilda provade Ellens nya bikini i väntan på bussen.


Och idag rullade jag runt i leran och fick en liten smäll på knät (Cålle man sparkar inte på dom som ligger). Så går det om man har världens fjantigaste häst som är rädd för ett litet snöre på marken och då får man bjuda på kladdkaka!

Nu sitter jag och äter världens godaste vindruvor, jag har aldrig i mitt liv ätit så himla goda vindruvor!!!

VI KUNDE ALDRIG RIKTIGT VA SOM DOM

2012-05-17 @ 11:52:14 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
tycker att ni alla kan ta och kolla in på (och följa) hela familjens blogg där vi skriver om italienresan, allt från förberedelserna och resan ner till när vi väl är där nere. Tryck bara på bilden för att komma dit!

SÅ HA DET BRA VI HÖRS VI SES I DINA DRÖMMAR

2012-05-16 @ 09:55:00 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0

Halv åtta rullade vi mot Stockholm och nu hoppas vi på att vara framme snart.


JAG GJORDE UPP EN ELD FÖR DIG OCH NU BRINNER HELA SKOGEN

2012-05-15 @ 23:46:43 Filed in: Häst
Kommentarer: 1
Hoppade lite idag och hästen skötte sig väldigt bra, hängde ingenting i luften och var allmänt duktig. Vi hoppade runt 1.30 utan problem! Pratade med fina Josefin också och det var väldigt fint. Imorgon ska vi till Stockholm och vi åker halv åtta så nu vill jag sova. Men en bild på världens finaste kan ni få se för Elin var så snäll och fotade! :)
jag ser ju lagom glad ut men det va jag faktiskt :)

FÖR OM JAG TAR I FÖR LÖST HAR JAG FÖRLORAT ALLT IMORGON BITTI

2012-05-14 @ 23:55:13 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
Hoppas verkligen att allt ordnar sig som jag vill med tävlingarna nu trots omständigheterna! ;) Det vore så väldans braa!!

Red trollungen idag och fick honom riktigt fin i traven, vi får däremot jobba med att få in bogen och få vänsterfossingen under honom hela tiden. Galoppen var väldigt jobbig men han blev fin i höger och ganska så fin i vänster. Vi får jobba mer på det framöver, idag fokuserade vi på traven. Vi tränade också bakdelsvändningar i skritt och då släppte det också ganska bra hoppas jag. Imorgon ska vi hoppa lite eftersom vi inte har någon träning den här veckan och på onsdag får han vila.


YESTERDAY I CARED SO MUCH TODAY I DON'T GIVE A FUCK TOMORROW I'LL PROBABLY CARE AGAIN

2012-05-14 @ 00:39:24 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
Fick lite sovmorgon igår, fast jag vaknade minst en gång i timmen. Hästen vilade och jag gjorde inte mycket spännande.

Somnade vid fyra och vaknade av någon anledning vid sju, men gick upp vid åtta. Jag har i alla fall varit pigg hela dan och det har varit väldigt härligt! Trollebus och jag tog en ridtur i skogen, jobbade honom i trav och försökte få honom att slappna av och jobba ordentligt i båda sidorna. Så fort han började slappna av och jag började få tag på honom hittade han något jätteläskigt och flög i luften och då var det bara att börja om. Fick honom till slut väldigt fin, även i vänstersidan. Då red vi till slingan och tränade lite intervaller där, galopperade fyra varv med lite trav. Vänstersidan var väldigt jobbig i galoppen, och eftersom jag inte kunde rida på volter och mjukgöra honom blev det väldigt svårt att få in vänstertassen under honom. Det blev väl lite bättre och i traven var han väldigt fin. Vi får försöka få tag på den där fossingen imorgon på banan. Jag tror i alla fall att vi var ute i mer än en och en halv timme! :) Då var hästen svettig för en gångs skull så han fick duscha lite, det tyckte han faktiskt var ganska skönt.

Och om man jämför förra veckans schema:


med den här veckan:


tycker jag att vi har en väldigt bra vecka framför oss! Två skoldagar, en dag i stockholm och två lediga dagar. Veckor som dom här gillar jag den här skolan.

bästa cållebus

DET MÅSTE VA PÅ LIV OCH DÖD DET MÅSTE KÄNNAS I DITT HJÄRTA PÅ RIKTIGT

2012-05-12 @ 00:57:12 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
Lasedome med klassen, gud så kul!! Mitt lag vann (såklart) och jag kom fyra. Dressyrträningen gick mindre bra. Det är SM i skog här just nu så det händer saker överallt och dom sågar och låter och det va nån traktortaxi och allting. Och ja, eftersom min häst är som han är så var han överallt förutom där han skulle va. Bra träning, men så otroligt irriterande för stunden. Fick tag på honom efter ett tag i alla fall och idag var han tjorvig i vänstersidan istället för höger vilket i och för sig är bra. Fick in den vita fossingen under honom tillslut också och då var han riktigt fin!

För en stund sen var vi och hälsade på lite skogare, norrlänningar lyckades vi hitta! Sen satt vi oss och kollade på Amreican Pie Reunion men jag blev så himlans trött så nu ska jag minsan sova!

Hoppas på i alla fall lite sovmorgon imorgon.


OCH JAG VET ATT ALLT ÄR FALSKT OCH BEDRÄGERI MEN DET STRUNTAR JAG I

2012-05-10 @ 19:48:24 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
Visade häst för hand igår, jag knoppade Milou och gjorde honom såå häär fin:

(ja oj så fin han blev. eller så inte)


Eftersom det regnade ute så behövde vi bara ställa upp dom i gången och säga "ramsan". Jag tyckte det var väldigt fint att Milous pappa heter Ekelunds Nalle! Efter lunch var det dags för träning i regnet och hästen var som vanligt världens finaste:


Vi hoppade trekombination med bommar mellan och en linje med sockerbit, 15 m, räcke, 18 m, sockerbit. Han gick bra, fick rida honom väldigt mycket framåt mellan första och andra i kombinationen men det brukar jag ju få göra så det va inte så konstigt. Sen var vi blöta och fina, jag mockade, fixade alla blöta grejer, mockade åt Frida som hade clinic, packade hö och Cålle och Wendy och följde sen med Frida och kollade klart på clinicen. på kvällen gjorde jag och Malin klart TR-uppgiften till tränings- och tävlingsläran.


Idag har varit lite av en skitdag. Less är jag! Men hästen räddade dagen totalt, så otroligt underbart fin han var! Varför tog det fyra år och träning i spöregn innan han blev så? Jättesupertaggad, tog tag i alla hinder han såg, lätt att få ihop och jobba i galoppen, tittade ingenting och hoppade som bara den! Gud vad fin han va!!!! Fast försvinner det där nu så blir jag ledsen...

Imorgon ska vi på laserdome på idrotten på förmiddagen, sen har vi bara hästkunskap och dressyrträning och sen är det helg! Första sovmorgonen på fem veckor? (jag slår vad om att jag kommer vakna vid sju) Hoppas på riktigt bra väder också så jag har lust att ut och springa. Annars får jag göra det ändå.

ÅH GUD DET GÖR SÅ ONT ATT NÅT SÅ NÄRA KAN VA SÅ LÅNGT BORT

2012-05-08 @ 22:52:10 Filed in: Personligt
Kommentarer: 1
tänkte visa hur otroligt fint mitt fina lilla rum är:
(ni kan ju trycka på dom här små bildenra om ni känner för det)

I STOPPED TELLING YOU EVERYTHING BECAUSE EVERY TIME I DID YOU GOT SO JUDGMENTAL AND CRITICAL

2012-05-08 @ 22:27:21 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
Skrev en reflektion på en sida till en film på två timmar som jag sett 20 min av två gånger på biologin. Kändes ju roligt men jag tror nog att det gick ganska bra ändå. Gick till stallet, mockade, packade mat, mockade hagen, kollade på när Malin red och pratade sen med Ellens mamma i jag vet inte hur länge men väldigt länge i alla fall. Hon är härlig! Tyvärr gjorde det så att jag inte hann ut och springa så nu sitter jag här och äter ballerina istället. INTE OKEJ EBBA INTE OKEJ!!!!


SÄG VAD DU BEHÖVER SÅ SKA JAG BERÄTTA HUR DU KLARAR DIG UTAN DET

2012-05-07 @ 23:49:30 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
jag vill på riktigt ha en alldeles egen liten enhörning

Hade idag första riktiga skoldagen på typ mer än fyra veckor tänkte jag säga, fast det stämmer ju inte men det känns så. En lång dag har det i alla fall varit.

Efter skolan hade vi boendemöte, gick runt och kollade på lite hus som vi tänkte att vi kanske kunde bo i. Fallfärdiga var dom båda två och ska rivas nästa år. Lite billigare är det, lite mindre folk, lite närmare till stallet men efter att ha pratat med pappa kom vi fram till att det var bättre att bo kvar eftersom jag då slipper flytta i år och nästa år, får ha kvar mitt rum här och lite sånt.

Gick till stallet, red lite dressyr, fodrade och var hemma vid nio ungefär. Blev dessutom bjuden på kladdkaka och glass idag, inte alls fel! Och jag dog lite också när jag stod i duchen och någon började prata i mitt rum. Kom till slut fram till att det var spotify-reklamen (vill ha premium igen!!!) men innan jag listade ut det trodde jag på riktigt att jag skulle dö.

WHEN THE WORLD PUSHES YOU TO THE BOTTOM YOU'LL HAVE NOWHERE TO GO BUT UP

2012-05-07 @ 14:29:23 Filed in: Tävling
Kommentarer: 0
Sitter och räknar ut att på dom senaste tre tävlingarna har jag efter att betalat tillbaka anmälningsavgifterna tjänat 290 kr. Helt okej ändå tycker jag! Nu ska jag snart anmäla till lokal tävling i Boxholm, ska åka med Frida dit bara för att få komma iväg lite. Jag har inte riktigt bestämt mig för om vi bara hoppar 1.10 eller både 1 m och 1.10 bara för att det är roligt så så fort jag får svar från pappa om vad han tycker så anmäler jag oss. Härligt!

IT'S WHAT I KEEP SAYING TO MY SELF "PICK YOURSELF BACK UP YOU'VE GOT THIS"

2012-05-06 @ 19:44:56 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0

LEAVE ALL YOUR LOVE AND YOUR LONGING BEHIND YOU CAN'T CARRY IT WITH YOU OF YOU WANT TO SURVIVE

2012-05-06 @ 09:20:42 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
Äter godaste mackorna och kollar på misfits efter att ha fodrat hästar, packat mat, släppt ut hästar och mockat. Stolt över allt jag packade upp klart igår. Och snart ska det packas igen!

I'M SURROUNDED BY A MILLION PEOPLE I STILL FEEL ALL ALONE I JUST WANNA GO HOME OH I MISS YOU YOU KNOW

2012-05-05 @ 23:45:18 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
jag saknar att vakna till det här

JAG ÄR KAOS OCH UTAN STRUKTUR JAG SKA SLUTA KÄNNA EFTER

2012-05-04 @ 22:25:02 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
cykla till ljungsbro (vilse i ljunsbro?), bada och livrädda, cykla tillbaka, hästkunskap, pannkakor, dressyr och en superfin häst, fixa stallet, laga mat i äckligt kök. Jag är alldeles för trött, funderar på att kolla på en film men jag kommer somna direkt. Förstår verkligen inte hur man kan bli så trött av att göra nästan ingenting?

Trollis var som sagt väldigt fin! Han fastnade lite i höger så jag fick kramp i armen för han får inte in höger bak under sig men det fixade vi ganska bra efter ett tag. Sen ett tag började han fastna i vänster men det fixade sig rätt snabbt. På slutet var han i alla fall väldigt fin och Karin sa at han har väldigt fin trav :)

Kollapsar i sängen nu.jag är ingenting alls utan dig älskling

KAN DU INTE SE ATT JAG KLARAR MIG SJÄLV ATT JAG KLARAR MIG SJÄLV JAG BEHÖVER INTE NÅN SOM DIG

2012-05-03 @ 22:56:32 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0

UTAN KÄNSLOR ÄR MAN OÖVERVINNERLIG

2012-05-03 @ 00:24:03 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0

KANSKE VAR DET TUR ATT JAG FÖLL SÅ DJUPT FÖR DET VA DU SOM FICK MIN FALLSKÄRM ATT VECKLAS UT

2012-05-03 @ 00:08:06 Filed in: Häst
Kommentarer: 0

SOME NIGHT I'M AFRAID YOU'LL FORGET ME AGAIN

2012-05-02 @ 23:42:04 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
Lyckades minsan få mig en liten bonnbränna idag. De ni! Hela mitt rum ser ut som ett enda stort bombnedslag och jag orkar inte packa upp. Imorgon kommer Ridsportförbundet och ska kolla på oss när vi tränar, läskigt. Nu orkar jag inte med det här längre så jag stället min fina lilla Blixten McQueen-klocka på kvart i sju och så hoppar jag i säng.

vackraste

DO YOU BELIEVE YOU'RE MISSING OUT LIKE EVERYTHING GOOD IS HAPPENING SOMEWHERE ELSE

2012-05-02 @ 17:22:01 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
Underbart väder (20 grader) och jag har gått i t-shirt i stort sett hela dagen! Släckte lite eldar imorse med Rune och red sen skolhäst vilket inte alls gick bra. Efter lunchen var det träning med Trollisen och det gick otroligt bra! Vi gjorde inte så mycket, mjukade upp honom och hoppade några skutt men det kändes inte ens på honom att han stod i transporten cirka 10 timmar igår.

Nu ska jag tydligen äta popcorn med Michaela och sen måste jag upp till Ica och handla för jag har ingen mat alls.


MY GREATEST DESIRE IS TO LOVE MY LIFE AS I'M LIVING IT

2012-05-01 @ 23:43:38 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
/

THIS IS IT BOY THIS IS WAR

2012-05-01 @ 23:02:55 Filed in: Tävling
Kommentarer: 0

Som sagt, världens allra bästaste som hoppar i alla lägen! Tappade tiden vi tjänade in eftersom vi inte riktigt fick nåt flyt på dom nästa två hindrena och dessutom missade vi att rida innanför oxern efter nian eftersom språnget blev så konstigt. Men en tredjeplats blev det och jag är supernöjd och så stolt över min älskling!

Han var bäst i 1.20 också men vi kom fel på fyran och jag började backa igen (faktiskt första gången på länge, ganska stolt över det) vilket gjorde att han inte hann upp med frambenen. Han var superduktg som hoppade i alla fall. Tror jag hann säga "kom igen" två-tre gånger innan han hoppade. Sen fick vi inte riktigt flyt på dom andra hindrena vilket gjorde att det blev lite konstiga språng.

Vi har verkligen höjden nu och det är bara otroligt frusterande att det går så bra men det alltid kommer nåt pet i 1.20. Snart borde vi verkligen vara där i alla fall och jag är så otroligt glad över att han hoppar allt och verkligen vill nu för tiden! Vi har hittat ut ur våraN svacka och vi har kommit tillbaka bättre än någonsin!

I TAKE PART OF YOU WITH ME NOW AND YOU WON'T GET IT BACK AND A PART OF ME WILL STAY HERE YOU CAN KEEP IT FOREVER DEAR

2012-05-01 @ 22:19:55 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
Hade en mycket rolig kväll igår, blev hämtad vid två och det var väldans jobbigt att ta sig upp imorse. Vi åkte cirka kvart över åtta, rastade hästen lite utanför Mora och var framme tio över sex. Ungefär tio timmar tog det alltså. Nu är alla hästens grejer uppackade, magen är mätt på pizza, rumpan gör ont, jag är trött och ser inte ett dugg fram emot att packa upp alla mina saker imorgon kväll.
en fin dag var det i alla fall, för fin för att tillbringa i bilen.


mora och hästen äter grenar.RSS 2.0