EVERYTHING WAS MAKING SENSE AND NOW IT DOESN'T

2012-07-31 @ 14:38:37 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
Ojojoj det va länge sen jag var så nervös som jag var när Sara Algotsson red! Och sverige missade bronset med fyra poäng. Men om en timme ungefär börjar finalen induviduellt och innan dess ska jag hinna fixa stallet och kanske städa lite. Och nu är jag så himla sugen på att tävla så det finns inte! Och inte finns det nån tävling vi kan åka på heller. Bläää. Hoppas gräset torkar upp tills vi ska rida i alla fall så kanske vi kan skutta över lite småhinder. 
 

WE ARE YOUNG WE ARE FREE STAY UP LATE WE DON'T SLEEP GOT OUR FRIENDS GOT THE NIGHT WE'LL BE ALRIGHT

2012-07-31 @ 00:05:59 Filed in: Häst
Kommentarer: 2
Har ondare i fötterna än vad jag någonsin har haft, skorna kommer vara blöta i en evighet efter vattenpölsdansande, Josefins mobil är borta och min mobil funkar inte alls som den ska men jag har haft en så otroligt bra helg!!! Jag har träffat nästan alla av världens bästa och finaste vänner och även lite nya människor, vi har dansat och sjungt både i vattenpölar och på torr mark, vi har skrattat, bett fader vår för en död fågel, plockat blommor, hoppats på att max skulle va öppet klockan fyra på morgonen, bärt lite bänkar, ätit kalaspuffar och bara haft det bäst! Och nu är det ju bara ungefär 362 dagar eller nåt sånt kvar till nästa år. BÄSTAYRAN

I BET YOU LOOK GOOD ON THE DANCEFLOOR

2012-07-25 @ 15:48:27 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
Nu tar jag bussen in mot stan efter ha fixat stallet, ridit (hästen var riktigt fin), duschat och packat. Förhoppningvis är allt med och vi kommer ha det jättebra på yran hela helgen!

OCH JAG SAKNAR INTE MYCKET MEN JAG SAKNAR ILLUSIONEN AV ATT ALLTING KOMMER ORDNA SIG

2012-07-24 @ 23:11:40 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
Idag har jag packat massor med ved, familjen ska minsan inte frysa i vinter! 
Jag har köpt yranbiljett, iiiiii
 
 
Och jag har tagit viktiga beslut, självklart ute i stallet medan hästen mumsade på sin läskiga havre. Nu hoppas jag verkligen att saker och ting tänker funka för mig och att allt på något sätt löser sig. 
 
jag älskar dig trollunge vad skulle jag göra utan dig

DET FINNS INGEN BARA DU

2012-07-24 @ 15:46:26 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
Känner mig lite dum som har glömt bort det här men jag har faktiskt haft väldigt fullt upp...
 
Det är i alla fall så att den 27 juni fyllde universums bästaste häst hela 9 år!! Han har gått och blivit gammal den där lilla hästen, men han är fortfarande min lilla bebis. Och det verkar som att ju äldre han blir desto yngre blir han i huvudet. Han har gått och blivit en riktig liten buse :)
 
Och sen är det också så att för fyra år och tretton dagar sedan skrev jag på pappret och helt plötsligt var universums bästaste häst min alldeles egna! I fyra år har jag han gjort mig till världen lyckligaste och jag har aldrig någonsin ångrat att jag valde just honom, eller att han valde mig kanske? Det är något av det allra bästa jag har gjort i mitt liv, för hur i hela fridens namn skulle jag klara mig utan honom?
 

WE'RE GONNA FIGHT THIS AND BE THE LAST TWO STANDING UP WITH STRAIGHT BACKS AND SHOW THEM THAT WE WERE RIGHT

2012-07-23 @ 20:47:31 Filed in: Tävling
Kommentarer: 0
Supertrött men nöjd (fast ganska sur på mig själv) efter helgens tävling som visade sig vara lyckad även i år! Jag har fått en ny keps av en ny vän, nämligen John Hickey. Av honom har jag också fått hjälp på framhoppningen och tips på hur jag skulle ha gjort för att undvika dom felen vi (jag) hade. Det var ju verkligen inte fel!

Efter en dag på badet ska jag nu ut och mocka och skritta lite på hästen. Sen ska jag försöka orka kolla igenom filmerna och bilderna och sen ska jag faktiskt sova så mycket jag bara kan innan jag kollapsar helt och hållet!

Och lite sorgligt tycker jag faktiskt att det är att tävlingarna är över, det känns som att det gick väldigt snabbt.

(Och långa praktiken har jag också fixat!)

IF YOU WONT LET US DREAM WE WONT LET YOU SLEEP

2012-07-18 @ 22:36:48 Filed in: Häst, Tävling, pepp
Kommentarer: 0
 
1.10 fredag  14/36


1.25 fredag   35/51
 

1.10 lördag   4/28  junior DM omg 1
 

1.15 söndag   26/26  junior DM omg 2 (final)
 

1.20 söndag   9/37  
 
Kan bli lite ändringar i klasserna, vi får se hur det går helt enkelt. Går det superbra kanske det till och med kan bli en 1.30, går det inte så bra kanske vi går ner nån klass och känns han inte riktigt fräsch så hoppar vi nog över nån klass. Det är sånt som märks. Jag vet i alla fall att vi ska hoppa 1.10 på lördag och 1.15 på söndag eftersom det är dom klasserna som ingår i junior DM. 
 
TAGGADE är vi i alla fall och allt är packat och klart! Imorgon åker vi kvart i nio, förbereder inför tävlingen, jag tar några riktiga språng på hästen, pappa åker och byter bilen mot husbilen och så ska vi bygga bana också så klart. Och på fredag början tävlingarna på riktigt, helt otroligt ju! :D
 
Och gud, JAG ska tävla mot JOHN HICKEY?!! Inte alls fel faktiskt.

MEN JAG ÄR LYCKLIGARE NU

2012-07-18 @ 13:49:40 Filed in: Foto, Personligt
Kommentarer: 0
Nu är det så att jag säljer min fina lilla kamera och det är alldeles tillåtet att köpa den! Här finns den på annons och jag tror faktiskt att det är bäst om ni hör av er på ebba.seger@hotmail.com, annars kan ni ju alltid kommentera lite här eller skriva på facebook eller nåt liknande.
 
Sen så är det så att jag har lite sadlar att sälja också, och lite andra små hästgrejer, så är ni intresserade så håll utkik helt enkelt!

DAG TJUGOTRE - SÅ HÄR KOMMER JAG VARA SOM GAMMAL

2012-07-16 @ 23:58:24 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
Jag hoppas att jag blir världens tuffaste som gammal. Jag vill inte vara någon sån där sur tant som bara sitter i sitt hus alldeles för sig själv och aldrig pratar med nån (risken finns), jag vil vara glad och rolig och barnslig och trevlig och snäll och gärna rik så jag kan bjuda alla glada barn på glass från tulipantanten och dom som inte är glada också så att dom blir glada och kanske deras föräldrar också för dom kan också behöva en glass. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara hur himla awesome jag kommer att bli men jag hoppas att ni fattar ändå.

YOU WANT ME DOWN ON EARTH BUT I AM UP IN SPACE

2012-07-16 @ 17:57:28 Filed in: Häst, Personligt
Kommentarer: 1
Målar loppisskyltar för glatta livet (och lite på mig själv också), bestämmer mig för att Yran inte slipper mig i år heller, får fint italienskt besök, det var nämligen mammas kompis och hans familj som svängde in i förbifarten. Sånt borde man få uppleva varje dag! Hoppade hästen och han var riktigt fin idag. 
 
 
familjen och Lino i väntan på tåget som skulle ta oss till venedig

DAG TJUGOTVÅ - DET HÄR DRÖMDE JAG OM INATT

2012-07-15 @ 23:50:20 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
Oj, jag har ingen aning! Eller jag har en liten aning, men det är bara en massa konstigheter som vanligt, saker som inte har någonting alls med varandra att göra och allt blir bara rörigt och konstigt och jobbigt. Som ett enda kaos.

DON'T TELL ME THE SKY IS THE LIMIT WHEN THERE ARE FOOTPRINTS ON THE MOON

2012-07-15 @ 21:55:20 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
Och nu ligger ryttarmeddelandet efter mycket bråk med hemsidan äntligen ute och det är bara fem dagar kvar tills vi drar igång tävlingarna! PEPPA PEPPA PEPPA
 
http://brunflors.com --> Tävling --> Ryttarmeddelande 2012
 

DAG TJUGOETT - MIN FÖRSTA TANKE NÄR JAG VAKNADE IDAG

2012-07-14 @ 17:32:24 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
klockan kvart i sju imorse var det typ "får inte försova mig måste ut och ta ut hästen för pappa jobbar och kommer hem sent"
 
sen somnade jag om. fast jag vaknade ungefär tjugo minuter senare och då var det "näääää jag orkar inte ta på mig byxor"
 
 
och så tänkte jag lite "jag har universums allra bästaste häst" också och "jag skulle ha tagit byxor, blött gräs är kallt på morgonen"
 

DAG TJUGO - BÄSTA FILMEN

2012-07-14 @ 00:04:26 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
Märkte att den här lilla listan inte blev riktigt avslutad där i Italien, så kör på den igen då.
 
Riktigt svår fråga, men det finns nog verkligen inget som slår bilar, bilar 2 och upp!
 
4714774579405829_lobwcdyn_c_large
 
Tumblr_m66r2krt9k1qkrec7o1_500_large
 
Tumblr_lvbyc9hlil1r7o4ago1_500_large
 
Tumblr_lvh1ful6a31qm6oc3o1_500_large

Tumblr_lix2a0cbyl1qzc0gco1_500_large
 
Tumblr_lulvkqmh1t1r09cfro1_500_large
 
Fast ja, alla disneyfilmer är bäst.
 
February-20-2012-01-11-37-9861_large

DET SOM INTE DÖDAR DET HÄRDAR

2012-07-13 @ 19:37:46 Filed in: Häst, Personligt, Tävling, pepp
Kommentarer: 0
   


MAYBE ONE DAY WE'LL FIND THE PLACE WHERE OUR DREAMS AND REALITY COLLIDE

2012-07-13 @ 19:35:53 Filed in: Häst, Personligt
Kommentarer: 1
Just nu känns allting bara helt värdelöst, vi bara backar hela tiden och det känns som om det aldrig kommer gå framåt igen. Jag har ingen aning om vad jag vill och vad jag ska göra med mig själv men jag vet att vad det än är jag gör nu funkar det inte. Vi har inte varit bra på ett år och det var ett helt år sen allting va som jag ville (förutom april, april var precis som jag vill ha det) (och sportlovet var också väldigt bra). 
 
Och jag har blivit en sån otroligt dålig ryttare. Inte när det gäller det tekniska kanske men i huvudet har jag blivit så otroligt dålig. Jag gillade mig själv som ryttare förut, men nu är jag oftast bara fel. Jag har ingen aning om vart bland annat mitt tålamod, min kämparglädje, mitt mod och min tuffhet tog vägen. Dom försvann någonstans på vägen när allt jag försökte var att bli bättre. Hur kunde det bli så här fel? Allt verkade ju så rätt. 
 
Och kanske det värsta av allt, jag har knappt blivit bättre på allt det tekniska. Och det spelar ingen roll vad jävla Karin säger (förlåt Karin jag är inte sur på dig egentligen), jag har inte blivit ett dugg bättre. När jag tänker efter har jag nog till och med blivit sämre på det med.
 
Och jag kan bara inte bryta ihop efter ett ridpass för att det inte gick så väldigt bra, det är inte jag. Det va inte jag i alla fall. Men jag har ingen aning om vem jag har blivit och jag hatar den människan jag har blivit. Jag vill bara ge upp men jag är inte den som ger upp och jag kan inte ge upp och det är väl det som har tagit mig dit jag är idag.
 
Kanske var det här helt fel för oss men hur ska vi veta? Jag har ingen aning om vad jag ska göra åt allt det här men som det är nu funkar det inte.
 
 
Och vart kom allt det här deppet ifrån, nyss var jag ju nästan glad?
 
oavsett vad kommer jag alltid älska dig vännen. du är det bästa jag vet och utan dig vore jag ingenting.
 

Och jag vet att jag i alla fall inte kommer att ge upp. Vi måste bara hitta tillbaka till någonting som funkar för oss.
 
 

Kom just fram till att saker och ting kunde vara så otroligt mycket värre. Såååå..., strunta i mitt babbel bara.

I LIKE YOU BECAUSE YOU JOIN IN ON MY WEIRDNESS

2012-07-13 @ 19:03:04 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
Stjäl lite bilder från Linnea (för jag hade inte med min kamera, klant) och visar vilket bra kväll vi hade i lördags i Odensala.
 

vi började med lite pizza


fortsatte med popcornkrig


och kuddkrig


och charmiga bilder


och vackra flickor

VILL BARA SOMNA OM IGEN OCH VAKNA UPP I MIN DRÖM

2012-07-13 @ 15:06:31 Filed in: Häst
Kommentarer: 0

Ja men döda mig bara!! Så fort jag går ut för att rida börjar det regna och jag kan inte hoppa när gräset är blött för hästen har inga broddar. Om en vecka precis börjar tävlingarna och vi har hoppat en gång på över en månad. Och gissa vad som hände då, jo jag åkte av! Jag är INTE glad nu, vad är det här för sommar??!!!? Hästen fick gå in för att hålla sig torr och jag sätter mig väl och gör klart ryttarmeddelandet.

 

(idag hann jag i alla fall bygga ett litet bebishinder innan regnet, alltid nåt)


BUT THE SADNESS JUST SLEEPS AND IT STAYS IN YOUR SPINE FOR THE REST OF YOU LIFE

2012-07-12 @ 18:07:30 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
Har städat på loppisen hela dan, fixar stallet, går in och äter en lugn mysig grillad middag med mamman och pappan, är precis på väg ut för att bygga upp ett litet hinder och så börjar det spöregna. Bara att ta in hästen och lägga på ett fleecetäcke och nu lär det väl inte bli nån hoppning idag heller eftersom han inte har några broddar och vi rider på gräs. Amen jippi..!! Blääääää på regn
 
 

GE MIG ARSENIK BAPAPAPA

2012-07-11 @ 18:01:48 Filed in: Personligt
Kommentarer: 1
Bryter snart ihop på loppisen. HUR KAN DET FINNAS SÅ MYCKET GREJER???!! Har ingen aning om vart jag ska göra av allt och ingen plats där. Hehehe jippie. Drar mig väl ut och försätter städandet ändå, sen har jag stallet och ridning kvar också. Åhh jaaa. Jag kommer aldrig bli klart skulle jag tro.
 
Och så har jag den här jäkla beslutångesten. Storsjöyran eller tävling på Näset, Yran eller Näset, Yran eller Näset. AHHHHH!!! Jag har tills på tisdag på mig att bestämma mig och det gååååår ju inteeeee! HJÄLP MIIIIIG!!!!
 
 
HALLÅ DET GÅR JU INTE ATT VÄLJA

I WANT TO BE SOMEONE YOU DON'T LOSE INTEREST IN SO EASY SOMEONE YOU WANT TO BE AROUND SOMEONE YOU WANT TO EXPERIENCE

2012-07-11 @ 00:43:25 Filed in: Häst
Kommentarer: 0

and i believe good things happen everyday i believe good things
happen even when bad things happen and i believe on a happy
day like this we can still feel a little sad and that's life
isn't it? 
 

FÖR DET VORE FAKTISKT INTE LIKA KUL OM BANANENS FINA SKAL INTE VA GULT

2012-07-10 @ 14:54:13 Filed in:
Kommentarer: 0
Myskvällade med mina fina tjejer med morötter, grukisar, blomkål, chips, dipp och brända popcorn. Gick runt lite på stan och migrän kan ju gå och ta sig ännu mer nu! Nu ska hästen ridas, stallet fixas och så ska loppisen börja städas också.
 

I DON'T EVEN KNOW WHERE TO GO AND I DON'T EVEN KNOW WHO TO BE

2012-07-09 @ 12:59:19 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
man kan ju bara hoppas att spåkulan har rätt.

KAN INTE TÄNKA JAG STÅR BARA HÄR OCH LER

2012-07-08 @ 23:25:47 Filed in: Häst, Personligt
Kommentarer: 1
Kollat på fotboll med fina vänner, traskat runt på stan med josef, ätit pizza med josef och linnea, invigt linneas fina nya lägenhet med josef, marcus och självklart linnea, tagit mig en anings sovmorgon, fikat jordgubbar med josef hos hennes farmor, ridit världen fjantigaste lilla häst, åkt till brunflo på möte, packat hinder, pussat massor på hästen och planerar att sova alldeles strax.
 
Imorgon väntar hälsocentralen för att ta bort stygnen, ett väldans massa uppackande och städande och sen ännu en resa in till stan med josef för att ännu en gång sova i linneas lägenhet. På tisdag ska vi till hemlig destination. Mohahaha.
 

FORGET HOW MUCH IT HURTS AND TRY AGAIN

2012-07-06 @ 21:52:49 Filed in: Häst, Tävling
Kommentarer: 0
Hamnade lite hux flux på Wången på tävling och hoppade en 1.10. Han va superfin på franhoppningen trots att vi är väldigt ringrostiga eftersom han har varit dressyrhäst i en månad och jag inte ens har suttit på en häst på en månad. Inne på banan blev han lite flängig och okoncentrerad och rev ettan slarvigt nog. Sen va han fin på tvåan och trean och fyran, med vatten, tänkte han inte hoppa. Det tänkte däremot jag och han hoppade till slut stillastående vilket slutade med att jag tuggade grus. Fastnade dessutom med armen i tygeln och fick panik för jag trodde att jag skulle riva upp hela hans mun. Munnen klarade sig utmärkt men min arm är ganska blå, svullen och sönderriven. Det spelar ju däremot inte så stor roll. Också fick vi ju faktiskt en tårta! 
 
 
 
 
När vi kom hem bar det ner till momma för våffellunch och sen skulle stallet fixas. efter det följde jag med Josefin in till stan för att kolla på fotboll där jag även träffade Linnea och nu har jag nästan precis kommit hem och ätit lite rester. Laddar för att kliva upp klockan sex imorgonbitti igen.

SO SHE RAN AWAY IN HER SLEEP AND DREAMED OF PARA-PARA-PARADISE

2012-07-06 @ 01:25:48 Filed in: Häst, Personligt
Kommentarer: 0
Kom hem lite tidigare än planerat. Bort bra men hemma bäst, eller jag vet inte riktigt. Provade hästen och oj vad fin han va! Nu måste jag ju verkligen sova men det går liksom inte.
 
är det illa att jag redan saknar italien?
 
 
 

THANK YOU FOR THE MORNING WALKS AND THE SWEET SUNSETS

2012-07-05 @ 15:14:42 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
För ett litet tag sen lastade vi in världens bästa häst i transporten, delade upp oss i två bilar och åkte från Uppsala mot Månsåsen. Vi beräknat att vara hemma ungefär 22 och då har jag hela stallet att fixa. Tur att jag är van vid att vara uppe länge nu. Vi har haft det helt otroligt bra i Italien och räknade ut att igår hade vi varit borta i precis fyra veckor och på den tiden varit i sex olika länder, nämligen Sverige, Tyskland, Österrike, Schweiz, Italien och Danmark. Ganska så bra gjort tycker vi. Vi ursäktar även för den dåliga uppdateringen, både här och på viavittoria.blogg.se, internet har nämligen bara funkat när kaffemaskinen va igång och under den tiden hade vi oftast massor med annat för oss, som att bada, sola och utforska Diano Marina ungefär. Nu när vi kommer hem har vi däremot massor av bilder och upplevelser att bjuda på, så vänta ni bara!

RSS 2.0