GO YOUR OWN WAY AND SHOW THEM WRONG

2012-08-31 @ 21:25:41 Filed in: Häst, Tävling
Kommentarer: 11
Sitter just nu hos Elin och kollar på film och myser efter en dag i regnet. Cålle var riktigt fin, han lyfte på benen duktigt i 1 m och fick en liten rosett. I 1.10 fick vi inget riktigt flyt i början så han rev redan på ettan, vi kom nära på tvåan, jag satt upp farten lite för att få bättre flyt och det slutade istället med att han fick lite för hög fart vilket ledde till ett till ner ut ur kombinationen. Men han tyckte i alla fall att det var riktigt roligt att hoppa, han tog tag i alla hinder, galopperade fort och var jätteglad!
 
Imorgon hoppar vi 1.20 och sen agerar jag hästskötare / fotograf resten av helgen. 

DOM SÄGER ATT JAG SKITER I ALLT MEN DET SKITER JAG I

2012-08-29 @ 22:51:12 Filed in: Häst, Personligt
Kommentarer: 1
Hilda bad mig att blogga men jag vet liksom inte riktigt vad jag ska skriva om. Tiden bara går, det händer saker hela tiden och snarT har jag gått två veckor i tvåan, och det är ju bara helt sjukt egentligen (speciellt om man tänker på att mina kompisar där uppe började idag och i måndags). Hästen går antingen riktigt bra och bara älskar att hoppa eller så hoppar han inte alls. Imorgon åker han och jag hem till Elin och Maja för i helgen ska det tävlas! Vi hoppar 1 m (tyvärr clear round) och 1.10 m på fredag och om han känns okej kör vi på 1.20 ackumulator på lördag. Vi satsar på att bara ha roligt, få tillbaka flytet och inte känna så mycket press. Våran enda nolla i 1.20 försvann ju här i somras också och eftersom man inte kan kvala till 1.30 när det är ackumulator spelar det liksom inte så stor roll. 
 
Jag har dessutom fått hit ett wii, det blv liksom kvar och det står ganska bra här. Nu mer är det därför folksamling på mitt rum i stort sett varje kväll. Men det är ganska så roligt det med. Idag var vi in till Linköping på don't drink and drive och dit ska vi på måndag också. Då ska vi också iväg och campa. Annars händer det inte så jättemycket speciellt egentligen. 
 
Eftersom det har blivit alldeles för sent dom senaste dagarna så ska jag nu verkligen försöka sova, och så får jag helt enkelt försöka hitta på något mer spännande att skriva sen så Hilda bli nöjd!
 
    






WE ARE SHINING AND WE WILL NEVER BE AFRAID AGAIN

2012-08-25 @ 22:47:22 Filed in: Häst
Kommentarer: 0

Idag har jag och Frida varit parkeringsvakter på fölmönstringen med bra hjälp från den andra andra katten (eller om det nu va wannabee den andra andra katten), bedömt föl, ätit pannkaka, latat oss i stallet, ridit till en superduperjättestor vattenpöl som va ca 4 dm djup, galopperade runt så vattnet sprutade (och hästen älskade det!), hästens bakskydd bestämde sig för att bada alldeles själva och det slutade med att jag landade i vattnet och att vattnet i sin tur strömmade in i mina ridstövlar, det började åska och hästen vart lite galen. En rolig ridtur helt enkelt! :D


ALLA ÄR VI TRASIGA

2012-08-22 @ 10:25:10 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
Har sen senast varit med några av dom bästa vännerna i världen, sprungit runt i skogen, vinkat av moster som åkte hem till italien, halvplanerat lite resor, slängt ner alla mina och hästen grejer i ikeapåsar, fått panik över en försvunnen datorladdare, kramat hela familjen flera gånger om, vinkat hejdå och suttit i bilen en hel dag. Handlat upp nästan all mat på hela maxi, insett att jag glömde min mobiladdare och köpt en ny sådan, backat mammas läskiga bil utan att träffa stenarna, vinkat hejdå till pappan, gått första dagen i skolan vilken vi spenderade i stallet och på hästryggen (Cålle var så himla duktig och kollade inte på ett enda hinder fast att han inte har sett riktiga hinder på typ två månader), spenderat massor med tid i stallet, packat upp alla mina grejer (hur jobbigt va inte det då?!), ätit kladdkakemuffins, sovit lite för lite, påbörjat matte 2 och nu ska jag snart iväg för lite Djur i naturbruket. Spännande. 

 
 
 

FOREVER HAS NO MEANING WHEN YOU'RE LIVING IN THE MOMENT

2012-08-17 @ 10:17:46 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
      
Igår körde jag och Aston fyrhjuling, stal vatten från mommas brunn och hedde i våran brunn. 
Sen tog jag och Nena oss en promenad i skogen, plockade massor av smultron och såg björnskit.
På kvällen var det möte i Brunflo och sen sov jag i mommas lägenhet i min ensamhet. 

FLUGORNAS LOGIK

2012-08-16 @ 00:37:22 Filed in: Personligt
Kommentarer: 1
Alltså det här med att alla flugor bara spårlöst försvinner så fort man tar fram flugsmällan och känner sig lite mordisk för att man inte får sova ifred. Nä, jag fattar verkligen inte. Vad är det för stil egentligen?
 
 

SANNINGEN

2012-08-15 @ 22:45:23 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
 
(har man bråttom och är klantig gör man fel, nu är det i alla fall rätt!)

I'M AFRAID TO GROW UP BECAUSE SOMETIMES IT FEELS LIKE THINGS WILL NEVER BE THIS BEAUTIFUL AGAIN

2012-08-15 @ 22:18:02 Filed in: Häst
Kommentarer: 1
            
     
Idag har vi bakat lussekatter, åkt till himmelriket och fikat, ätit middag hos momma och moffa
på torpet och tagit oss ett litet kvällsdopp. Jag trodde ett tag att min sista stund var kommen
men efteråt tycker jag ändå at jag såg ganska så lycklig ut. Grabbarna var lite mer badkrukor
och jag körde både dit och hem igen i mammas läskiga bil!

TVÅ STEG FRÅN PARADISE

2012-08-13 @ 22:32:06 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
Ost? 
Ikväll har jag haft finbesök, vi har ätit tacos och kladdkaka, pratat, tävlat om vem som vågar sitta mitt i vägen längst, plockat jordgubbar och letat smultron. En bra kväll helt enkelt

LIFE IS BETTER WHEN YOU'RE LAUGHING

2012-08-13 @ 17:09:34 Filed in: Häst, Personligt
Kommentarer: 0
Ingela och Ullis kom på besök och vi tog en tur i skogen, jag på hästen och dom gick och sprang. Vi fick en liten islänning efter oss som bestämde sig för att gå genom tråden så vi blev kvar där ett tag. När vi fick hjälp av Malin fick vi till slut in den till sina kompisar igen. Det blev en lång men lugn ridtur på ca. två och en halv timme. Nu har jag precis fixat stallet så ska slänga mig i duschen och sen börja med maten till mina pluppar som snart kommer för lite tacos.
 

STUCK IN HER DAYDREAM

2012-08-12 @ 23:33:52 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
                   
Idag har vi kollat på fotboll, klappat och pussat på älgar och kollat på lite mer fotboll. Sen har vi haft det mysigt och ätit kräftor ute i kvällsolen.

HEAVEN CAN WAIT WE'RE ONLY WATCHING THE SKY

2012-08-12 @ 22:25:46 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
     
I fredags träffade jag mina vänner i stan, vi åt på eastern, kollade
på bio och hade det riktigt roligt, mysigt och bra. 

SOMETIME YOU HAVE STEP OUTSIDE GET SOME AIR AND REMINDE YOURSELF OF WHO YOU ARE AND WHO YOU WANT TO BE

2012-08-12 @ 11:58:39 Filed in: Häst, Personligt
Kommentarer: 0
Efter två hektiska men otroligt roliga dagar/kvällar/nätter sticker jag nu ut och mockar och sen åker jag iväg och kollar på älgar med mamman och Nazarena. 
 
bildkälla

MED SOLEN EMOT RYGGEN KAN JAG SVÄVA TRYGGT

2012-08-10 @ 00:05:52 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
   
 
Idag har vädret äntligen sammarbetat med oss och vi har plockat röda vinbär, ätit kladdkaka, fått fint kobesök, druckigt drinkar, ätit ostar och haft det bra i solen.

BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG

2012-08-09 @ 22:56:20 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
              
 
Den 18 juli träffade jag lite fina vänner, vi trotsade regnet, grillade och sov i tält. Sen vaknade vi till en finfin dag och när jag kom hem fick vi besök av en papegoja. 

THIS OR THAT

2012-08-09 @ 11:55:57 Filed in: Häst
Kommentarer: 257

Häst med hoppteknik / Häst med hopphuvud

Internationell tävling / natinell tävling (eftersom jag aldrig har varit på en internationell)

Brunt / Svart läder

Häst tidigt / gå över vid 18

Sporrar eller utan sporrar

Häst 170- eller 170+ cm

Gräs eller grus/sand på tävling

Trippelbarr eller vattengrav

Ponnytävlingar eller hästtävlingar

Stövlar / Chaps

Superhet / Lite lat

Sto eller valack

Inomhus tävlingar eller utomhus

Hund eller katt

Köpa en outbildad häst eller köpa en som redan är utbildad och kan börja tävla direkt.

Tornesch / Casall La Silla

Brun eller fux

Tävla ponny / Tävla storhäst

Häst / Hund

Edwina Alexander / Jessica Kürten

Mc Donalds / Burger king

Ponnysm / Storhästsm (har inte varit på nån av dom)

Trekombination / Två kombination

Tidshoppning / Omhoppning

Trav eller galopp

Transport(släp) eller lastbil

Knoppat eller oknoppat

Bedömning A:0 / Bedömning A:1a

Oxer / Räcke

Fest / Hemmakväll

Skrittmaskin / gå en promenad i skogen t.ex.

Malin Baryard / Rolf-Göran Bengtsson

Juniortid / ponnytid

Meeting / endagars

Stal en liten lista av http://amandalindblom.se/ i väntan på att pappan ska dricka upp kaffet. Sen drar vi iväg och hämtar hö och sen är det full fart.


TJUGOSEX - NÅGON JAG VILL TRÄFFA JUST NU

2012-08-08 @ 23:22:02 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
Just nu vill jag träffa nästan alla. Jag vill träffa nya människor och gamla människor och alla mina kompisar och italienska människor och gärna brittiska människor också och duktiga människor och inspirerande människor och alla möjliga människor. Människor som gör mig glad. Och så skulle jag gärna träffa Pyret, Bella, Ludde, Yra och Jansson en sista gång (och gärna mer än så). 
 

EVERY SUMMER HAS A STORY

2012-08-08 @ 23:12:46 Filed in: Häst, Personligt
Kommentarer: 1
Har haft en väldigt trevlig kväll med fina och roliga vänner (gamla klasskompisar och en utböling) med lång väntan, mycket skratt, italienska på en kvart, nachos, yranprat och mycket annat roligt. När jag kom hem stod hästen ute på lägdan och åt gräs, det tyckte han var mycket trevligt. Gräset är alltid grönare på andra sidan staketet? 
 
Nu har jag varit uppe i 18 timmar idag och jag sov två timmar inatt. Förhoppningsvis somnar jag fort ikväll men eftersom jag sover i soffan så kan jag ändå inte somna förns alla andra har gått och lagt sig och grabbarna verkar ju vägra (i-landsproblem?). Får väl se hur pigg jag är imorgon helt enkelt...
 
finaste ♥

I DON'T WANT TO GROW UP ANYMORE

2012-08-08 @ 17:30:13 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
Lyckades som vanligt inte somna igår kväll, så jag somnade runt två när jag nästan hade bestämt mig för att det inte var någon mening med att sova. För klockan fyra ringde klockan och halv fem hoppade jag upp, slängde ut hästen och sen åkte vi iväg till stan för att hämta upp mammas syster Nena. Vi åt frukost hos kusinen, tog oss en tupplur i soffan och vid halv tio åkte vi till sjukhuset där Aston skulle kolla ögonen. Sen åt vi god sushi (eller jag åt sushi och dom andra åt buffe, gott va det i alla fall!) Sen tog vi oss en snabb tur på stan och sen åkte vi hemåt igen. 
 
 
När vi kom hem sprang jag ut i stallet, mockade och fixade och hoppade sen upp på hästen. Bytte till det tredalade bettet och han kändes inte alls bra. Han var stel, hård i munnen, fjantig, spänd, osammarbetsvillig och hoppade sådär konstigt som han gör ibland. Så vi red inte alls nå länge, jag kände att jag inte riktigt hade energi för att rida ett ordentligt dressyrpass (även om det hade behövts) och vi har heller inte möjligheterna till det. Så vi får ta det imorgon, frågan är om vi ska testa både hacket och bettet då så jag vet om det är skillnaden som gör det. Jag tror heller inte att han gillar det tredalade bettet så mycket, jag som trodde att han skulle göra det :( Får väl helt enkelt hoppa iväg till någon lämplig affär någon dag och köpa ett tvådelat med fasta ringar. Hästen ruinerar mig.
 
 
Ikväll ska jag och Josefin på något sätt ta oss till Sjöterassen för lite mysig fika. Får se hur det löser sig men på något sätt ska det nog lösa sig. Skulle dock inte vara helt fel om epan funkade och jag hade traktorkortet...

DET ÄR ALLA GÅNGER JAG TÄNKTE PÅ DIG OCH ALLA GÅNGER JAG TÄNKTE ATT DU INTE TÄNKER PÅ MIG

2012-08-07 @ 22:32:27 Filed in: Häst, Personligt
Kommentarer: 0
Hade tänkt rida lite markarbetE idag men har inte mått nå bra så jag kände att jag inte kommer att orka rida ordentligt. Istället tog vi oss en lite promenad så här på kvällskvisten (tror att vi va ute i en och en halv timme) och bevittnade ett litet kodrama. Det hela slutade bra däremot och det var ganska så roligt att kolla på. 
 
Förresten så är jag åter kontaktbar. Hittade farfars gamla mobil och jodå, den funkar! Nu ställer jag klockan på allt mellan fyra och halv fem, hoppas att på vakna imorgon och hoppas på att somna ikväll.
 

TJUGOFEM - MITT FAVORITSTÄLLE

2012-08-07 @ 22:18:12 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
Åhh det finns så många ställen som jag tycker så mycket om. Som Månsåsen och taket och stallet och hästryggen och bruket och ångbåtsbryggan i vällviken och diano marina och italien och jämtland och skogen och så många fler stället. Så det är väl ungefär dom och säkert nån mer också. 
 
Men lyckligast är jag i alla fall alltid på hästryggen (och med mina vänner) och där känner jag mig alltid fri, som om jag kan göra vad som helst.
 

IF YOU'D ASK ME HOW I'M DOING I WOULD SAY I'M DOING JUST FINE

2012-08-07 @ 22:10:53 Filed in: Häst
Kommentarer: 0

TAKE ME BACK TO SUMMER PARADISE

2012-08-07 @ 18:54:20 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
längtar tillbaka

A MEN JUSTE: TJUGOFYRA - VAD SKA MINA BARN HETA

2012-08-07 @ 00:15:14 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
Det har jag inte ägnat en tanke. Batman kanske?
 
Tumblr_m7odpyv7061qkwqwho1_400_large
weheartit

ALWAYS BE YOURSELF UNLESS YOU CAN BE A NARWHAL THEN ALWAYS BE A NARWHAL

2012-08-07 @ 00:01:07 Filed in: Personligt
Kommentarer: 2
                                                                                             
för om jag tar mig från en sviken dröm och hit
igen så kanske jag kan känna meningen med tystnaden

HERE'S TO STARING INTO THE SUN WHEN YOU USED TO CLOSE YOUR EYES

2012-08-06 @ 21:06:36 Filed in: Häst
Kommentarer: 1
 
 
mums

EN HÄST UTAN RYTTARE ÄR ALLTID EN HÄST MEN EN RYTTARE UTAN HÄST ÄR BARA EN MÄNNSIKA

2012-08-06 @ 19:09:02 Filed in: Häst, Utrustning
Kommentarer: 0
 
Får jag lite pengar över i höst ska nog Cålletrollet få det här stalltäcket av mig för att jag är så snäll. Han får ju så otroligt mycket skav på manken av sitt stalltäcke och hur fin skulle han inte va i det där då? (Fast egentligen skulle vi ju vilja ha ett grönt) Hyfsat billigt va det också. 
Hööks, 329 :-

FLEXIBLE

2012-08-06 @ 17:11:52 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
 
Och den här hästen är ju så himla fin den med, den skulle jag inte heller säga nej till! (Fast i och för sig, vem skulle säga nej till någon av dom där hästarna? Inte jag i alla fall)

PLOT BLUE

2012-08-06 @ 15:57:15 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
 
Åh han är ju så otroligt fin. Kan någon ge mig den hästen? Om inte Roffe, Henrik eller Jens vinner så ska minsan den här hästen göra det, enligt mig!

NOTHING WORTH HAVING COMES EASY

2012-08-06 @ 15:01:22 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
Idag var hästen lite vinglig, men han lyssnade bra och det gick lätt att korrigera vinglet. Han gjorde fina skänkelvikningar och vi tränade väldigt mycket på övergångar. Övargångarna skritt-trav och trav-skritt gör han riktigt fint nu! Galoppövergångarna måste vi däremot träna mycket mer på då han slänger upp huvudet i galoppfattningarna och slängtravar lite i avsaktningarna. Sen tog vi några skutt också, han är väldigt fin i höer varv men i vänster varv drar han sig väldigt mycket åt höger i språnget så det måste vi träna mycket på. Ska ta och ställa hindret på ett lite bättre ställe tills imorgon eller i övermorgon. 
 
 
Nu är det dags för lagfinalen och jag sitter återigen i soffan resten av dagen. Jag kommer antagligen att hoppa med dom och vara så nervös så att hjärtat nästan stannar. 
 
Och dessutom kom jag på att om två dagar kommer min moster hit på besök från Italien. Mycket roligt!
 

BEHÖVER BLI KIDNAPPAD OCH BORTFÖRD PÅ ÄVENTYR

2012-08-06 @ 00:01:56 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0


I GOT THIS FFELING ON THE SUMMER DAY WHEN YOU WERE GONE

2012-08-05 @ 23:44:20 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
 
Det är först när den "nya" (fyra år gamla) mobilen går sönder som man inser hur många mobiler man faktiskt har förstört under åren (fast nä alla är inte mina). Och jaaa..., jag förblir okontaktbar. 
                                                                                   
Förresten, är det någon som vet om Samsung Galaxy Xcover faktiskt är något att ha?

DON'T LET IT GET YOU

2012-08-05 @ 23:25:53 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
Det blev lite ändrade planer. Efter att jag hade mockat och fixat klart stallet insåg jag att jag hade lite för ont i magen för att orka rida ordentligt och eftersom han har gått ganska hård några dagar i rad nu bestämde jag att vi bara skulle ta en liten bustur i halsringen. För det är något av det bästa som bäde jag och Cålle vet och det är inte ofta man ser honom så otroligt lycklig som han är när han får galoppera i full fart i halsring, även om han ofta är väldigt glad. Sen fick utrsutningen sig en putsning. Det behövde den verkligen efter att regn som den har fått stå ut med.
 
 

PEOPLE TOO WEAK TO FOLLOW THEIR DREAMS WILL ALWAYS TRY AND DISCOURAGE YOURS

2012-08-05 @ 16:57:10 Filed in: Häst, Personligt
Kommentarer: 0
Hästen var så otroligt fin igår!! Känner att vi redan börjar få lite ordning på många av dom småsakerna jag märkte att vi behöver träna mer på. Vi värmde upp med mycket travarbete, sidvärtes och lite galoppfattningar och avsaktningar till trav längs vällviksvägen. Sen hoppade vi några språng och jag vet inte vad jag tänkte på när jag flyttade hindret för det stod precis bakom en stor gräsbuske som han inte har trampat ner. Så vi hoppade hindret ganska snett på en åtta, lite omhoppningssvängar. Från början var han väldigt flamsig, okoncentrerad och vinglig men efter att jag höjde hindret ett hål blev han riktigt fin med tanke på att vi har hoppat så pass lite senaste tiden.
 
 
Igår kväll åkte jag till Josefin och vi tog fyrhjulingen och en kladdkaka och våldgästade Sara, kollade på Eva och Adam och Happy Feet 2, skrattade, hade det bra och tog sen fyrhjulingen hem till Josefin där vi efter att ha pratat lite somnade vid ett ungefär. Vid halv tio imorse kom pappa och hämtade mig och sen har jag suttit bänkad framför tvn nästan hela dagen och kollat på nationshoppningen. Jag fattar inte hur nervös jag blir när jag kollar på när andra hoppar. Nä, det är mycket bättre att hoppa själv. Laget ligger i alla fall delad två och både Henrik och Roffe har två stycken nollor!
 
Nu är det min och hästen tur och jag har inte riktigt tänkt ut vad vi ska göra än men kan tänka mig att det blir något liknande igår om underlaget tillåter.
 

THIS IS THE DREAM

2012-08-04 @ 15:07:22 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
Både Jens, Henrik och Roffe är felfria och gud vad nervös jag blir hela tiden när Roffe hoppar! Dom är så himla bra allihopa och även om jag väldigt gärna hade velat sett Ninja så är Casall helt otrolig han med. Hoppas bara att det gick bra för Lisen och Matrix!
 
 
Så fort hoppningen är klar så ska jag ut oh fixa stallet och rida hästen (har vi tur så kan vi hoppa några språng). Sen ska jag och Josefin förhoppningsvis busa lite!

ALL I WANT TO DO IS SIT DOWN FOR TEN MINUTES AND NOT WORRY ABOUT ABOUT A SINGLE DAMN THING

2012-08-03 @ 18:22:15 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
Cålle va riktigt fin idag, delvis. Jag bröjade med att korta stiglädrena ett eller två hål vilket visade sig vara väldigt bra. Det gjorde att jag fick mycket lättare att komma åt honom med hälen (och även sporren när det behövdes) utan att jag behöve dra upp hälen. Dessutom fick jag mycket bättre balans i den lätta sitsen och stadigare skänkel, speciellt i den lätta sitsen. 
 
Vi började med lite sidvärtes i skritt och trav efter att vi hade joggat igång lite. För höger skänkel har han blivit riktigt fin men för vänsterskänkel, där rumpan inte riktigt hängde med förut, skjuter han istället ut rumpan före och går inte alls så mycket åt sidan som jag skulle vilja att han gjorde. Så det måste vi träna mer på. Vi tränade även lite på motställd skänkelvikning eftersom han blir väldigt mjuk och fin av det. 
 
 
I galoppen blev han väldigt spänd, det mesta var läskigt, han blev lite för hög i formen och kort i steget. Vi måste också träna mer på övergångarna från galopp till trav då han nu när han var så spänd nästan slår sig fri och börjar slängtrava istället för att göra så där fina övergångar som han faktiskt kan göra. 
 
På vägen tillbaka var han mycket finare i galoppen (för då början han slappna av lite mer). Han blev däremot rädd för lite blommor och lite inbillade saker i diket och skogen som gjorde att han i stort sett stannade upp ett tag. När jag då drev på honom ganska mycket och morrade lite åt honom blev han istället väldigt fin och efter några sånna morrningar rullade han på i den fina låga formen jag ville ha honom i, men dock i lite för högt tempo egentligen. När vi sedan travade av var han väldigt fin men lite vinglig. 
 
Och idag blev han till och med svettig och fick upp flåset lite!
 
 
Nu har jag hittad många saker som både han och jag behöver träna på och jag önskar bara att det kunde torka upp så att vi kan hoppa också eftersom mycket av det vi behöver träna på också innebär hoppning.

FÖR JAG ÄR HELT NERKÄRAD I ALLT SOM HETER WHITAKER OCH JAG VILL HA DET ALLTIHOP

2012-08-03 @ 15:07:58 Filed in: Häst, Utrustning
Kommentarer: 1
Jag önskar nästan att jag var rik. Nu ska jag och hästen ge oss ut och rida i regnet (för ja jag är nästan 100% säker på att det kommer börja regna så fort jag kommer upp i sadeln). Jag tror att det kanske blir lite intervaller och lite sidvärtes längs vällviksvägen eftersom det är det enda stället där vi kan rida utan att trampa upp. Tror minsan att vi tar hacket idag också för det är bra för mig att lära mig att bli mjukare i handen igen och han gillar det.

HAHA ÅH

2012-08-03 @ 13:58:28 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
 

THIS IS THE END OF THE RAINBOW WHERE NO ONE CAN BE TO SAD

2012-08-02 @ 21:36:00 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
Idag har jag sålt för hela 350 kr på loppisen, det går bra nu! Fortsätter det så här så klagar jag inte alls.
 
Idag fick häste lite vila, vi red upp i skogen och han fick gå där och beta lite i 40 minuter ungefär innan jag blev helt galen på alla flugor, myggor, bromsar och allt va det nu va. Jag vågar inte planera alls vad vi ska göra imorgon för då kommer väl vädret inte alls att sammarbeta (men om det gör det så ska vi hoppa mohahahah)
 
Jag funderar också på om man kanske kanske nån dag kunde övertala pappan att åka bort till Hallen och hoppa lite där (han har faktiskt nämnt det några gånger) (åhhh jag vill ha körkort!!!!) men jag har en känsla av att underlaget är alldeles jättehårt där och jag vet inte ens om det är några hinder kvar? Jaja får väl se hur det blir men jag är i alla fall otroligt sugen på att hoppa ordentligt (och jag är väldigt tävlingssugen också, bläää på att det inte finns några tävlingar)
 
Nu ska jag låna ut datorn till lillebror som vill kolla på Bilar, och även om jag gärna vill göra honom sällskap så tror jag att jag tar mig en promenad ner till pappa och båten och hör om han vill ha nån hjälp.
 

världens sämsta bild men han är ju bara för söt

VÄRLDENS BÄSTA

2012-08-02 @ 13:37:19 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
Tittar ut och ser hästen halvvägs ute ur hagen. Springer ner och inser att han gått över den understa tråden och står med den översta tråden mot bogen nere i diket och äter. Tur att han är så snäll så att han vet att man inte får gå ut ur hagen även fast det inte är någon ström :D

ÅH JAG BÖRJADE NÄSTAN GRÅTA

2012-08-02 @ 00:40:31 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
 

I WONDER WHAT OTHER PEOPLE THINK OF ME

2012-08-02 @ 00:39:00 Filed in: Häst
Kommentarer: 1
Idag har jag städat köket, matrummet, hallen och vardagsrummet. Fan vad jag är bra! Måste va den perfekta dottern. Jag har dessutom sålt för 265 kr på loppisen och förbannat regnet som alltid alltid alltid kommer när jag hoppar upp på hästen. Idag spöregnade det kan jag säga och jag tycker synd om min sadel :( 
 
Vi red i alla fall lite i hagen innan vi insåg att det blev alldeles för upptrampat och han inte riktigt kunde slappna av eftersom han kände att det var halt i gräset. Så vi red ner till vällviksbacken och körde några intervaller med galopp upp och trav ner. Inget som han bli så speciellt trött av när han är i den här formen men när regnet började rinna ner i mina ridstövlar kände vi att det nog var nog.
 
Imorgon ska jag nog skippa i ridbyxorna och hoppa upp på hästen så fort jag kommer ut så kanske inte regnet hinner ikapp oss! Jag är trött på den här sommaren nu, jag vill ha sol annars kan det kvitta. Hellre snö än regn.
 
 

RSS 2.0