come to me again in the cold cold night

2011-08-29 @ 23:48:59 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
come on skinny love just last the year
pour a little salt we were never here
my my my my my my my my
staring at the sink of blood and crushed veneer

i tell my love to wreck it all
cut out all the ropes and let me fall
my my my my my my my my
right in the moment this order's tall

i told you to be patient
i told you to be fine
i told you to be balanced
i told you to be kind
in the morning i'll be with you
but it will be a different kind
i'll be holding all the tickets
and you'll be owning all the fines

come on skinny love what happened here
suckle on the hope in lite brassiere
my my my my my my my my
sullen load is full so slow on the split

i told you to be patient
i told you to be fine
i told you to be balanced
i told you to be kind
now all your love is wasted
the who the hell was i
now i'm breaking at the brithes
and at the end of all your lines

who will love you
who will fight
who will fall far behind

things change or they die die die my darling

2011-08-28 @ 11:34:21 Filed in: Foto
Kommentarer: 0

but mother i don't want to grow up

2011-08-21 @ 00:32:58 Filed in: Personligt
Kommentarer: 1
kollade på film med maja, malin, frida och serina. nu kryper jag ner i sängen med min fina bok. känner att jag kan behöva den nu.
Tumblr_lpxev3ylmx1qdkquko1_500_large
weheartit

oh, how things change

2011-08-15 @ 18:11:20 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
Sov i stort sett ingenting inatt. För varmt, för mycket bilar och för långt hemifrån. Red lite imorse eftersom vi inte började förns elva. Cålle skötte sig och gick bra. Idag har vi mest bara fått en massa info och gått runt och kollat på skolan. Imorgon ska vi kolla på stallen, ladugården mm och på onsdag börjar vi gå efter schemat. Fast på torsdag eftermiddag ska vi in till stan på rundvandring. Jag längtar hem på tok för mycket och tre år känns som en jävligt lång tid just nu.

& the miles keep rolling

2011-08-13 @ 17:33:54 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
Hade en jättefin kväll med mina otroligt fina vänner igår kväll/natt. Och dom hade gjort en så fin bajstårta åt mig :') Sov hos Linnea och i morse kom mamma och hämtade mig klockan åtta. Packade in allt i bilen och tog en sista ridtur i jämtlnd. Tokhästen höll både på att få mig att ramla av och hoppade över ett traktorspår i full galopp. Klockan elva åkte vi, efter att jag med några tårar i ögonen sagt hejdå till mitt tomma rum, mitt fina hus, min fina momma och moffa och i stort sett hela mitt liv.

it feels like a thousond exclamation points in my heart and one big question mark constantly constantly constantly on my mind

2011-08-12 @ 17:54:08 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
sista dagen på jobbet. Det gick bra och var roligt :) Hoppas att jag kan jobba på Dalsätra nästa år också för det va riktigt bra! När jag kom hem lastade jag pappas lilla kithäst också åkte pappa iväg med henne. Hoppas hon sköter sig och får det bra. Sen åt jag lite tacos och nu har jag packat det allra allra sista. Så nu hoppas jag verkligen att allt är med!

sista kvällen med mina fina vänner. Alldeles alldeles strax åker jag iväg till hackås för en härlig grillkväll i hackås. Hoppas det kommer riktigt mycker människor så att jag får säga hejdå till dom! Men innan det ska jag sätta mig på taket och skriva några fina ord till min fina familj.

sista dagen i jämtland. hur ska jag klara mig utan det här? rummet är alldeles tomt och ångesten allt för stor. tänk om det här är helt fel för oss?

fuck i hate it when i dream about you being here and wake up alone

2011-08-10 @ 23:48:39 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
idag började jag inte jobba förns 12. så jag hann packa ner lite tavlor och sånt innan också. rummet är alldeles tomt och det är alldeles hemskt. åkte till jobbet och fixade lite där. klockan tre åkte vi iväg till sockenstugan och bakade tunnbröd. och min shift-tangent funkar inte. det var jättefint och gott och mysigt. Sen fick jag och elina baka lite också, roligtroligt! Och nu funkar min shift-tangent igen! Åkte hem, åt ostkaka tillsammans med pudding och packade lite grejer till hästen. Hittade pappas iphone som jag har fått, glad! Packade alla mina kläder och lite till och nu ska jag sova.

Elina åker till London så jag blir själv på jobbet dom här två dagarna. Imorgon åker jag och mamma nog till kvarnen och på fredag är det grillning i hackså. Packar som en galning nu sista dagarna så att jag blir klar innan grillningen så att jag kan sova hos linnea med josefin den natten. På lördag åker vi, klockan tio. inte så mycket fjärilar i magen men lite ångest. Är det här rätt?

jag vet, ja jag vet, att jag inte fungerar utan dig

2011-08-08 @ 21:21:07 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
vaknade av regnet. åkte till jobbet med min fina fyrhjuling. blev blöt i rumpan. spelade fia och skrattade. åkte till saraplupp. blev blöt i rumpan. skrattade, pratade, åt chokladpudding och hade det mysigt. åkte hem, blev blöt i rumpan, frös. tråkigare väder. en vecka kvar av sommarlovet. vart tog den här sommaren vägen?

don't forget to remember me

2011-08-07 @ 15:20:00 Filed in: Personligt
Kommentarer: 2
packar upp & packar. Det känns som om det är det ända jag gör nu för tiden. Jag hinner knappt packa upp innan det ska packas igen. Men jag tror inte att det någonsin har varit så här svårt att packa. För det första har jag ingen aning om hur jag ska få med mig allt, och för det andra får jag bara mer och mer ångest ju mer jag tänker på det. Det händer så mycket just nu, och jag vet inte hur jag ska orka med allt.
foto: Johnny Lundgren

Men det är det här jag vill, och det blir så mycket svårare här. Det är som en vän sa till mig; om man verkligen vill något, så blir det väl enklare. Och jag vill verkligen det här mer än något annat.

Men ni ska veta, när jag sitter nere i Linköping i min ensamhet, då kommer jag tänka på er mina vänner.


ta hand om mina minnen, lova mig det.
för hur långt ifrån varandra vi än är,
kommer jag ändå alltid minnas er.

Ingen speciell ordning alls på bilderna, annat än i vilken ordning mapparna va på min dator. Stal också några bilder från Sara Brattlin och Linnea Eckerdal, tacktack! ;)

hejdå hemma, hej långt borta

here comes a feeling you thought you'd forgotten

2011-08-06 @ 13:11:04 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
åker till linnea och har det mysigt med henne, josefin och maja tror jag. Underbart!

innan jag ger mig av, innan du glömmer mig, vill du ta en promenad?

2011-08-05 @ 22:00:34 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
Vaknade av att det regnade på mig imorse. Kom fram till att jag inte skulle kunna ta fyrhjulingen till jobbet i det vädret och sov ett tag till för då skulle ju pappa skjutsa mig. Men när pappa kom hem regnade det knappt alls och han sa att jag visste kunde ta fyrhjulingen, så då fick jag bråttom. Hann i tid ändå som tur va.

Jag och Elina bakade, jättefint va det, ända tills kakan brändes. Konstig ugn.. Efter lunch testade vi igen och det blev fint hela vägen :) Hemma fick vi jättesomrig lunch och sen gick jag, pappa, ludde, albin och axel på långpromenad.

Nu klättrar jag upp på taket ett tag. Sen min nya bästa vän, nutella, och en film. Efter det en ridtur över lägdorna med världens bästa. Finns inget bättre.

i love you in all moments of our absurdity

2011-08-03 @ 19:32:57 Filed in: Personligt
Kommentarer: 1
finare kväll/natt i båten med dom bästa

know that i'll be thinking of you each and every day

2011-08-03 @ 11:05:33 Filed in: Häst
Kommentarer: 0

É difícil pensar naqueles dias e lembrar que esses momentos não voltam mais

2011-08-01 @ 21:53:36 Filed in: Foto
Kommentarer: 0

RSS 2.0