FÖR VARJE STEG VI TAR, BLIR VI BARA STARKARE

Pizza på lördag, pizza till frukost söndag, pizza på söndag, pizza till frukost måndag. Pizza är azum. Studiedag idag, HÄRLIGT. Fuxen åkte vid ett-tiden idag efter lite övertalande för att komma in i transporten. Älgen får nu 8kg extra hö resten av januari, mums! 
 
Älgen galopptränade lite idag, mer åt styrketräning än kondition. Hon har ju vilat rätt så mycket nu, red henne på kimblewickbettet för att slippa dragkamp och få henne att bära upp sig själv lite mer. Hon jobbade på bra i kort galopp, fick kröka lite på bakbenen och få in dom under sig, jobbigt tycker älgen. Hon var riktigt fin iaf och bråkade nästan ingenting alls, bara när hon inte fick galoppera som hon ville. 
 
Imorgon börjar jag kl 15, har en kort lektion och sen är det stallet som gäller hela kvällen. Hoppas på att kunna köpa en ny bil i veckan, behövs verkligen nu! På torsdag ska nog tre hästar hoppas lite gymnastik- och styrkeövningar. 

Är även anmäld till första tävlingen med älgen, 120 hos ekenryttarna v. 5, det är ju faktiskt inte långt kvar men det känns som evigheter. Hårdträning som gäller nu älgen!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback