KNOW YOU UNDERTAND WHY PETER PAN DIDN'T WANT TO GROW UP

2013-03-30 @ 20:27:43 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
Jaha, så medan alla hemma har ett underbart påsklov med sol, massor av snö, skoteråkning och skidåkning, mamman ringer och skryter om en underbar dag till fjälls, mina vänner är hemma med sin familj, har det bra, äter god hemalagad mat utan att behöva göra den själv och får sitt påskgodis gratis eller är på elmia, är fulla och har det azum, så sitter jag här på särgården helt ensam, utan någon god mat (och vill jag överhuvudtaget ha mat får jag laga den själv), har nästan ätit upp allt godis (=är tjock), känner mig ensam och är trött,hungrig och deprimerad. Idag är ingen bra dag och jag är på dåligt humör. Jag önskar att jag fick sova lite om nätterna kanske och fick ta sovmorgon när jag för en gångs skull har det och jag vill ha pappas mat. Det här lovet suger redan.
 
dessutom har jag ont i mitt finger

DUKTIG ÄLG

2013-03-29 @ 23:30:32 Filed in: Häst, Naja Naja, Tävling
Kommentarer: 0
Nöjd med min lilla älg på tävlingsdebuten idag. Inne på banan i alla fall. På den skitiga framridningen lyckades jag dock med ännu en ofrivillig avsittning. VAD ÄR DET MED MIG???!!! Balansen är inte på topp just nu verkar det som, men nu får det faktiskt vara nog. Har åkt av mer på två dagar än vad jag gjort senaste halvåret tror jag och typ lika många gånger som senaste året. Inte okej! 
 
Har idag tävlat med mitt lillfinger ihoptejpat med ringfingret för att dämpa smärtan, vilket ledde till att jag fick ha tygeln mellan fel fingrar. Fattar ni hur konstigt det kändes??!! Fick dessutom en lite blåsa där eftersom det fingret inte är vant vid att jag rider utan vantar...
 
Inne på banan har det gått bra i alla fall. I en meter var vi nolla och fyra utanför placeringen eller nåt sånt. Det är den där svängbarheten, den ska vi nöta på nu på lovet och praktiken. Allt funkade bra annars, vi kom bra på hinder, jag fick tillbaka henne bra och både jag och hon skötte sig väldigt bra faktiskt. Förutom att hon hoppar som en kossa när det är så lågt så är jag väldigt nöjd. Inga mer en meter för våran del!
 
 
I 1.10 rev vi sista i grunden, vilket jag dock trodde var första i omhoppningen. Hmm, Ebba, hur är det med tävlingsrutinen? Inte okej alltså... hade fint flyt fram till femman där jag red på ordentligt i svängen och sen tryckte iväg henne istället för att hålla lite och lägga in ett extra vilket hade varit mycket naturligare. Det blev ett lite konstigt språng där och jag tappade lite stigbyglar och så. Fick tillbaka henne hyffsat till sexan trots kort väg, kom lite nära in i kombinationen vilket nog nästan var bra för vi kom bra till åttan trots att jag inte riktigt fick tillbaka henne. Sen var det då den där nian som jag trodde va första i omhoppningen.., sneddade lite, fick inte riktigt tillbaka den korta, braiga galoppen och blev inte klar i tid vilket resulterade i en rivning. Jag klantade mig en del alltså, men tycker att vi löste problemen rätt så bra längs vägen ändå. Jag är rätt så nöjd ändå, lite less på mig själv, men har trots allt bara haft hästen i tre veckor och förutsättningarna var inte heller riktigt dom bästa så.
 
25x25 meters framhoppning, bana med dåligt underlag, långt mellan hindrerna men sen kom dom verkligen direkt ur sväng osv osv. Dessutom var dom helt otroligt långsamma. Nä, usch för lokala tävlingar! Längtar tillbaka till dom nationella.

ÄNTLIGEN HEMMA

2013-03-29 @ 21:07:51 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0

Sätter på scrubs, sätter mig i soffan med min fredagspizza och min trocadero och tar det äntligen lite lugnt efter 12 timmar i stallet, lastbilen och på tävling. Lokala tävlingar alltså...


AJAJAJ

2013-03-29 @ 08:21:00 Filed in: Häst, Personligt
Kommentarer: 0
Den här tävlingsdagen kan bli spännande, kan knappt röra lillfingret och fan vad ont det gör! 
Blir spännande att se hur det går att både borsta och fixa och sen rida och försöka hålla min starka häst lite lugn.. Tur att det inte är några höga klasser i alla fall.
 
 

KEEP MOVING FORWARD

2013-03-28 @ 21:20:28 Filed in: Häst
Kommentarer: 0

1 m
1.10 m
 
Så otroligt taggad nu, det va alldeles för länge sen jag tävlade senast! Taggar lite extra med dom vanliga filmerna, en dusch till bra musik och sen scrubs ända tills jag somnar!
 
 
 
work like hell and don't be afraid to fail

DET GÖR INTE ONT SÅ LÄNGE DU ÄR MED MIG

2013-03-28 @ 20:45:28 Filed in: Häst, Naja Naja, Personligt, Ridpass, Zahara
Kommentarer: 1
Tog mig både in till linköping och hem igen utan problem, helt gratis dessutom! Helt okej när bussarna inte funkar och man inte kan betala med bankkortet. Svängde förbi ica och köpte en sallad till lunch och lite andra nyttiga och onyttiga saker. Åt lite, latade mig lite och drog mig mot stallet strax innan tre. Fixade stallet och tog sen ut Zahara på en tur på slingan.
 
 
 
 
Inte den bästa idéen jag fått idag. Hon hade vårkänslor, överskottsenerig eftersom hon vilade igår, hade väldigt väldigt svårt att koncentrera sig och blev dessutom lite knäpp när hon såg dm andra hästarn och sket i att jag satt där uppe på ryggen och vill få henne att skritta på framåt och hålla sig på backen. Blev några bocksprång lite här och där, och hon lyckades med några stegringar också. Till slut frös hon fast och vägrade gå framåt och helt plötsligt flög hon upp i luften, bockade en hel del och slängde sig åt andra hållet. Jag hamnde helt i obalans (sitter så dåligt i den där sadeln..) och hängde inte riktigt med i svängarna. Låg på backen ganska snabbt och var uppe ungefär lika snabbt. Fick till och med hoppa upp från backen. Blev några bockningar till efter det men hon blev rätt så trött av allt bråk så när vi skrittade på slutet skötte hon sig hyffsat. 
 
mina byxor och stövlar blev skitiga :(
 
Nu har jag ajaj i mitt lillfingret (enda kroppsdelen jag gjorde illa, lillfingret liksom?) och det är väldigt mycket tjockare än vad det ska vara. Frhoppningsvis gör det inte allt för ont imorgon, det kan blir lite jobbigt på tävling och så.
 
Thilda fick gå ett hyffsat lugnt pass i ridhuset inför imorgon. Mycket övergångar och lugnt tempo, samt en del skrittjobb för att få henne att trampa unde sig ordentligt. Hon skötte sig rätt så bra, bråkade bara lite. 
 
 
Nu är det mesta putsat och fixat inför imorgon och jag sitter helt ensam på särgården med spökena som enda sällskap. Tror att jag drar på lite scrubs och sen går och lägger mig snart. 

BUSIG TOKIG GULING

2013-03-28 @ 19:54:10 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0

Jag vet att jag har knubbiga fingrar, men så här tjocka ska dom faktiskt inte va..


FÖR OM JAG TAR I ALLT FÖR LÖST HAR JAG FÖRLORAT ALLT IMORGON BITTI

2013-03-28 @ 10:41:59 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
Älskade sovmorgon. Sov tills klockan ringde vid halv tio och vaknade bara en gång vid sju. UNDERBART! 
Nu ska jag snart dra mig mot blåsvädret och hoppas på att bussarna sammarbetar med mig både till linköping och hem igen. Vågar dock inte hoppas på för mycket, har ju en del lite dåliga erfarenheter...


DET HANDLAR OM ATT TAPPA BORT SIG I NÅGONS FAMN OCH ALDRIG VILJA HITTA VÄGEN UT

2013-03-27 @ 22:24:00 Filed in: Häst, Naja Naja, Personligt, Ridpass
Kommentarer: 0
Idag har jag pluggat hela dagen. Har igentagningsdagar och blev klar med alla mina rester plus några uppgifter som inte äns ska vara inlämnade än vilket betyder att jag är ledig i morgon och har LOV!!! Nu tänker jag inte sätta min fot i skolan på fyra veckor, underbart! 
 
Tänkte fira lovet med en mysig, rolig ridtur på slingan med Thilda. Jag glömde dock bort att jag har en idiot till häst för det mesta nu för tiden. Hon skrittade faktiskt hela vägen bort men så fort vi kom ut på slingan så började hon med sina kaninskutt, stegringar och slängde med huvudet en jävla massa. Försökte trava lite men det gick inte så tänkte galoppera henne trött. Galopperade ett tag och skulle efter ett tag sakta av till skritt. Tror att det tog tio minuter att ta sig 200 m.. Orkade inte med henne mer så skrittade (eller försökte i alla fall) hem igen, lyckades jaga upp lite andra hästar osv. Måste fan få lite rodning på det här, jag kan inte ha en häst som inte går att rida på slingan ordetnligt. Det går bara inte. Ännu en sak att träna på!
 
(har min kamera blivit ännu värdelösare på senaste tiden eller
har den alltid varit så här himla värdelös?)
 
Fixade det sista i stallet (gulingen fick vila idag, tänkte att jag har ju lite mer tid på mig imorgon så varför stressa idag?) och sprang / poweerwalkade en runda med Frida. Faktiskt hela vägen till hemköp och tillbaka, fan vad hurtiga vi är! Imorgon för jag ÄNTLIGEN lite sovmorgon, tänkte ta mig in till körskolan och boka lite körlektioner osv och sen ska det förberedas för årets första tävling!! :D

TISDAG

2013-03-27 @ 22:13:29 Filed in: Häst, Naja Naja, Ridpass, Zahara
Kommentarer: 0
Började dagen med stalltjänst i skolstallet och hoppade sen söta lilla Madame, 6 år e Rambo - Irco Mena. Jättesöt är hon och riktigt rolig att hoppa. Som en liten ponny typ. Skulle kunna tänka mig att ha henne och hoppa runt på små typ 90 - 1 m banor bara för att det är så roligt. Hoppade i alla fall en evighetsbana med fyra hinder och ganska korta anridningar.
 
På eftermiddagen var det hoppträning på älgen som gällde. Hon skötte sig och stod knappt alls nåt på bakenen, bara hoppade lite kaninskutt upp och ner typ. Hade påskhoppning eftersom det va sista träningen på fyra veckor och vi kom bara näst sist faktiskt, över förväntan! Hoppade en bana med först tre hinder med snäva svängar, lång anridning till en trippel, direkt efter den vända över ridhuset och hoppa ett smalt hinder, sakta av till trav, göra skänkelvikning (för oss: inte stanna och resa sig), he ner ett spö i en hink, skritta en bit och avsluta med att hoppa dom tre hinderna med snäva svängar igen. Vi förlorade nog en hel del på svängarna, helt klart något vi ska träna stenhårt på nu på lovet och praktiken. Fick fram henne bra mot trippeln men fick inte tillbaka henne sen vilket gjorde att vi missade det smala hindret efteråt och fick lägga en lite volt där. Annars kunde hon både typ skänkelvikning och skritta. Hon gjorde så gott hon kunde i alla fall. 

Fixade allt i stallet och red sen den gula på ridbanan, så otrolitg skönt att komma ut från ridhuset, äntligen!! Det blev en hel del miljöträning för henne och så var det det här med koncentrationen också ;) Det blev helt enkelt mer träning för huvudet än för kroppen men det är minst lika bra det. Skrittade dessutom en sväng runt skogen som avslutning. Hon var duktig i alla fall och fick nog tänka en hel del. 

Avslutade dagen med lite pommes på grillen och lite skitsnack på Hildas rum. Helt okej kväll liksom.

JAAAAAAAAAG GLIIIIDER

2013-03-25 @ 21:26:37 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0

 

DET ÄR SÅ LÄTT ATT VARA FUL OCH HEMSK NÄR ALLA ANDRA ÄR SÅ SNYGGA OCH UNDERBARA

2013-03-25 @ 21:16:42 Filed in: Häst, Naja Naja, Personligt, Ridpass
Kommentarer: 0
Helt värdelös dag, har inte gjort någonting överhuvudtaget känns det som. Gjorde inget vettigt på dom tre första lekionerna innan lunch, hade lite mentorstid, gjorde inget på nästa lektion heller, hadeidrott där vi faktiskt började på en uppgift och sen var det bara dressyrträningen kvar. Idag hade varit enperfektdag att sjukanmäla sig på och sova ut lite ordentligt. Tänk om jag hade vetat det innan.
 
Thilda skötte sig på dressrträningen idag, höll inte alls på som i fredags. Hon försökte några gånger, annars var det mest barasmå kaninhopp med frambenen och galoppfattningar med frambenen när hon inte orkade och ville. Jobbade lite skänkelvikningar på diagonalen som inte gick jättebra, vi jobbade mest med att hon skulle gå framåt och kanske tänka lite sidvärts. Sen galopperade vi en del på volt, hon var riktigt duktig och orkade hålla ihop galoppen nästan hela tiden. Avslutade med att jobba lite skänkelvikningar längs långsidorna och där flyttade hon faktiskt lite tillslut, även om det blev mer ökning än flyttning. Är nöjd med henne i alla fall och tycker att hon jobbade på bra.
 
Fixade stallet och var så otroligt trött, hungrig och hade förbannatont i huvudet så bestämde mig för att Zahara fick vila idag. Kändes bättre det än ett till halvdant ridpass. Nu har jag varit iväg och handlat och hade tänkt att jag både skulle ha pluggat och sova vid den här tiden. Så blev det ju inte. Har fortfarande förbannat ont i huvudet men låser nog in mig på mitt rum, pluggar lite och somnar när jag somnar nu istället. Orkar inte med det här.
 
 

DE SÄGER ATT VÅRA DRÖMMAR ÄR FÖR STORA MEN VI KOMMER ALDRIG ALDRIG ALDRIG FÖRLORA

2013-03-24 @ 21:58:18 Filed in: Häst, Zahara
Kommentarer: 0
Drog mig upp ur sängen halv sju imorse (fan vad jobbigt det va) för idag började vi klockan sju. Fodrade osv och satt på Cleo vid halv åtta för ett litet ridpass. TT red igenom henne lite för att känna på henne och sen fick jag fortsätta, helt otroligt vad lärorikt det är att se henne rida, och hon är så otroligt duktig på att förklara vad hon gör och varför hela tiden! Efter ridningen tog vi ut alla hästar och fick sen lite gratis varm choklad och en rast på tio minuter innan det var dags för mockning, packning av påsar, sopning, krattning och allt vad som nu ska göras. Mitt i blev vi dessutom avbrutna för att bygga lite löshoppningsbana, eftersom det var domarkurs här idag. Hade hela röda stallet  kvar vid halv tolv men var ändå klara ungefär tio över tolv. 
 
 
 
Sov bort nästan hela lunchen och när vi äntligen slutade på eftermiddagen (lite tidigare till och med för att vi är så snabba) kändes det sådr att ha hela stallet kvar, en häst att rida och en att longera. Insåg dock att jag hade bokat longering under dressyrtiden när man inte för rida annat än dressyr i ridhuset, fixade istället hela stallet först och red Zahara som va lite grinig idag, inte gick fram lika bra som hon brukar,  hade otroligt otroligt jättesvårt emd koncentrationen osv. Det i samband med att jag var otroligt trött och dessutom blev jättehungrig (hade ätit en skål musli och två toast) och va på lite halvdåligt humör på grund av näsblod, mobiler som inte sammarbetade osv, blev inte så himla jättebra. Det blev ett ganska kort pass för jag kände att jag inte riktigt kunde göra det till något som var positivt för oss både. Vi hade en dålig dag båda två helt enkelt, och sånna finns det gott om. Det är väl bara att se positivt på att idag för första gången hittils och hon har faktiskt varit här i en vecka nu. 
 
 
 
 
Bestämde mig för att skita i älgen idag, hon fick vila hel och hållet istället. Hade aldrig orkat rida ordentligt och ta dom bråken som möjligtvis skulle uppstå och orkade inte longera heller. Får ta den smällen imorgon och lär möjligtvis få sota för det också men jaja, imorgon är en annan dag. 
 
Nu scrubs och sova, fan vad trött jag är! När blev klockan såhär mycket????

LÖRDAG

2013-03-24 @ 21:42:38 Filed in: Häst, Naja Naja, Personligt
Kommentarer: 0
Jobbade från åtta till fyra och fixade stallet på lunchen. Gick till stallet ett tag efter att jag hade slutat för att rida älgen, kommer dit och inser att jag har glömt min nyckel. Ja men lycka? Värsta insikten som finns tror jag...
 
Bara att gå hem och hämta nyckeln, red thilda, hon höll på som på hoppträningen i början och jag fick en smäll på huvudet igen. Hon skötte sig dock betydligt mycket bättre och gav upp tidigare (eller möjligen blev trött tidigare, vem vet). Jobbade i alla fall lite övergångar (och att hon skulle gå framåt då) och red inte så länge. Undrar lite vad det är som gör att hon har börjat vara så jobbig. Förhoppningsvis är det inte något som gör ont på henne utan bara lite överskottsenergi, ovilja att veta och att hon ska testa mig. Ska försöka ta ut nån för en sadelkoll nu när jag får lön och lite extra pengar för att jag ska ta nån helg och ta hand om nån häst och så, så jag i alla fall vet att det inte är sadeln som är problemet. Dessa himla hästar alltså, bara en massa problem. Tur att vi tycker om dom ändå.
 
Åt på burger king på kvällen (betydligt bättre än bk i tyskland i alla fall ;)), lekte med ballonger, åkte pulka, kollade på ondskan och lite youtubeklipp och somnade alldeles för sent..

NU VET JAG PRECIS VAD JAG SKA GÖRA PÅ MIN FÖDELSEDAG!

2013-03-23 @ 16:21:18 Filed in: Häst
Kommentarer: 0

JAG ÄR GLAD NU FÖRSTÖR DET INTE, SNÄLLA LÅT MIG VARA JAG ETT TAG NU, LÅT MIG VA DEN JAG BRUKADE

2013-03-22 @ 23:01:00 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
 
Jag förstår inte hur du gör det. Hur du litar fullständigt på folk, hur du bygger städer på deras axlar, hur du lutar dig, med slutna ögon, mot andra människor. Snälla bara säg hur man gör. Snälla bara säg hur man glömmer bort att tvivla.

ZAHARA RIDNING

2013-03-22 @ 21:05:09 Filed in: Häst, Ridpass, Zahara
Kommentarer: 1
Direkt efter att jag hade tagit av älgen alla saker gjorde jag iordning gulingen och red henne en sväng på slingan. Det blev otroligt mycket bra miljöträning och jättemycket träning för koncentrationen (som hon har väldigt svårt med) med brandkår och räddningstjänst med sirener på, bilar som körde fram och tillbaka, hästar i lösdriften, snöfläckar, isfläckar, skuggor, gropar, vattenpölar osv. Ett enda luftsprång blev det, och försök till två bocksprång efter det. Det gick dock inte så bra för henne.
 
Från början hade hon troligt svårt att koncentrera sig, kollade på allt och glömde helt bort att jag satt där uppe. Efter ett tag slappnade hon dock av och jobbade på hyffsat bra. Fick riktigt bra stöd på tygeln ett litet tag där och några gånger kände jag verkligen hur hon jobbade med bakbenen. Hon orkar ju dock inte så mycket än så länge, så det håller ju bara i sig korta stunder. Men hon gör det! 
 
När vi kom tillbaka till stallet stod mockning, packning av påsar och hinkar, sopning, vattenpåfyllning, tvättning av mugg, smörjning av mungipor, putsning av utrustning osv osv på schemat. Drog även av Zahara med svettskrapan tills hon inte fällde så mycket längre. Kom hem vid sju, sex och en halv timme efter att jag kom till stallet. Men idag har varit en härlig dag i stallet utan att jag har behövt stressa nåt. Nu har jag ätit lite för mycket fredagspizza, godis och trocadero och tror nog nästan att jag ska dejta sängen ett tag. I helgen väntar jobb, och jag är redan trött!
 
 
 
 

ÄLGEN HOPPTRÄNING

2013-03-22 @ 20:54:00 Filed in: Häst, Naja Naja, Ridpass
Kommentarer: 0
Har faktiskt haft en riktigt bra dag idag (fram till träningen typ). Gjorde prov på matten och får förhoppningsvis något mer än ett E, men bara jag får godkänt så är jag helt klar med matte 2!! Så otroligt skönt! Känner att jag varken har tid eller ork att satsa på ett bra betyg i matten, dessutom säger hjärnan stopp (den har blivit osmart här på vreta).
 
Dessutom har det varit fint väder idag (förutom den kalla blåsten, men det är väl sånt man får leva med när man bor vid blåsvädret?) och vi fick tacos till lunch. Fortsatte med tävlings- och träningslära där jag för en gångs skulle hade kommit ihåg att göra läxan. Hade sen hoppträning på älgen.
 
Hon var en idiot idag. Höll på som på slingan fast typ ännu värre nästan. Hoppade upp och ner, gjorde små kaninskutt, flög rakt upp i luften några gånger (och nockade mig över hela ansiktet och axeln) och reste sig i varje galoppfattning bland annat. Så fortsatte hon nästan hela träningen tills hon på slutet blev för trött för det. I början hoppade hon riktigt bra och det kändes lätt, hon fick ihop galoppen hyffsat bra och såg sig för. Hoppade en serie längs långsidan med två stutsar, ett galoppsprång, kryssoxer, två galoppsprång, planka åt båda hållen, fem och halvan på ena diagonalen och en grind på andra diagonalen. La ihop allt till en liten bana på slutet. Hon hoppade riktigt bra, tills hon blev för trött och började dra åt vänster så vi nästan missade hindrerna.
 
 
 
 
Och det är fan helt sjukt hur några så små grejer, som inte ens har med ridningen att göra, kan förstöra ens dag toltalt!

TELL ME MY DREAMS ARE UNREALISTIC I'LL TELL YOU YOURS AREN'T BIG ENOUGH

2013-03-21 @ 23:46:50 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
Idag har varit en betydligt mycket bättre dag än igår. Har varit duktigt och inte sovit någonting på lektionerna och har faktiskt inte varit så otroligt trött heller. Somnade ju trots allt mitt i mattepluggandet igår, vilken tur att Malin stoppade om mig så fint! Har till och med orkat jobba på bra på lektionerna och kom igång med en hel del uppgifter. Satt hela två timmar med min debattartikel på engelskan, dock gick väl en och en halv timme åt till att komma på nåt att skriva om och jag lär väl hinna ändra mig ett antal gånger innan den är klar, men det är väl tanken som räknas?
 
 
Gick till stallet ganska direkt när vi hade slutat och började med att rida gulingen eftersom ridhuset var bokat sen. Hon fällde hur mycket som helst idag, helt sjukt! För ställa mig med skrapan nån dag när jag har tid och försöka bli av med litepäls tror jag allt. Hon skötte sig i alla fall riktigt bra idag, hon gick fram ordentligt i skritten (förutom på slutet men då var hon trött) och började söka sig neråt ganska direkt när jag kortade tygeln. Fick ett tag där även en riktigt bra stöd i tygeln. Imorgon ska hon nog få gå på slingan efter älgens hoppträning, bara för att det är så mycket roligare och för att jag är så trött på att rida i ridhus nu. 
 
Mockade och spånade båda boxarna, älgen fick gå ett tag i skritten för att hon skulle få röra på sig (inte inte va ivägen för mig) och fyllde på vatten inna vi sprang hem för att åka och handla. Åkte sen till stallet, gjorde mat och fodrade. Kom hem runt nio och satt mig direkt med matten. Jobbade så att jag är ganska så säker på att jag blir klar imorgon och gjrode sen till och med tränings- och tävlingsläran. Ojojoj vad duktig jag är idag!!
 
Nu är jag trött och tänker sova, lite scrubs på det här så blir det riktigt bra ju!

SÅ HÄR SPENDERAR JAG MIN TORSDAGKVÄLL

2013-03-21 @ 21:45:39 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0

Matte för hela slanten (och lite träningslära då) och lite godis på det!


FORTSÄTTER DEN DÅLIGA DAGEN:

2013-03-20 @ 21:37:17 Filed in: Häst, Naja Naja, Personligt, Ridpass
Kommentarer: 0
Trotsade blåsten och kylan och red älgen på slingan idag. Hon bråkade en del när jag skulle hoppa upp och jag hann knappt sätta mig i sadeln innan hon reste sig första gången. Hon höll sen på och hoppade liteupp och ner och vägrade stå still. (alltså det här är något av det värsta jag vet när det gäller hästar) (dom ska bara ställa sig vid pallen och stå still där liksom) Inte kan hon skritta heller utan hon bara taktar. Hon fortsatte med att hoppa upp och ner, resa sig en del osv under hela tiden vi skrittade. Traven gick lite bättre, men där försökte hon springa iväg istället och blev skitsur när jag tog tag i henne. Galoppen var faktiskt det som funkade bäst. Så fort vi skulle skritta av igen så började hon resa sig och hålla på. Jävla idiotälg. Haha, hon är verkligen inte riktigt klok ibland!
 
 
Kom tillbaka till stallet typ åtta eller nåt sånt. Och då har allt bara fortsatt och jävlats, mobilen har stängt av sig hela tiden, grimskaftet har fastnat i dörren, hästen har inte stått still, vantarna har varit ivägen, det har intevarit sopat, höt har fastnat i påsarna osv osv. Ingen vidare dag alltså.
 
Kom hem från stallet för typen halvtimme sen och nu är det religonsplugg och matteplugg som gäller! Jippie!!! Inte alls så att jag hellre vill sova eller så, inte då.

DEN HÄR DAGEN SUGER

2013-03-20 @ 17:22:46 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
anledningar: jag är trött, jag ville inte gå upp imorse, jag orkar inte med skolan,
jag sov bort hela historian, vi har prov imorgon som jag inte kommer hinna plugga ordentligt till, det blåser alldeles för mycket, jag vill har vår, jag var jättehungrig, maten var inge god, jag levde på knäckebröd istället, fiket var inte öppet så jag kunde inte köpa en chokladboll, jag orkar inte med bråk och tjaffs, hatar debattartiklar för jag kommer aldrig på nåt att skriva om, kollade på en dålig film på svenskan, jag är fortfarande jättetrött, jag vill sova, jag kommer frysa i stallet, ingenting funkar, allt bara jävlas, jag måste plugga matte och religon ikväll, jag har kvällsfodringen (men slipper i alla fall på imorgon!), jag saknar pappas mat, jag vill hem och jag är sugen på godis.
 
 
nu: stallet, fixa två hästar, rida en häst ute i stormen, gå hem, pugga lite,
gå till stallet och fodra, plugga lite mer, SOVA.

TISDAG

2013-03-20 @ 09:07:52 Filed in: Häst
Kommentarer: 1
Började dagen med stalltjänst och löshoppade sedan tre av skolans treåringar, en fyraåring och en privat treåring inför treårstestet. Efter lunch hade jag hoppträning och älgen hoppade duktigt! Testade att hoppa henne på babypelhamet och det gick bra. Hoppade några gånger på en linje på böjt spår oxer - räcke åt båda hållen. Det gick över förväntan faktiskt. Hon har dock fortfarande svårt att få ihop galoppen och får gärna väldigt lång galopp. La ihop alltihop till en bana med nio språng med en del svåra linjer. Det gick också riktigt bra! Hoppade runt den en gång och sen en förkortad banan en gång. På slutet blev hon ganska så trött och började dra en del åt vänster men hon skötte sig ändå bra. 
 
 
 
Hann fixa stallet på lunchen innan träningen så direkt efter tränigen hoppade jag upp på den lila gula och red den en liten stund. Hon skötte sig riktigt bra, även fast hon blev lite sur när jag petade på henne med spöt i skritten där hon ha svårast att gå fram ordentligt. Skrittade och travade lite i båda varven och hon började söka sig neråt mycket tidigare idag. I höger varv är hon dock ganska så sne och skjuter ut rumpan åt höger. 
 
 
 
Somnade nästan direkt när jag kom hem, vaknade och kollade klart på världscupen innan jag gick och la mig igen. Fattar inte varför jag är så trött. Nu har jag precis haft svenska och idag går vi till 16.30.., Zahara vilar idag och jag tänkte rida Thilda lite på slingan. Får se om vädret sammarbetar med mig eller om det tänker fortsätta blåsa så här mycket.. Dessutom ska jag verkligen försöka plugga matte ikväll och göra provet på fredag, för då är jag helt klar med matten sen!

ANMÄLDA TILL TÄVLINGSDEBUTEN

2013-03-20 @ 08:54:40 Filed in: Häst, Naja Naja, Tävling
Kommentarer: 0
Anmälda till 1 m och 1.10 m i Kinda på långfredagen! :D

DET KÄNNS SOM MITT HJÄRTA ALDRIG NÅNSIN GICK ITU

2013-03-18 @ 21:43:26 Filed in: Häst, Naja Naja, Zahara
Kommentarer: 0
 En helt vanlig dag i skolan, slutade idrotten vid tjugo över tre och hade sen dressyrträning från fyra till fem. Älgen var duktig, tränade mycket övergångar, speciellt skritt - halt - skritt och trav - skritt - trav. Gjorde även några galoppfattningar, hon springer iväg en del i dom eftersom hon inte riktigt orkar hålla ihop sig, men det kommer väl så fort hon blivit lite starkare. Efter galopperna blev hon dock ganska så trött och började släna en hel del med huvudet, försökte komma undan genom att springa iväg osv. Jobbade lite mer övergångar, främst skritt - halt - skritt och avslutade henne ganska snart. 
 
 
Fixade allt i stallet innan jag red nästa häst (förutom maten för det hann jag med innan träningen, smidigt när man får hjälp!). Red Zahara lite i ridhuset, skjutdörren är väldigt läskig och sen bråkade vi lite vid pallen också innan hon gick med på att ställa sig bredvid den och stå stilla där. Skrittade ett tag, travade några varv åt båda hållen, tog en skrittpaus och travade sen lite mer innan vi avslutade. Hon började söka sig lite neråt i sista traven men orkade inte riktigt, i skritten innan hon fick skritta på lång tygel däremot bar hon sig riktigt bra korta stunder. Får däremot inget riktigt stöd i tygeln men det kommer nog så småningom :) Framåtbjudningen var det lite sådär med idag också, så imorgon tar vi nog med ett litet spö (är så duktig och glömmer det hela tiden). 
 
Fäller gör hon också, mina ridbyxor var mer gula än blåa när jag var klar med henne och hon ska inte få använda mina fina schabrak tills hon har blivit av med pälsen i alla fall ;)
 
 
 
 

NÅGRA BILDER FRÅN SKOLMÄSTERSKAPEN

2013-03-18 @ 09:07:49 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
 
 

BÄSTA AVSLUTNINGEN PÅ EN BRA DAG

2013-03-17 @ 22:21:00 Filed in: Personligt
Kommentarer: 1

Blev dissad av Malin och Hilda (eller så dog dom längs vägen) så jag tar och somnar till världscupen istället!


OCH JAG SKULLE LJUGA SÅ HIMLA MYCKET OM JAG SA ATT FÖRLUSTEN AV DIG VAR NÅGOT JAG SKULLE KLARA AV

2013-03-17 @ 21:39:09 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
saknar dig så otroligt mycket hjärtat
ingen är så bra som du

NU KAN INGET HINDRA MIG

2013-03-17 @ 21:08:00 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
Hade helt rätt i att gårdagen blev en lång dag i stallet. Blev nämligen kvar i stallet från sju till tre, åtta timmar. Började emd att fodra, städade mitt skåp och packade påsar i väntan på utsläpp, släppe ut alla hästar, la in mat och sopade. Mockade och fixade allt till in häst, red (och var mer i luften än på marken i skritten när jag försökte flytta henne), tvättade hennes mugg, mockade och packade höåsar åt Bizzie, Keliva och Wendy eftersom Frida och Malin jobbade och jag är så vänlig av mig och fixade massa småsaker. 
 
Vid ett kom Zahara hit, ett fem-årigt sto e. Hamilton - Stanford som har varit skadad och så så hon är lite efter i sin utbildning. Jag ska ha henne här antagligen fram till sommaren för att utbilda henne. Jättesöt är hon och jag ser verkligen fram emot att jobba med henne, tror att jag kommer lära mig otroligt mycket på det också! 
 
Malins (http://mindcooler.blogg.se) bild från när jag var och provred henne
 
 
 
När vi hade släppt in henne i boxen, skrivit på kontrakt osv, packade jag upp hennes grejer, packade mat osv och sen var det dags för insläpp i gröna. Efter det smörjde jag alla Thildas grejer och gjorde fint och helt plötligt var klockan tre. Fick skjuts hem från stallet till och med, ibland har man tur! 
 
På kvällen åt vi på thairesturang, det var en spännande upplevelse. Lyckades somna innan jag hann gå och lägga mig också och vaknade vid ett nån gång, lyckat!
 
Idag har jag äntligen tagit sovmorgon, låg och drog mig i sängen till strax innan ett. Åt lite och gick sen till stallet och mockade, packade mat osv till båda hästarna. Hjälpte sen Hilda att ta in hästarna och eftersom ridhuset var bokat åkte vi in till ikano och kikade runt lite, gick på ikea, leksaksaffärer och avslutade med att äta på max och åka rutschelkana.
 
Bytte om och fick skjuts till stallet där jag longerade och red Zahara lite, skrittade och travade några varv i båda varven bara och hon skötte sig bra. Hon skjuter ut rumpan och drar sig inåt mot mitten speciellt i höger varv i traven och det märks att hon inte orkar så mycket. Vi tar det lite lugnt nu första månaden som igångsättning enligt veterinärens råd. 
 
 
Tog en promenad med älgen också så hon i alla fall fick röra på sig lite även fast hon vilade idag. Kom hem vid sju typ och har precis duschat (i varmvatten till och med!!) Funderar starkt på att gå och lägga mig och kolla på världscuphoppningen eftersom jag missade den idag, får se om Malin och Hildur kommer hit eller om dom glömmer bort mig.

VILSE I SKOGEN?

2013-03-15 @ 22:01:23 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0

Skymtar ni Kelvina där borta mellan träden eller? Jo, för när jag äntligen fått min häst över diket ville hon fortfarande inte över.


EN SÅN HÄR VINDSTILLA DAG VAR DET ÄNDÅ INGEN SOM MÄRKTE HUR MISSLYCKAD JAG VAR

2013-03-15 @ 21:58:10 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
Har aldrig någonsin varit så otroligt glad för ett D som på matten i förmiddags. Men har man förväntat sig ett F så är väl D betydligt bättre. Jaja, den här kursen är jag mest bara glad om jag klarar. Slutade halv tolv, efter tre timmars matte, åt lite pannkakor och gick till stallet vid ungefär ett.
 
Fixade stallet och dom nya grejerna till hästen, förberedde boxen till den andra hästen tills imorgon och red ut med Malin. Stod i säkert nästan en halvtimme vid ett dike och hästarna vägrade gå över! Hästen är åtta år och blir helt skänkeldöv när man ber henne gå över ett dike??! Till och med Cålle hoppade över diken med vatten i! Aja, fick över henne till slut i alla fall så vi red en sväng i skogen. Kom hem vid runt sex, vet inte riktigt vad som tog så lång tid? Nu har vi ätit pizza, godis, spelat inte lite filmer, påbörjat en kladdkaka osv osv. Särgården alltså.
 
Kajsa Bajsa sålde dessutom sin helg i gröna stallet till mig, så imorgon blir det upp innan sju trots att jag hade sett fram emot sovmorgon till nio i alla fall. Blir nog en ganska lång dag i stallet skulle jag kunna tro.
 

FILMMAKING @ SÄRGÅRDEN

2013-03-15 @ 21:22:18 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0


DET VAR LÄNGE SEN SIST JAG KÄNDE HJÄRTAT SLÅ

2013-03-14 @ 23:24:49 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
Spenderade förmiddagen i stallet och på hästryggen för lite skolmästerskap. Helt okej skoldag liksom. Startade först i 1.10 och fick det nästan lite stressigt där ett tag men eftersom det kom en hel del snö igår (efter att all snö nästan hade försvunnit) hoppade vi fram på banan och fick ta två språng på ettan och två språng på tvåan. Framhoppningen tog alltså ingen tid och framridningen blev därför ganska så bra. 
 
Hon kändes riktigt riktigt bra när vi hoppade fram, jättefin, vi kom precis rätt alla språng och hon hoppade som bara den. När vi starade fick vi lite oflyt och kom lite fel på ettan. Som tur va var det långt till tvåan så det gjorde inte så mycket. Är väldigt nöjd med ritten, förutom mellan femman och sexan som var en linje längs långsidan med oxer - räcke med sex galoppsprång mellan. Vi kom lite stor på oxern och jag fick inte tillbaka henne = hon blev lite väl lång och flöt iväg en del / tappade galoppen och gick på fem så hon rev räcket. I svängen till sjuan tjorvade hon lite också. Stilpoängen var ju inget att skryta med precis (kötthuvena jag umgås med lurade dessutom i mig att jag hade fått tio poäng mer än vad jag hade), men för att ha haft hästen i en vecka (idag faktiskt) är jag väldigt nöjd.
 
Hoppade en runda efter att allt var klart också, på lunchen. Det gick betydligt bätre, även om det blev lite sisodär på slutet för att både hon och jag blev lite trött och hon blev lite stark. Då var vi i alla fall felfria och hade en ännu bättre känsla. 
 
Stressade i stallet, hem och bytte om på fem minuter (fräch liksom), åt pannkakor i skolan, hade historialektion på åtta pers (15 stycken var inte där!??), fick sluta en bra stund tidigare för att gå på prisutdelning, gick tillbaka till skolan, fikade lite, hade engelska, gick hem och har sen spenderat kvällen på hööks och ikano med Malin, Hilda och Jennifer. Köpt massa grejer till älgen, lite till mig själv, ätit på donken, fått punka, blött näsblod osv. En händelserik dag helt enkelt.
 

TÄVLINGSKLÄDERNA PÅ

2013-03-14 @ 07:57:58 Filed in: Häst
Kommentarer: 0

Det här var alldeles för länge sen


JAG SKA GÖRA NÅNTING SLÅ ER MED HÄPNAD GÅ ÖVER EN GRÄNS JAG SKA BRYTA MIG UT

2013-03-13 @ 21:48:06 Filed in: Häst, Personligt
Kommentarer: 0
Usch och blä vad jobbigt det va att gå upp imorse. Kom upp till slut i alla fall och hann slänga i mig en macka innan  svenskan började. Sedan har dagen fortsatt med historia, religion, entreprenörskap, engelska och mer svenska (som jag dock gick hem från eftersom jag redan har läst klart boken :D) 

Lyckades somna i Frittis rum och blev väkt av Malin typ tjugo över sex. Aa men bra! Gick till stallet, älgen fick gå i skritten medan jag fixade stallet. Var till och med ambitiös och flätade svansen till skolmästerskapen imorgon och funderar till och med på att knoppa den halva manen som finns kvar! Nu ska jag nog kolla på lite tävlingar (äntligen!!) och sen kanske lite scrubs tills jag somnar.
 
 

TÄNKER FÖR MYCKET PRATAR FÖR LITE OCH JAG HAR ALLTID ÖNSKAT ATT DET VORE TVÄRTOM

2013-03-13 @ 09:28:57 Filed in: Häst, Naja Naja
Kommentarer: 0
Hade som sagt va clinic igår för Johan Spetz, första hoppträningen på Thilda. Det gick faktiskt bra, hon jobba på riktigt fint i traven över lite bommar och så. Sen hoppade vi en linje oxe - räcke med fyra galoppsprång som inte gick så himla bra första gången (har liksom inte riktigt koll på hur stor galopp hon har än), sista gången däremot gick det betydligt bättre. Hoppade sen runt en liten bana, kaos första rundan, jag vet inte riktigt vad jag höll på med och det kändes som om hon tappade all ork. Andra rundan blev mycket mycket bättre så vi avslutade där med tanke på att hon inte har så himla mycket ork. 
 
Idag får hon vila lite tror jag, gå i skritten eller kanske joggas lite. Och imorgon väntar skolmästerskap i hoppning, har nog bestämt mig för att hoppa 1.10 för 1 m känns lite väl litet. 
 
 
HAHAHAH KAOS 
 
 
 
 
 

NAJA NAJA

2013-03-12 @ 20:39:49 Filed in: Häst
Kommentarer: 0

VISST, DÖM MIG, MEN KOM IHÅG ATT VARA PERFEKT RESTEN AV DITT LIV

2013-03-10 @ 20:06:23 Filed in: Häst, Naja Naja
Kommentarer: 0
Hoppade Thilda idag. Hon är riktigt rolig att hoppa, det är otroligt mycket att jobba med på marken och mellan hindrerna men det är så otroligt lätt att komma till hinder, hon tvekar inte på nåt och är helt enkelt riktigt rolig. Precis vad jag behöver just nu! Blev ett språng på runt 1.40, det va roligt :) Hon är en duktig liten idiot ändå. 
 
 
 
 
ÄLGGG
 

DET GÖR INTE ONT SÅ LÄNGE DU ÄR MED MIG

2013-03-09 @ 22:06:08 Filed in: Häst
Kommentarer: 0

Har spenderat dagen på tävling som hästskötare åt Malin. Kallt som fan har det varit, men oj så roligt (även fast jag inte tävlade själv). Det var så otroligt länge sen jag va på tävling. I november ungefär. Malin och kelvina va duktiga i alla fall! :)

Gick till stallet direkt efter att jag hade bytt om, fixade allt och red en liten sväng. Märks redan skillnad sen i torsdag på henne, satt på gramanen för att kunna galoppera lite ordentligt och då blev hon sur. Hon orkar inte så mycket så det blev ett ganska kort pass idag. Imorgon ska vi hoppa, det kan bli spännande :)

Gick hem ett tag, och gick sen med Frida till stallet och putsade i en timme innan vu fodrade och nu ligger jag i soffan och halvsover framför mello.

Bjuder på en otroligt charmig (heh, iron) bild från idag. Kelvin är söt.


JAG HOPPAS PÅ OSS JAG TROR ATT VI KAN GÖRA ALLTING BÄTTRE

2013-03-07 @ 22:46:00 Filed in: Häst, Naja Naja
Kommentarer: 0
 
Tänkte ta och skriva lite smått om den nya stjärnan som står i stallet. Thilda kallas hon och Naja naja heter hon. Hon är efter Cobra - Beach Boy och född 2005. Hon har gått nån enstaka 1.30 som femåring eller nåt sånt liknande och har på senaste tiden startat några 1.20 som har varit felfria typ alla förutom en. Hon är ungefär 1.70 i mankhöjd och alltså ungefär 12 cm högra än Cålle och en hel del längre.
 
I höstas va jag och provred Thilda efter att Elin tipsade mig om henne. Jag tyckte om henne men hade inte möjlighet att köpa henne eftersom jag inte fick Cålle såld. Istället köpte Elin henne. Hon bytte henne efter ett tag mot en häst men bytte tillbaka ganska snart då den ryttare inte klarade av henne. För bara ett litet tag såldes hon igen till en kvinna som blev rädd för henne nästan direkt. Det visade sig då att samma kvinna var här och provred Cålle i höstas och var fortfarande intresserad av honom. Alltså bytte vi hästarna jämt mot varandra.
 
Idag spenderade jag två timmar i ridhuset med Thilda, mest en massa skritt jobb och trav, och så galopperade jag av henne lite också. Hon har inte gått på typ en vecka och har en hel del överskottsenergi. Jävligt dryg va hon också. Jag behöver ju inte oroa mig för att det inte finns nåt att jobba med i alla fall. Nu är det bara att hoppas på att hästen får komma ut imorgon (vågar inte lita på det), annars lär väl hela stallet vara rivet och hon lär inte vara så himla glad. Och så hoppas jag på att det inte tar lika lång tid innan hon sammarbetar imorgon :)
 
elin och thilda
 
I helgen ska vi hoppa lite inför clinicen på tisdag och skolmästerskapet och nivåtestet på torsdag. Dessutom ska jag försöka ta mig in till hööks och köpa mitt efterlängtade träns och en martingal. Måste dessutom försöka få tag på en brun lädergjord med magplatta på 130 cm, men den ska jag nog köpa begagnad. Har ju som lite dåligt med pengar i plånboken för det mesta, tyvärr..
 
Nu ska jag sova massor. Ser inte fram emot matteprovet imorgon för det kommer gå så himla dåligt. På eftermiddagen har vi skolmästerskap i dressyr, ska bli lite spännande att kolla på :)

NU ÄR DU NÅN ANNANS MEN KOMMER ALLTID VARA MIN

2013-03-07 @ 22:31:00 Filed in: Coleburn, Häst
Kommentarer: 1
Idag lastade jag min bästa vän på en transport som inte skulle till samma ställe som jag skulle till. Idag skrev jag på papper om att min bästa vän inte längre skulle tillhöra mig och idag sa jag hejdå till världens bästa.
 
Nästan fem år fick vi tillsammans.1709 dagar rättare sagt. Det är en hel massa dagar och en väldigväldigväldig massa timmar som vi har spenderat tillsammans. Genom motgångar och framgångar, när jag har mått som sämst och när jag har varit lyckligast, alltid har han funnits där. Utan min bästa vän vore jag inte den jag är idag, inte som ryttare och speciellt inte som människa. Utan honom hade jag aldrig klarat mig igenom allt, jag hade antagligen inte varit kvar här och jag hade antagligen aldrig haft något att se fram emot när allt kändes som jobbigast. 
 
 
Utan dig Cålle, utan dig är jag ingenting. Tack för att du alltid har funnit här för mig, för att du alltid har ställt upp och för att du alltid har stått ut med mig. Jag förtjänar inte på något sätt en så underbar häst som du. Jag är så obeskrivligt lycklig över den tiden jag har haft med dig och så otroligt förstörd över att du inte längre finns här. 
 
Men det här är det bästa för oss båda. Du förtjänar nåt bättre än det här och du ska inte behöva stå ut med all press som jag sätter på dig här. Nu kan du få ha det roligt ute i skogen, rejsa runt på tävlingsbanorna och vinna alla småklasser och träna sådär lagom med dressyr. Precis som du vill ha det. Vi är inte rätt för varandra längre, hur mycket jag än önskar att vi vore det. Och samtidigt som jag är så jävla ledsen över det här så är jag på något sätt även lycklig. För jag vet att du kommer få det mycket bättre och jag vet att jag behöver nåt annat för att utvecklas som ryttare.
 
 
Tack för den här tiden hjärtat. Jag älskar dig mer än jag trodde var möjligt och för mig kommer det alltid vara du och jag. Ta hand om dig och visa hur duktig du är. Tack för allt du har lärt mig. Tack för allt helt enkelt. Du kommer alltid vara en del av mitt liv.
 
den vackraste stunden i livet var den när du kom och
den jävligaste va den när du gick

2013-03-07 @ 13:14:00 Filed in: Coleburn, Häst, Personligt
Kommentarer: 0

rödhåriga och gröna jackor, ingen matchar mer än vi


ROMME

2013-03-06 @ 22:54:07 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0


JAG TROR VI FLYR RAKT IN I SOLEN ELLER VAD SÄGER DU?

2013-03-06 @ 22:52:13 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
Har spenderat dagen i Romme (och på en buss till och från Romme) och har haft det riktigt himla bra! Åkte snowboard och det gick ver förväntan med tanke på att jag inte har åkt sen jullovet. Har haft jättebra väder (dock lite väl blåsigt mot slutet av dagen) och en härlig dag helt enkelt. Tänk om vi kunde göra sånt här oftare, vilken bra skola vi skulle gå på då. Fick dock en smäll på höften (enda gången jag ramlade) och lär väl känna mig som en gammal tant imorgon :)
 
älskar att man ser min mobil i mina googlar, haha!

UF-MÄSSA

2013-03-05 @ 23:37:40 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0

Har spenderat hela dagen på uf-mässan i Norrköping. Aldrig någonsin har det varit så skönt att komma tillbaka till Vreta och krypa ner i sängen som just idag. Fritid va bäst och hämtade oss på resecentrum i Linköping!

Helt sjuk vad mycket duktiga uf-företag det finns! Önskar lite att man själv kunde få en bra idé, orka och ha tid att lägga ner på det och driva igenom det så pass bra. Vi har ju dock inte lyckats riktigt lika bra men förhoppningsvis har vi fått lite kunder i alla fall.

Har levt på godis och trocadero hela dagen eftersom dom stängde serveringen innan jag hann gå och äta. Åt min första "riktiga mat" på Max klockan halv nio i väntan på tåget.

Nu laddar jag om inför att gå upp kvart i sex imorgon, åka till Romme halv sju och åka snowboard med Josefin hela dagen. Härligt värre!


ENSAM PÅ BUSSEN ÅKER VI OMKRING VI ÅKER OMKRING OCH VI FATTAR INGENTING

2013-03-04 @ 21:11:56 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0

Vidare mot Norrköping, och vi är ensamma på bussen!


PACMAN

2013-03-04 @ 10:43:26 Filed in: Personligt
Kommentarer: 1

Kladdkaka och chokladbollar till frukost, helt okej alltså!!


DU VAR SÅ JÄVLA VACKER NÄR DU LOG MOT MIG OCH NU KAN JAG INTE GLÖMMA DIG

2013-03-03 @ 22:41:10 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
Jobb och pizza och film och spel och mys och lite mer pizza hela helgen. Att det kan hända så otroligt mycket på en helg fast ändå inte. Hela livet kan förändras och ändå går dagarna bara som vanligt. 
 
Nu laddar jag inför en vecka med förändring, stress och fullt upp (och förhoppningsvis lite roligt också). Imorgon händer en del grejer, vi går i skola till 17.30, har möte 16 och 17.30 och på kvällen ska jag, Frida och Tove vidare mot norrköping för att sova hos Frida. För på tisdag är det UF-mässa och vi är inte så himla förberedda överhuvudtaget. Hehehe, känns sådär. På onsdag åker jag till Romme och åker snowboard på friluftsdag och sen ska väl dagarna flyta på som vanligt igen. I helgen är jag förhoppningsvis ledig faktiskt, underbart!
 
 
 

KÄNNS SOM KÄNSLOR OCH PANIK HAR TAGIT ÖVER I MITT LIV

2013-03-03 @ 22:28:28 Filed in: Häst, Personligt
Kommentarer: 0
flyger fram på min lilla räcerhäst tills tårarna rinner av fartvinden och är så jävla
cplycklig och så otroligt ledsen på samma gång
 
den svenska björnstammen - mörkt kallt ljus

RSS 2.0