MEN NÄR SKA DET VÄNDA

Fy fan vilken dag. nya schemat håller redan på att ta död på mig och huvudet är bara en enda röra. Och vi har bara gått fyra dagar. Lovande. Att vi efter att vi slutat (som tur va lite tidigare, alltså inte halv fem) först får reda på att vi har misstänkt kvarka i stallet och sedan att den är konstaterad gjorde ju inte saken bättre.
 
När vi väl kommer till stallet säger stallägaren att det inte är någon fara och att vi är så fjantiga och att det är väldigt liten risk att vi blir smittade. Henne litar jag inte alls mycket på efter allt som hänt! Visst, det kanske inte är så himla farlig, än, men det är ändå kvarka vi pratar om. Är det då inte bättre att ta alla säkerhetsåtgärder som finns för att verkligen förhindra att det blir nåt när det är så otroligt många hästar som blir drabbade, runt 70 stycken på sjögestad och sen 50-60 till på vreta. 
 
Nu är det väl helt enkelt bara att hålla andan och gå runt och vara nervös i tio dagar innan vi (FÖRHOPPNINGSVIS) får reda på vad det är för nåt. Men man ska väl inte förvänta sig för mycket när människor som inte äns har hästarna uppstallade där får information snabbare än oss. Så otroligt bra hörru!!
 
Mitt och Jennifers rum blev dessutom inlindat i avspärrningsband idag, riktigt roligt du, tack för den Eddy!! 
 

Kommentarer
Kajsa

Nu har vi DAGENS BLOGG i vår blogg, gå in och anmäl dig.. riktigt enkla regler!

Kram!

2013-01-11 @ 23:31:37
URL: http://kajsaochtuvas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback