BE CRAZY BE WIERD DON'T BE AFRAID OF WHAT ANYBODY THINKS

Vaknade av en massa skrik, knackningar och någon som drog i mitt handtag. Fick panik och trodde att jag hade försovit mig men det visade sig att klockan bara var tre och jag blev lite smått sur faktiskt. Sen kunde jag inte somna på 45 minuter. Gick upp halv åtta, hade inget att äta till frukost, knackade på hos frida klockan åtta och hon hade försovit sig och vaknade av mina knackningar. Gick ut med soporna medan hon klädde på sig och sen gick vi till stallet.

Red en himla långtradare, hästen tog ju aldrig slut! Stor var den också (fast den var tydligen bara lite över 1.70 så jag har ju ridit större hästar) men det kändes inte så stor att rida. Bara otroligt lång. Jag fick ihop den ganska bra efter ett tag i alla fall och den blev hyfsat kort och samlad och då var den helt okej att rida.

http://equestic.blogg.se

http://www.nattstad.se/Cherry%20Poppins

Däremot tror jag minsan inte att han hade så mycket muskler nu, jag vet inte när bilden är tagen men så där såg inte hans rumpa ut i alla fall. Men han var faktiskt helt okej, lite seg för skänkeln men väldigt fin i handen.

Efter ridningen hade vi stalltjänst, fick lunch 11.40, gick hem och kastade i mig lite mackaroner och sen iväg till Cålle för vi skulle träna 12.45. Det blev ganska så stressigt men Cålle var superfin när vi började rida. Vi hoppade ute på stora hoppbanan (typ 70*150 m, helt otroligt underbart!) för första gången i år och det tyckte både jag och trollis om. Vi är trött på mörka gamla ridhus nu och tycker att utomhussäsongen kan börja nu på en gång! Förhoppningsvis är han precis lika fin på tävlingen i helgen som han var idag, då ska vi förhoppningsvis lyckas få med oss nån placering och nån felfri runda i 1.20 så vi äntligen blir kvalade till 1.30. Han är så otroligt otroligt fin just nu! Det ska bli spännande att se vad pappa säger när han ser oss och det vore väldigt spännande att se vad Tusse och Arnold skulle säga! Tyvärr är det tävling samtidigt som Tusse-träningen under tiden vi är hemma och det känns som om vi prioriterar tävlingar just nu så fort vi har skjuts för träning får vi så mycket av ändå.

Nu ska jag bara vänta på att Frida blir klar i stallet sen så ska vi gå och handla. Gud vad gott det vore med maaaaat!

Kommentarer
Josefin

JAAAAA åh vad jävla underbart!!

Alla kan spela piano med fossingarna

2012-03-14 @ 17:06:20
URL: http://afacade.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback