BARFOTA FÖTTER GENOM HELA STAN

2012-06-20 @ 21:32:45 Filed in: Personligt
Kommentarer: 2
VI HAR DET SÅ HIMLANS BRA!!!

(förutom dom två små får dras med vattkoppor, jag med en förkylning och vi är lite oroliga för hemresan eftersom backen inte funkar som den ska...)


Men Italien gör att allt det inte spelar så väldans stor roll. Nyss blev vi bjudna på en vattenmelon på nästan 10 kg av Vanni så vi bjöd grannarna på melon och bonnkakor och dom trodde dom med att vi va tyskar. Men nu vet dom minsann! Nu är mamma tydligen runt hela campingen med melon för att vi ska bli av med den och barnen har dans. Igår gick vi runt hela Diano Marina på jakt efter en sportbar som visade sveriges match, vi hittade till slut en och då hade mina flip-flops gått sönder för länge sen så jag fick gå barfota.


THAT FEELING IN THE SUMMER WHEN YOU JUST DON'T KNOW WHAT DAY OF THE WEEK IT IS

2012-06-16 @ 09:55:17 Filed in: Personligt
Kommentarer: 1
Hör och häpna! Igår åt jag både kött och kollade på fotboll. Vad hände?

dessutom går jag runt i klänning, ojojojoj


Igår spenderade vi dagen på stranden i underbart väder och med en bollyboll som Aston säger. Idag vet jag inte alls vad som händer, kanske en tur på stan? Vad är det ens för dag idag?

CLOSE YOUR EYES PUT YOUR FINGER ON THE MAP

2012-06-14 @ 10:10:44 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
Har sen senast hunnit med Tyskland, Legoland, Österrike, Schweiz och efter sex dagar Italien och Diano Marino. Helt underbart är det! Och efter bara två dagar har jag redan lyckats få lite färg på mina vanligtvis vita ridbyxeben! Idag är det lite molnigt (men solen börjar krypa fram) så vi bestämde oss för att åka till Cervo och utforska lite. Jag ska försöka uppdatera lite i eftermiddag kanske för internet funkar bara när kaffemaskinen är igång.

POLKAPOJKARNAS POLKAGRISKOKERI

2012-06-07 @ 10:48:48 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
håll koll på viavittoria för mer bilder och sånt tycker jag!

DAG NITTON - DET HÄR GÖR JAG ALDRIG OM

2012-06-07 @ 09:00:00 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
Klipper världens fjantigaste häst i tygskor:

WHEN IT'S YOU AND ME NOTHING ELSE MATTERS

2012-06-06 @ 20:18:56 Filed in: Häst
Kommentarer: 1
pussade precis på universums bästaste trollunge för sista gången på ungefär en månad åhh gud jag kommer gå under utan dig finaste ♥

DAG ARTON - DET HÄR FÅR MIG ATT SKRATTA

2012-06-06 @ 20:04:16 Filed in: Personligt
Kommentarer: 1
Igår när jag satt mig på bussen efter att ha varit med Linnea, Josefin och Morgan och dessutom träffat Ingela märkte jag att jag hade kramp i kinderna av att jag hade skrattat så mycket. Alla mina vänner får mig alltid att skratta, dom hittar på så himla mycket tok. Och Cålle får mig att skratta ganska ofta, han hittar på himlans mycket tok han med! Sen brukar mina lite korkade klasskompisar få mig och skratta åt alla konstiga saker dom säger också och mina småbröder hittar på så mycket konstigheter mellan allt bråk så man kan inte göra annat än skratta. Ludde fick mig alltid att skratta han med, han gjorde mig alltid på bra humör. Jag skrattar nog faktiskt åt ganska mycket, när jag är på det humöret.

JAG SKA KÖPA VINGAR FÖR PENGARNA

2012-06-06 @ 09:58:28 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
NU KÖR VI! Förhoppningsvis är allting med, jag har 100 euro i bakfickan (okej, inte riktigt, jag har 50 i fickan och dom andra 50 har mamma), bästa musiken i öronen och husbilen kämpar på. Inleder sommarlovet och resan med att göra en skoluppgift om naturbrukets yrken som jag tydligen hade glömt. Åhh jippi! Måste va klar med den innan vi åker ut ur sverige så jag kan skicka in den så det är bara att börja kämpa nu då.

I'M FAIRLY CERTAIN YOLO IS JUST CARPE DIEM FOR STUPID PEOPLE

2012-06-05 @ 15:12:59 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
Har bakat goda kladdkakemuffins till resan (får väl se hur länge dom räcker), rensat i skafferiet och i kylskåpet och faktiskt så tror jag att jag har packat allt också. Om 50 minuter går bussen in till stan där jag ska försöka få tag på böckerna till traktorkortet så jag kan plugga lite under resan och sen träffa Linnea och Josefin. Vi ska äta middag och ha det bra. Vid tio åker jag hem igen för tidigt imorgon bitti packar vi in hela familjen i husbilen och åker iväg! Jag har bara inte riktigt fattat det än.

DAG SJUTTON - BÄSTA RESAN

2012-06-05 @ 14:21:36 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
Förhoppningsvis kommer resan som vi inleder imorgon att bli den bästa resan! Och London förra året var otroligt otroligt bra!! Gud vad jag längtar tillbaka!!! Sen är resorna hem alltid dom bästa resorna.

DAG 16 - MITT DRÖMYRKE

2012-06-05 @ 10:22:21 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
När jag var liten ville jag bli sjörövare. Sen ville jag bli veterinär. Nu vill jag bli tillridare, unghästutbildare tävlingsryttare och ha försäljningsstall. Det vore inte alls fel.

DAG FEMTON - EN PERSON SOM ALLTID GÖR MIG GLAD

2012-06-05 @ 09:48:45 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
jag kan aldrig inte vara glad när jag är med er och med er har man aldrig någonsin en tråkig stund!

I'M JEALOUS OF MY PARENTS I'LL NEVER HAVE A KID AS COOL AT THEIRS

2012-06-02 @ 18:52:06 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
Hemma efter fem timmar i bilen igår och fem timmar på tåget idag. Sen en liten tur på stan med bästa momma och hon skämde bort mig rejält! Det va nästan hemskt att stå där vid kassan med så mycket kläder..., men nu har jag superfina kläder till Italien! Tacktacktack!


Mamma hade dessutom köpt en sverige-bikini som vi kan dela på :)

Nu ska jag snart ta min (astons?) finfina fyrhjuling ner till ångbåtsbryggan för att träffa fina människor, grilla och ha trevligt. Sen åker vi upp till torpet och sover där. Imorgon ska jag på fotboll och sen in till stan och på måndag ska jag på synundersökning för körkortstillståndet och träffa Maja. På tisdag äter jag, Linnea och Josefin middag i stan och jäklar du, på onsdag åker vi mot Italien!!!

DAG FJORTON - DET HÄR FÅR MIG ATT GRÅTA

2012-06-02 @ 18:38:40 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
Just nu får tanken på att jag inte kommer träffa Cålle på över en månad mig att bryta ihop hela tiden. Och tanken på att jag kanske snart måste sälja honom för att köpa en "bättre" häst så att jag tar mig längre. Det går bara inte. Jag kan inte tänka mig ett liv utan honom. Dessutom kan jag helt plötsligt börja gråta för att jag börjar tänka på att Cålle av någon anledning skulle dö.
världens bästa det finns inte ord för hur mycket jag älskar dig jag går under utan dig ♥

DAG TRETTON - SÅ HÄR ÄR JAG I SKOLAN

2012-06-02 @ 18:11:09 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
I skolan är jag väldigt tyst av mig, säger nästan aldrig någonting. Förutom på rasterna när jag kan sitta och prata ganska mycket. Jag är faktiskt ganska duktig i skolan utan att jag behöver anstränga mig så himla mycket men jag tycker själv aldrig att jag är nog bra.

DAYDREAMS WERE DANGEROUS BECAUSE THE MADE HER WISH FOR THINGS SHE COULD NEVER HAVE

2012-06-01 @ 14:38:23 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
Somnade tre inatt, det var ganska jobbigt att ta sig upp imorse efter fem sånna dagar med plugg halva natten. Började dagen med fotboll i regnet på idrotten och fortsatte med hästkunskap. Gissa hur underbart det var att lämna in träningsplaneringen och drömstallet och äntligen vara klar med alla skoluppgifter! Efter lunch hade vi brännbollsturnering i regnet. Vi va helt klart bäst! Tycker jag i alla fall.Nu är det SOMMARLOV och förhoppningsvis är allt packat och klart och snart åker jag och trollis uppåt i landet!

OM ETT ÅR ELLER TVÅ KOMMER DET HÄR VA ÖVER

2012-06-01 @ 01:57:35 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0


KÄNNS SOM JAG GÅTT UNDER ÖVERALLT

2012-06-01 @ 01:54:35 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
Drömstallet alldeles alldeles snart klart, APL-rapporten klar, träningsplaneringen klar, biologiprovet gjort, rummet städat, allt tvättat, kyl, frys, skåp och låda städade, nästan alla mina grejer packade, Cålles grejer + hö packat, hagen mockad och alla böcker tillbakalämnade.

Imorgon ska boxen mockas ur, vi har idrott, hästkunskap och sen spelar vi brännboll. Sen åker jag och trollet uppåt i landet!

Nu ska jag dricka oboy med Malin, Frida och Jennifer, skriva lite om trollis till mina kusiner, hoppa in i duschen och sen sova massor.

irriterad så himla irriterad på mig och själv och den där jäkla gubben!

RSS 2.0