watch my wildest dreams come true not one of them involving you

Träningen igår gick ju skit i alla fall. Det började med att hästen tappade en sko, han var pigg (vilket i och för sig är bra), lyssnade inte riktigt bak, sparkade en massa, hoppade inte riktigt bra och jag red som en kratta. Vi trodde att det kanske stramade lite i benet eller nåt när han börjde det eftersom det har varit ganska så svullet så vi hoppade inte alls nå mycket.

Idag hade vi clinic för Johan Spetz. Med tanke på förra clinicen och gårdagens träning hade jag inga större förväntningar men det gick faktiskt jättebra! Uppvärmningen var riktigt bra (även om han säger väldigt lite om vad man ska förbättra och vad som är bra) och hästen hoppade fint när han väl kom igång lite. Tyvärr fick vi inte hoppa så mycket på grund av benet, men vi hoppade en runda på en bana på 1.20 ungefär. Han gick super och mest nöjd är jag faktiskt över att vi kom helt rätt och han hoppade jättefint på ett räcke med en bom i luften och lång anridning.

Johan var mycket bättre den här gången också. Han sa mer, var bättre på att berätta vad man skulle göra, vad man skulle förbättra och hur och han var bättre på att säga vad som var bra.

Tyvärr blev det varken bilder eller filmer idag men känslan var äntligen bra igen i alla fall!

SUPERHÄSTEN! (och dom otroligt charmiga stövlarna och den långa skogsmullemanen :D )

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback