'cause i'm not who i used to be

2011-06-30 @ 23:05:20 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
Igår fick jag sovmorgon, det tyckte jag var väldigt snällt av tjejerna! :) Det var en ganska lugn dag för mig. Det var härligt!
Idag var det däremot upp samma tid som vanligt, ganska härligt ändå. Jag red Cordina idag också, inte en jätterolig häst, stark som bara den i galoppen och efter att man har galopperat och måste dessutom gå på hack för hon har sår i munnen. Dessutom är hon väldigt stel i vänster och det kändes väldigt konstigt att rida en så "lång" häst. (även fast det egentligen är min som är kort). Men för att vara första gången jag satt på henne tyckte jag att det gick ganska bra ändå.

Klockan kvart över fyra kom Kiki med sin lilla lastbil och Skrot och hämtade mig och Cålle, medan Viktor, Emma och deras hästar åkte med Arnold, också åkte vi iväg till Rocklunda och hoppade. Det gick ganska bra. Cålle fjantade sig lite men lyssnade bra. Han hoppade vatten också, inte jätteroligt tyckte han men det funkade. Banken va inga problem alls. Kiki åkte av också, det va lite läskigt. Dom fick ingen kontakt med henne på flera minuter och ambulansen fick komma. Hon kvicknade däremot till strax innan den kom men fick ändå följa med till sjukhuset så dom kunde kolla henne. Hoppas det går bra för henne! Irene och Rebecka fick komma och hämta mig, Cålle, Skrot och lastbilen och det gick ju bra det med.

Idag har det förövrigt varit 41 grader i solen, den gången jag kollade och jag har fått världens finaste bränna efter linnet och sportbhn. Resten av mig är typ helt vit förutom en lite del av benenen där jag har vikt upp ridbyxorna. Det är väldigt fint :)

här skulle det sitta en bild, men min dator är jobbig och jag är trött, så ni för liksom använda er fantasi och fxa hit en fin liten bild alldeles själva.

i will follow you into the dark

2011-06-29 @ 22:17:24 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
and i wish i could lay down beside you
when the day is done
and wake up to your face under the morning sun
but like everything i've ever known
i'm sure you'll go one day
so i'll spend my whole life hiding my heart away
and i can't spend my whole life hiding my heart away

om du åker tillräckligt långt hemifrån, är du tillslut påväg hem igen

2011-06-28 @ 22:53:43 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
Idag har det varit ca. 35 grader och stekande sol hela dan. Hästarna har svettats redan i boxen och vi har bärt vatten som galningar. Imorgon ska det tydligen bli ännu varmare. Det ser vi inte fram emot så mycket. en liten tjej vid namn Frida kom idag också, trevligt, trevligt! Till middag fick vi jättegod pastasallad, och efter det somnade vi visst. Dani och Irene sov i soffan, Kiki, Viktor och Frida sov på bänken/soffan på altanen och jag sov tvärs över tre stolar ute på altanen. Konstigt nog så var det faktiskt skönt.
När vi väl hade vaknat så åkte vi och badade. Det var helt otroligt skönt och välförtjänt efter ca. 9-10 timmars arbete en dag som denna. Det var jätteskönt i vattnet, jag och Kiki badade lääänge, medan Viktor och Frida bara doppade sig och Dani och Irene stod och tittade på :)

Trollet gick också bra idag, vi tränade att öka och korta, verkligen korta galoppen. Han skötte sig :)

bobbis bygger, bygger rubbet!

visst du kan skratta och låtsas som ingenting

2011-06-27 @ 22:41:41 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
Den här dagen har väl varit som dom flesta andra dagar. Jag vet inte äns vad det är för dag idag. Man blir hellt förvirrad här, men vad spelar det för roll? :) Trollhästen var flamsig idag och jag vet inte alls vad jag höll på med? Men jaja, vi fick till det ganska bra på slutet i alla fall och all måste ju ha dåliga dagar ibland, även dom bästa ;)
På kvällen bad vi i alla fall thalens fodra, och sen åkte vi iväg och shoppade, efter att alla hade duschat. Vi hade det väldigt trevligt och roligt, jag köpte mig en tjocktröja för 99 kr, ett par röda jeans för 99 kr och ett par röda solglasögon för 79 kr. Allt på cubus.


sen åkte vi hem igen och rebecka lagade jättegoda qournbitar till mig! :) jag tycker att hon kan bli min privatkock när jag flyttar, det är ändå inte så långt mellan norrköping och linköping. Nu ska jag sova, när jag har bråkat klart med min mobil. Ha det bra! :)

& when you think about me, i hope they're happy thoughts

2011-06-25 @ 22:07:56 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
I över en vecka har jag varit här nu. Och det känns. Den här veckan har gått riktigt fort, fast ändå inte. Eller jag vet inte. Igår åkte vi i alla fall iväg på tävling. Det gick bra. Idag var några iväg på tävling, men det va färre hästar så jag och Irene stannade hemma och tog hand om hästarna som va kvar här.

Det är lite tomt här nu, när Johanna, Fanny och Lovisa åkte hem i torsdags, Paula är magsjuk och lilla Viktor åkte idag, fast han kommer i och för sig tillbaka på måndag. Bra eller dåligt, jag vet inte ;) Det är lite mer att göra också, men nästan bättre det än att allt blir gjort jättefort och sen sitter man bara och väntar på att nåt ska hända.

Nu måste jag verkligen sova, jag är supertrött som vanligt.
jag och kållan förra sommarn.

och sen var allting så förändrat.

2011-06-20 @ 23:19:34 Filed in: Häst
Kommentarer: 0
Här är det fullt upp kan jag säga! Hela dagarna spenderas i stallet och den tiden man inte är där sitter man bara rätt upp och ner och orkar verkligen INTE röra på sig. Jag har faktiskt ganska mycket energi kvar ändå, och tur är väl det för jag ska vara här i fem veckor :)

Jag har förutom alla vanliga stallsysslor ridit en liten tre-åring två gånger och det har gått finfint. Min häst har varit lite trött men idag gick han riktigt, RIKTIGT bra! Vi skuttade lite också, och när jag skötte mig så var han super! :D Puss på min älskling♥
Nu ska jag nog sova, upp halv sju imorgon som vanligt och sen full fart hela dagen :)

i had the time of my life fighting dragons with you.

2011-06-17 @ 02:22:43 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
Drar nu. Tjarå.

vulkan inuti men polerade yta

2011-06-16 @ 16:29:05 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
dom har gift sig här ikväll
dom har bytt ringar, slängt buketter
jag tror inte alls på nåt mer
för jag trodde en gång på det här
är ni med mig broder, syster
för jag vet ni har varit här
dansa fastän hjärtat brister
dansa fastän du inte är här

jag ska dansa fastän hjärtat brister
ska dansa fastän hjärtat brister
det går sönder i takt med basen i marken
det går sönder i takt med värkande huvud
vulkan inuti men polerade yta
det här golvet ikväll
jag ska va sist här
dansa fastän hjärtat brister
dansa fastän du inte är här

höll ett tal som va för långt
ingen skratta åt poängen
kanske för att jag glömt
vad poängen e med allt det här
och nu mina damer, herrar
bruden och brudgummens vals
jag gömde mina drömmar precis där din axel blir till hals

jag ska dansa fastän hjärtat brister
ska dansa fastän hjärtat brister
dåliga bandet jag tycker inte om er
men ni täcker över ljudet av sms som inte kommer
spela nåt som alla kan jag kan berätta nåt som alla kan
är ni med mig syster, bröder
dansa för att hjärtat blöder

å jag ska dansa för att hjärtat blöder
ska dansa för att hjärtat blöder
om ett år eller två kommer det här va över
om ett år eller två kommer det här va över
om ett år eller två kommer det här va över
om ett år eller två kommer det här va över
om ett år eller två kommer det här va över
om ett år eller två är det aldrig över.

with drops of jupiter in her hair.

2011-06-16 @ 13:49:10 Filed in: Foto
Kommentarer: 0

& jag kan inte säga nej

2011-06-16 @ 13:32:27 Filed in:
Kommentarer: 0
det går inte när du rör vid mig.

my heart will stay, in this midwestern state.

2011-06-16 @ 12:32:52 Filed in:
Kommentarer: 0
& idag sitter jag på golvet i mitt kära rum och försöker panikslaget trycka ner alla kläder i en resväska. Och jag insåg ganska snart att det här kommer bli klurigt, för jag har bara hunnit fått ner underkläderna än och hälften av väskan är full. Resväskor är tydligen inte gjorda för fem veckor med både vanliga kläder och ridkläder.

Så nu har jag ungefär sex timmar på mig att packa klart mina och cålles grejer, duscha och göra cålle fin. Sånt här får mig att inse att jag borde börja packa lite tidigare.

Dyker ner i resväska igen!

för att trocadero alltid kommer påminna mig om myrviken♥

2011-06-15 @ 21:27:06 Filed in:
Kommentarer: 0
idag följde jag och en av mina småbröder med till pappas jobb. Dom hade öppet hus där och vi lyssnade på när dom sjöng, pappa sjöng Perfect Day och var jätteduktig, fick god mat och kollade på dom otroligt fina tavlorna som dom har målat. Jag tror att dom är konstnärer hela högen!

När det var slut där åkte jag och min bror till momma och efter ett tag gick vi ner på stan. Jag köpte present till världens bästa pappa som fyller år imorgon och jag köpte också en bikini till mig själv. Sen gick vi upp till momma igen. Nu ska jag alldeles strax promenera iväg till pappas jobb igen och spendera kvällen där. Vid 12 nån gång åker vi hem, för då slutar han jobba. Imorgon blir det full fart med packning och tvättning och kvällen spenderas i vällviken med vännerna. Imorgon natt åker jag, pappa och cålle mot västerås och jag och cålle blir där i fem veckor. Härligt härligt!

Och mimmi den skiten åker till london! Ha det bästa där vännen, även om jag tycker att du kan ta och packa ner mig i en väska :)

Bilder från dagen får ni nån annan gång, när jag är hemma.
Nu ska jag bege mig ut på östersunds gator och hoppas att inte gå vilse.

är det nu, nu som det tar slut?

2011-06-14 @ 22:57:51 Filed in:
Kommentarer: 0
jag vill hinna säga allting innan jag ska gå
älsking, vänta får jag sitta brevid dig

snälla, bli min igen
nej, låt det va som i en film
snälla bli min igen
låt mig va kvar
ja, låt det va

ingenting jag säger spelar längre någon roll
får jag ens ha kvar dig som min vän
letar efter nått att säga som kan ändra allt

redo eller inte, livet går vidare.

2011-06-14 @ 22:12:39 Filed in:
Kommentarer: 0
Jag har sammanlagt sex lediga dagar det här sommarlovet, och fyra av dom är regniga och tråkiga. Tack, tack så väldigt mycket!

Så, i sommar har jag än så länge solat, badat, kört epa och ridit. I lördas kväll tog jag epan och hämtade Michan och Sara i Välje och sen åkte vi ner till vällviken och badade. Det var mysigt :) Sen åkte vi tillbaka till michan och sov där. På söndan åkte jag hem och sen har jag inte gjort så mycket mer. Det har varit regnigt och tråkigt och jag har knappt haft lust att åka upp till hästarna och rida :/

Jag har iaf börjat tvätta och snart är det väl dags att börja packa också. På torda natt åker jag och cålle ner till västerås till arnold assarsson och blir där i fem veckor. Jag ska jobba tills jag knappt orkar stå upp och förhoppningsvis ska cålle det med :) Men innan vi åker ska jag hinna med en grillkväll med mina vänner, förhoppningsvis kan så många som möjligt komma! Känns hemskt att jag kanske har sett vissa av dom för sista gången i mitt liv.

När jag och cålle kommer hem från västerås väntar klubbens stora tävling där vi ska både jobba och tävla. Sen börjar jag sommarjobba på dalsätra och direkt efter det är det dags att flytta. Hur ska jag hinna med allt som jag vill göra?


RSS 2.0